7. března 2018

NOSÍME: Vatanai Snivci Vero Amore

Sofinka je od narození nošená v šátku či nosítku. V kočáru sice párkrát byla, ale už ho s manželem bereme jen jako kus krámu, který jen zabírá místo, neprojede se s nim všude a věčně překáží :-D.

Šátky a nosítka si navíc pouze půjčuju a hlásím se do různých testování. Důvod je hlavně ten, že bych si nedokázala vybrat jeden šátek na celé nosící období a nebavilo by mě je stále dokola prodávat a kupovat a taky ty finance, co si budeme povídat.

Před několika týdny jsem se přidala do další facebookové nosící skupiny a tím pádem se mi otevřely zase jiné možnosti k testování. Například právě testování tohoto skvostu :-). 

Za těch 17 měsíců aktivního nošení se mi jen párkrát stalo, že se mi do ruky dostal šátek, který bych si dokázala představit mít doma trvale a tento úžasný energický šátek se řadí mezi ně.




Ohnivá, zářivá kombinaci je k nepřehlédnutí a já se do něj zamilovala na první pohled. Ve skutečnosti vypadá mnohem líp, než na fotkách, i když nám se docela podařilo zachytit reálnou podobu a fotka odpovídá tomu, jaký šátek doopravdy je.

Sálá z něj silná pozitivní energie, která mě nabíjela a cítila jsem se v něm naprosto skvěle. Mít ho doma trvale, tak bude mým talismanem. Ze všech šátků, které jsem měla možnost testovat, je tento opravdu jedinečný.

Teď se musím smát, protože ještě pár let zpátky pro mě šátky byly jen kusy hadru a nechápala jsem proč s tim ty ženský tolik nadělají :-D. Dokonce jsem před pár měsíci měla takovou menší nosící krizi, kdy jsem už neměla chuť testovat další šátky, ale krize zažehnána a já si šátky opět užívám :-).




Dostal se mi do rukou nádherně zanošený. Vážně jsem na něm mohla oči nechat a stále se rozplývám i nad fotkami. Je to mazel, který Vás nezklame a nezradí. Přilne k tělu jako nic a stanete se jedním člověkem :-D.




POZITIVA

  • Měkký
  • Poddajný
  • Lehce se dotahuje
  • Krásně se váže
  • Skvělá kombinace barev
  • Vhodný pro celé nosící období


NEGATIVA

  • Žádná nejsou :-)


Materiál: 100% bavlna

Gramáž: 330/m2

Žádné komentáře:

Okomentovat