9. května 2018

ZKOUMÁME: Kouzelné bubliny

Bublifuk. Věc, kterou miluje snad každé dítě a kterých rodiče nakoupí desítky, protože tenhle je s Olafem, tamten je s My Little Pony, jiný se ztratí, další praskne, jeden do kabelky, druhý do batůžku, malý k babičce, velký doma atd.

Ale co takhle speciální bublifuk, jehož bubliny můžete chytat? Nebo je můžete pinkat a odrážet aniž by praskly? Bubliny, které jsou mnohem větší, než z běžného bublifuku. Hm? :-)




SADA OBSAHUJE

  • Rukavici
  • Mističku
  • Foukačku
  • Malou lahvičku s náplní




JAK NA TO

Hlavně opatrně! :-D

Původně jsme s ním šli ven, aby byly hezké fotky z venku, z přírody, ale prdlajs :-D. Zrovna foukal dost vítr a není snadné bublinu odchytit. Takže to chce opravdu naprosté bezvětří. 

U tohoto bublifuku je potřeba foukat zlehka a bublinu, která se často drží foukátka jako klíště, vyhodit cuknutím foukátka směrem nahoru. Pak už přijde na řadu rukavice, kterou můžete bublinu chytit a začít si s ní hrát.

S malou bublinou si vyhrajete nejlépe, protože Vám dovolí víc, než ty větší. Tato velikost je narosto ideální. Můžete ji také různě mačkat. Je tvárná - ale pořád je to bublina, takže to moc nepřehánět :-).




Se středně velkou bublinou si také můžete hezky pinkat a zlehka ji mačkat, ale chce to trochu větší opatrnost. Nedovolí tolik, co ta menší, ale také si s ní užijete zábavu :-).




Dají se vytvořit opravdu veliké bubliny a manžel se pravidelně snaží trumfnout sám sebe, aby vyfouknul ještě větší, než byla ta předchozí :-D.




VIDEO

Z videa je patrné, že je bublina opravdu pružná a krásně skáče na rukavici. Chce to jemné pohyby a jakmile přijdete na svůj styl, tak máte vyhráno :-)




MÉ POSTŘEHY

  • Náplň není nahraditelná za náplň z běžného bublifuku.
  • Rukavice "funguje" pouze ta, která je v sadě přiložena.
  • Velké mínus vidím v malém množství náplně.
  • Pokud máte doma lino, velké bubliny se do něj budou doslova zapíchávat a málé na něm budou skákat.


Celá rodina jsme z bublifuku nadšení! Především manžel si ho užívá ve velkém :-D, ale snažíme se s ním šetřit, aby nějakou chvíli vydržel. Už teď ho ale, po  týdnech, je méně než polovina.

Lahvička je malá a zatím nevím, kde by se dala sehnat náhradní náplň - hned jak na to přijdu, tak to sem určitě připíšu :-).

Líbí se mi také to, že dítě musí (dle velikosti bubliny) samo zhodnotit, jak moc do ní může pinknout a jak moc ji může zmáčknout. Takže se u toho krásně soustředí a docela i napřemýšlí :-).


Tuto sadu speciálního bublifuku s rukavicí zakoupíte na eshopu Funkids přímo ZDE.

Cena: 49Kč 


DALŠÍ VERZE BUBLIFUKU


Žádné komentáře:

Okomentovat