2. července 2018

LUŠTÍME: Časopis Puntík - červenec 2018

Vyletněné červencové číslo časopisu Puntík už je tady! Tak hola, hola! Rychle pro něj! Ať ho nezmeškáte :-).




V tomto čísle jsou jako dárek samolepky na zeď (či jiné hladké povrchy), které jsem okamžitě Klaudince nalepila na zadní stranu přebalováku k jejímu spacímu místu.

Dají se nalepit i přímo na zeď, ale přeci jen když je sloupnete, už moc nelepí ale pokud je sloupnete z jiného hladkého povrchu, dají se krásně přelepit.

Nejsou to žádní malý špuntíci, jak může fotka klamat, ale pořádné samolepky větší jako dlaň školkového dítěte :-D.




A CO NÁS ZAUJALO NEJVÍCE TENTOKRÁT?


1. JAK NA SVĚT PŘICHÁZEJÍ ŽÁBY

Parádní naučná kombinace ilustrace a reálných obrázků. Tohle by v časopisu mohlo být pravidelně i s dalšími živočichy :-).




2. POD HLADINOU

Hledání dvou stejných rybek, vybarvování ponorky a navíc výroba kolíčkových rybek s otevírací tlamou. Hezky 3v1 :-D. A na druhé straně ještě hledání chybějících rybek v akvárku.




3. OZDOB PUPÍKOVI KYBLÍČEK

Geniální nápad se špuntovými razítky, kterými se dají puntíkovat obrázky. Skvělá alternativa na způsob těch, které jsou dostupné na internetu či fleru a které jsou cenově dost vysoko.

Jen to svádí člověka začít víc pít, aby se špunty lépe hromadily .. hahaha :-D




4. PUPÍKU NEZLOB SE!

Ideální číslo na cesty. Obsahuje navíc i společenskou hru ve stylu člověče nezlob se. Takže když už si zrovna nebudete chtít prohlížet, můžete si s kamarády na cestách zahrát hru :-).

Škoda, že jsou z druhé strany nesmysly, jinak bych ji zkusila zalaminovat. No, i když by se daly zalaminovat obě strany nesmyslů, jelikož pak následuje bludiště s Lízou a Pupíkem a tím by vznikly dva skvělé cestovní listy s "člobrdem", nesmysly a bludištěm.

Ha! Tak jsem to vymyslela :-D.




5. TO JE ZMATEK!

Nesmysly jsou klasika, na kterou se těšíme stejně jako na průzkumníka Žárovku :-).

Vždycky se u toho hodně nasmějeme a prodloužíme si tím život o mnoho let. Vlastně je to jedna z prvních aktivit, kterou Klaudinka v časopisu cíleně hledá :-).




6. PRŮZKUMNÍK ŽÁROVKA

S průzkumníkem tentokrát prozkoumáme Zlatou tůňku, která se nachází u nich v lese. Schválně jestli najdou nějaké poklady :-).

Navíc si společně vyrobíte krásné lodičky s plachtami. Můžete využít korky, skořápku od ořechu, kůru nebo svázat pár klacíků. Napnout plachty a vyrazit na cesty!





7. TANCUJÍCÍ MEDÚZA

Krásný letní obrázek, kterým si můžete ozdobit dětský pokojík.




KLUB PUNTÍK

Nově vzniknul Klub Puntík, jehož členem se stává každý předplatitel. 


Členové klubu mají několik výhod:

  • Speciální příbaly do časopisu jen pro předplatitele
  • Možnost nakupovat v e-obchůdku
  • Soutěže pro členy klubu o hodnotné dárky

A kde Puntíka seženete? Je k dostání v trafikách Lagardere – Relay a Inmedio, Peal, Finex, Valmont, Presmedia, GECO a v obchodech Albert, Tesco, Globus nebo na Česká poště. Sama za sebe ovšem doporučuji předplatné, ke kterému si navíc můžete vybrat dárek :-) 

Více informací na oficiálním WEBU časopisu.

Cena: 39Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat