28. května 2018

LUŠTÍME: Časopis Puntík - červen 2018

Ani jsme se nenadáli a červnové číslo časopisu Puntík přistálo v našich schránkách :-D. 

Tentokrát se točí kolem přípravy prvních narozenin časopisu, které navíc budeme moct oslavit všichni společně - ale o tom až za chvíli. Připravíte Puntíkovi dort a vyrobíte si klobouk, ve kterém můžete přijít na oslavu narozenin :-).




A CO NÁS ZAUJALO NEJVÍCE TENTOKRÁT?


1. KRESLÍME PANDU

Pandu Švandu jsme si zamilovali, je to takový správný rebel :-D

V tomto čísle najdete návod, jak si nakreslit svoji Pandu. Můžete si ji také pojmenovat a třeba s pandou Švandou budou kamarádi :-).




2. MYLIŠÁCI - JAK DĚLALI PIKNIK

Slovo "piknik" je pro Klaudinku jako pro psa "kostička" :-D. Jakmile se někdo zmíní o pikniku, tak je Klaudinka jak radar :-D. Neustále by dělala nějaký pikniky a nemůže se dočkat, když jedeme někam na výlet a ten piknik si tam uděláme.

Takže tohle téma u Mylišáků je pro ní jako dělané :-).




3. PEXESO

Pexesa není nikdy dost, navíc když jde o pexeso z Puntíka. Jen ho už musíme laminovat, aby ho Sofinka zase nesnědla (jako to z prvního čísla :-D ). Sice už jí to ochutnávání téměř přešlo, ale člověk nikdy neví :-D




4. PRŮZKUMNÍK ŽÁROVKA 

Průzkumník Žárovka objevil na zahradě tajemný balíček, narozeninový dárek od Puntíka. Co to asi bude? Hm? Třeba něco puntíkatého :-).

Jeho se prostě nemůžu nabažit. Potřebovala bych speciální číslo jen s ním :-D. Moc se povedl a právě jeho mám ze všech nejradši :-). 




5. KOČIČÍ PELÍŠEK 

Krásná oboustranná vystřihovánka kočičího pelíšku včetně myšky, misky s rybkou a misky s vodou :-). Na myšku se může připevnit ocásek v podobě provázku. 





6. NAROZENINOVÝ DORT   

Zdobení Puntíkovo narozeninového dortu pomocí "uchošťourů" (jak jim říkám já :-D ). Hotový dort můžete vzít s sebou na oslavu narozenin Puntíku, na kterou doufám dorazí co nejvíce z Vás :-).




7. PUNTÍKŮV KLOBOUČEK

Vyrobte si Puntíkův klobouček a přijďte v něm na narozeninovou oslavu :-).





PUNTÍKATÁ PÁRTY

Bude se konat 16.6 2018 od 14 hodin v Areálu Vltavanů 229 v Praze 4 (zastávka tram Nádraží Braník).

Dresscode je cokoliv s Puntíky! :-)

Budou na nás čekat výtvarné dílničky s postavičkami z Puntíku, setkání s tvůrci časopisu, focení s maskoty, malování na obličej, dárky od Puntíka a soutěže.

Na facebooku také vznikla událost s názvem Oslavte s Puntíkem jeho 1. narozeniny, tak ji můžete sledovat a případně také sdílet mezi své přátelé :-)

U nás je zatím tak 80% šance, že by nám to mohlo vyjít, tak snad to opravdu vyjde. Určitě to bude parádní akce!


KLUB PUNTÍK

Nově vzniknul Klub Puntík, jehož členem se stává každý předplatitel.


Členové klubu mají několik výhod:

  • Speciální příbaly do časopisu jen pro předplatitele
  • Možnost nakupovat v e-obchůdku
  • Soutěže pro členy klubu o hodnotné dárky

A kde Puntíka seženete? Je k dostání v trafikách Lagardere – Relay a Inmedio, Peal, Finex, Valmont, Presmedia, GECO a v obchodech Albert, Tesco, Globus nebo na Česká poště. Sama za sebe ovšem doporučuji předplatné - teď o to víc s těmito výhodami :-)

Více informací na oficiálním WEBU časopisu.

Cena: 29Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat