16. října 2017

SLAVÍME: Párty inspirace - DIY Trolls čelenky

Klaudinka měla v sobotu narozeninovou oslavu ve stylu Trolls a já chtěla využít ty jejich "vlasy" místo klasických narozeninových kloboučků.

Zabrouzdala jsem na můj milovaný Pinterest a objevila jsem tam ke stažení obě verze (holčičí i klučičí) těch trollích vlasů.

Následně jsem si vzpomněla, že mám už několik let ( :-D ) doma barevné gumičky, které jsem kupovala na Aliexpressu, přidala jsem samolepící suché zipy a bylo hotovo :-)

V jednoduchosti je krása a děti byli nadšené :-)


CO BUDETE POTŘEBOVAT


POSTUP

Obrázky vlasů Poppy si stáhnete ZDE - kliknete na "click here to download" a je potřeba zadat email, na který Vám bude vše zasláno. Nebojte se žádných spamů.

Z emailu si následně vše stáhnete a vytisknete. Původně to je jako "topper" na dort ale já z toho vymyslela právě tyhle správňácký čelenky :-D

Klučičí verzi jsem dohledávala bokem a našla jsem jí ZDE. Stačí jen rozkliknout odkaz, stáhnout a vytisknout obrázek.

Vytiskneme si tedy obrázky (počet dle potřeby), které přilepíme na čtvrtku a vystřihneme.

Připravíme si gumičky a samolepící suché zipy. Gumičky kolem hlavy jsem našla v jiném odkazu, ten 3 roky starý bych už nedohledala, nebo mrkněte jestli nenajdete ještě lepší :-)

Odměříme si vzdálenost na gumičce podle vytisknutého a vystřiženhého obrázku, odlepíme jednu stranu suchého zipu a přilepíme ho na gumičku. Přiložíme druhou část zipu, odlepíme z ní papírek a přimáčkneme vystřižené trollí vlasy.

No, a máme hotovo :-D



Žádné komentáře:

Okomentovat