25. dubna 2019

MÁMY SOBĚ: 150 věcí, které musíte společně zažít - Bucket list pro novomanžele

Sice máme po svatbě už nějakou tu chvíli, ale moc rádi plníme různé seznamy a odškrtáváme si zážitky. My jsme s manželem pro každou srandu a v podobných seznamech nebo plnění úkolů se docela vyžíváme. Navíc by to mohl být i zajímavý tip pro Vás nebo Vaše známé, které svatba teprve čeká.

Anotace zní: Tato kniha patří všem zamilovaným párům, kteří chtějí svůj život i svoji lásku užívat plnými doušky. Bucket list je vlastně takový seznam věcí, které si chcete splnit. Připravte se na zodpovídání otázek, vypisování vzpomínek a plnění kreativních úkolů. Čeká na vás plno nápadů, výzev i zábavy pro dva – stejně jako ve společném životě!

No a navíc je kniha kompletně v mém stylu a vkusu ať už ilustracemi, grafikou nebo písmem a to se mi na ní líbí ze všeho nejvíc, protože já si vybírám především očima :-)



Neexistují žádná pravidla pro to, jak tuto knihu používat. Můžete postupovat stránku po stránce, můžete si nahodile vybírat různé výzvy, můžete si vytvořit svoji vlastní strategii. Čeká Vás seznam úkolů pro Váš společný život.

Tato recenze, kterou jsem připravila ve spolupráci s Knižním klubem, bude spíš o fotkách, protože ty řeknou v tomto případě nejvíce :-).

Hned na úvod je pro Vás připraven základní dotazník o Vás dvou a nesmí chybět ani prostor pro společnou fotku.




Takové létání nad mraky, ať už štěstím, letadlem, na rogalu či v raketě, není vůbec k zahození.




Komu by vadily drobečky? Nám rozhodně ne! :-)




V knize najdete také pár praktických tipů, které můžete (nebo dle mých zkušeností spíš musíte) aplikovat co nejdříve to půjde, pak už je to o zvyku a jakmile si každý zvykne, už to frčí samo :-D.




No, tato strana mě velice pobavila. Nevím totiž jak Vy, ale co se pizzy týče, nejsem fér ani k dětem natož k manželovi (sorry jako) :-D :-D :-D.




Paříž je moje vysněné místo na poznávací nebo romantický víkend jen s manželem. Nebyli jsme nikde na líbánkách a to máme po svatbě 3,5 roku. Doufám, že se mi tohle jednou splní a polibek na Eiffelovce si budu moct odškrtnout :-).




Některé nápady jsou až bláznivé a kdo by nechtěl použít bouchací kuličky, můžete využít takové ty bílé bobulky, na které jsme v dětství šlapali - těm jsme také říkali bouchací kuličky :-D. A navíc si u toho zavzpomínat na své dětství :-).




Všichni víme, že tlukot srdce má uklidňující účinky. Proto se na našem hrudníku dobře spí i dětem a to v různém věku. Já se taky ráda zaposlouchám do tlukotu srdce a často bych u toho sama usnula, dokud manželovi nezačne kručet v břiše. pak je veškerá romantika a usínání v čudu :-D.




Zrovna nedávno jsme si uvědomili, že na každém focení, kterého se účastníme, jsme vždy s dětmi ale nenapadne nás, abychom se vyfotili čistě jen my dva. Naposled takovou fotku máme, když Sofi byl rok, jinak prd. Na to se musíme více zaměřit, abychom si pak mohli vytvořit podobnou koláž :-).




Milostné vzkazy? Ty nám tam zatím malují jen holky, nebo spíš patlají :-D.

V knize najdete úplně obyčejné tipy, u kterých budete mít takový ten aha moment. Že je to přeci jasný, že to přeci víte, tak proč Vás to nenapadlo samotné?

V dnešní době mi přijde, že až moc nad všemi možnými i nemožnými věcmi přemýšlíme, přitom je to ve většině případů naprosto zbytečné a stačí čistá jednoduchost.




Když jsme spolu s manželem před deseti lety začínali, tak jsme se doslova vyžívali v míchání různých koktejlů a takových těch tlamolepů. Asi je na čase si něco takového opět připomenout.




Truhlička na společné poklady je základ! Základ, ke kterému se pořád nemůžu jaksi dokopat a přitom mám schovaný i kelímek z KFC z našeho prvního rande a lístky z kina schovávám automaticky. Je na čase chytnout inspiraci za vlasy a konečně něco vytvořit. Máme truhličku ze svatby, plnou všeho možného a to včetně gratulací, ale nebylo by na škodu vytvořit i něco dalšího :-).




ZÁVĚREM

Jak jsem byla nadšená z ukázek z knihy, tak jsem nadšená ještě víc z reálné knihy nebo spíš knížky, protože se jedná o menší formát. 

Je to báječný dárek nejen pro zasnoubené páry, ale také jen tak do vztahu na zpestření, pro zajímavost a tak různě. Rozhodně to nemusí být jen pro novomanžele, ale vyřádíte se i po deseti letech :-). 

Stejně tak je vhodným dárkem pro páry bezdětné i pro ty, které děti již mají.

Krásně zpracovaná, skvěle ilustrovaná, s parádními nápady, které musí nadchnout každého. Baví mě, jak je kolikrát i vtipně sepsaná.

Pokud by Vás kniha 150 věcí, které musíte společně zažít zaujala a chtěli byste ji sobě nebo svým známým zakoupit, najdete ji na eshopu Knižního klubu.


Cena: 199Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat