10. července 2018

POPÍJÍME: Lahev Bisfree One Touch

Sezóna výletů a dovolených v plném proudu a já se hlásím s finální recenzí na skvělou lahev Bisfree One Touch, kterou jsem objevila úplnou náhodou a stala se součástí našeho každodenního života.   

Za ty roky, co mám děti, jsem vyzkoušela nespočet druhů lahví, to bych se už ani nedopočítala. Bylo jich takové množství, až z toho přechází zrak a žádná nevyhovala. Buď jsme je dostali anebo jsem je koupila já. Dala jsem na různá doporučení ale stejně ve finále stály za prd. 

Buď začaly téct, po prvním pádu praskly a nebo se obarvily od nápojů takovým způsobem, že to nešlo vůbec ničím dolu. Jedna z lahví se dokonce drbala tak dlouho, až se prostě dodrbala. 

Už jsem to vzdala! Žádná nebyla taková, jakou bych potřebovala, jakou jsem si představovala a která by vydržela dlouhou dobu. Už se mi ani nechtělo dávat další šance jiným lahvím. Zase vyhodit peníze do vzduchu. 

Tak jsem Klaudince na výlety se školkou dávala úplně jednoduše lahev od Kubíka Water a s námi na výletech pila z lahve od Sodastreamu - ty jsou ale docela těžké.

Pak jsem si ale řekla, že i Vy budete brzy potřebovat inspiraci a když jsem před několika měsíci řešila s kamarádkou lahve pro její dcerku do školky, řekla jsem si, že dám poslední šanci a zkusím.





BISFREE ONE TOUCH

Lahev je značky Lock&Lock.

Je vyrobena z Tritanu, což je slitina pryskyřice a je BPA free. 

Chtěla jsem něco netekoucího, praktického, bez náhradních dílků a brčka. Něco, co se snadno vymývá a nepotřebuje žádnou zvláštní péči. Co nestojí majlant a vydrží ideálně roky.

U kojených dětí se nedoporučuje používat lahve s brčky nebo cokoliv, co se saje jiným způsobem, než je sání při kojení. Kojení se tím může zkomplikovat, což jsem zažila u Klaudinka a nepřála bych to nikomu. Proto pro mě bylo důležité, aby lahev byla vhodna i pro kojené dítě.

Velkou výhodu vidím v její lehkosti a zároveň bytelnosti. I když se jedná v podstatě o plast, tak je pružný a nemůsíte se strachovat, že Vám při prvním pádu praskne. Navíc svým vzhledem vypadá opravdu krásně.

Růžovým čudlíkem doslova vystřelí víčko, což samozřejmě naše holky baví ze všeho nejvíc a mají z toho děsnou srandu :-D Háčkem si víčko pojistíte, že opravdu neunikne ani kapka.

Po 3 měsících aktivního testování musí říct, že je naprosto netekoucí. Nosím ji v kabelce úplně na pohodu vedle peněženky, foťáku a mobilu. 



ÚDRŽBA A HYGIENA

Troufám si říct, že je naprosto bezúdržbová. Není o ní potřeba nikterak zvlášť pečovat, jen ji průběžně vyplachuju, kontroluji hrdlo, víčko a to je vše.




Snažím se do ní dávat hlavně vodu, kterou nejen holky ale i já pijeme ze všeho nejvíce. Také jsem se tím rozhodla usnadnit si údržbu jako takovou. Testování je v tomto případě tedy trochu omezené, ale nechtěla jsem riskovat, že by se zničila.

Holkám dávám džusy pouze výjimečně stejně jako různé mošty. Naučit je na vodu byla priorita a jsem ráda, že to tak přetrvává :-).




Po zmáčknutí růžového čudlíku, který jde zmáčknout poměrně snadno, takže nic co by nezvládly malé děti, vystřelí víčko a odkryje se náhubek.




Přirovnala bych ho k lahvi třeba od piva, jen bude trochu širší.




Celý vršek se dá odšroubovat, takže se krásně dostanete přímo do lahve a nemusíte řešit všemožné i nemožné štětinky nebo vymýšlet strategie a způsoby čištění. 




Pokud ji používáte opravdu denno denně kdekoliv a kdykoliv, tak se časem objeví jemné škrábance - například od klíčů v kabelce, pádů na výletech apod. Zahlédnete je ale jen pokud se na lahev podíváte zblízka. Zdálky pořád vypadá skvěle, prostě jako nová :-).


DOSTUPNÉ BARVY


CO NA NÍ HOLKY?

Perou se o ní, co taky jiného že? :-D

Takže budu nucena pořídit ještě další 3. V pořizování jsem byla opatrná a radši jsem nejdříve vzala jednu, kdyby náhodou stála za starou bačkoru, ale všichni jsme nadšení :-).

Nosíme ji s sebou na výlety, krásně se mi vejde do kabelky, takže ji často nosím i u sebe.




Pro malé dětské ručičky taky žádný problém. Sofinka z ní pije v podstatě od začátku, co jsme ji pořídili a zamilovala si ji :-).




Stala se naším každodenním společníkem. Tím, že je lehoučká ji krásně unesou i děti ve svých batužcích. Navíc tím, že je průhledná dobře vidí hladinu vody.




Výtku bych měla jen v tom, že je velká škoda, že se nedělají objemnější. Přeci jen 500ml je super pro děti, ale už ne tak super pro dospělé, takže bych velmi ocenila, kdyby se začala vyrábět větší :-). 




Lahev Bisfree One Touch zakoupíte buď v kamenném obchodě nebo na oficiálních stránkách eshopu Kitos a to přímo ZDE :-).


Cena: 189Kč (akce !!!)

 

Žádné komentáře:

Okomentovat