17. července 2019

MÁMY SOBĚ: Korálky dní - Deník radosti, úspěchů, vděčnosti

Určitě jste si všimli, že se od ledna letošního roku více zaměřuji na různé deníky, diáře, motivační knihy, zápisníky apod. Protože je důležité myslet i na sebe a jít si za svými sny, plnit si přání, žít pozitivně a hlavně si vše zapisovat. Co je psáno, to je totiž dáno.

"Není to klasický denní zápisník, i když i k tomu se hodí. Není to obyčejný diář na rok, i když i k tomu ho můžeme použít. Je to DENÍK RADOSTI, ÚSPĚCHŮ A VDĚČNOSTI. Je to zásobárna radosti pro dny, kdy ji kolem sebe nevidíme. Jsou to naše nejhezčí vzpomínky. Je to náš nejlepší přítel. Užijme si každý den!"

Umožňuje nám sledovat to dobré v našich životech bez ohledu na to, jak náročný či obtížný život žijeme. Vždycky totiž existují momenty, které nám udělají radost a na které můžeme zaměřit svoji pozornost - to i více se dozvíte hned v úvodu deníku :-).




Hned v úvodu krásný citát :-).




Následuje dvoustrana plná informací, tipů a doporučení. Dočtete se v ní veškeré informace, které Vás posunou, namotivují, nastartují a se kterými budete zaručeně souhlasit. A také se dozvíte, jak s deníkem pracovat a jak si do něj zapisovat.




Další dvoustrana je určena detailním zápiskům ohledně Vašeho roku. Zapíšete si Vaše plány a vize, co nebo kdo Vás dokáže rozesmát, lidi kolem Vás, kam se chcete všude podívat, jak vypadá Vaše pohoda apod. 




A pak už se můžete rozjet. Čeká Vás 53 týdnů, které jsou doplněny různými moudrými myšlenkami a také ilustracemi, které si můžete třeba i vymalovat. Papír je poměrně silný, takže by měl být vhodný i na fixy.




V závěru deníku najdete dvoustranu o tom, jaký to byl rok. Která 3 slova nejvíce vystihují uplynulý rok, co nám udělalo největší radost, co nového jte se naučili, koho jste podpořili apod. 




No a nesmí chybět 5 tečkovaných dvoustran na vlastní poznámky a dvě dvoustrany úplně prázdné na to, co by se jinam už nevešlo.




Tohle už není součástí deníku, ale můžete si zvlášť na eshopu ještě zakoupit krásné samolepky a taháky na radost, které můžete využívat jako záložky.




O AUTORCE

Jitka se věnuje více než 20 let rozvoji dovedností, které jsou potřebné pro harmonický osobní i pracovní život. Pomáhá lidem i týmům dosahovat jejich sny i cíle. Působí jako lektor, kouč a mentor. 

Nejčastěji se s ní potkáte na seminářích zaměřených na komunikační dovednosti, rozvoj kreativity, nebo zvládání stresu a timemanagement. Využívá propojení nejnovějších poznatků neurověd se zdravým selským rozumem. Podporuje při hledání vlastních cest, inspiruji k myšlení mimo zajeté koleje a tím zvládaní i iniciovaní změn v našem životě. 

Více informací se dozvíte na webu v záložce "o mně" nebo na www.jitkastadlerova.cz


ZÁVĚREM

Krásně barevný pevný deník formátu A5, který zaujme nejen dospělou mámu na mateřské, ale udělá radost i mladé puberťačce, která si ráda zapisuje svoje tajnosti, sny a přání. Na věku obdarovaného vůbec nezáleží, udělá radost opravdu každému - dceři, vnučce, kamarádce, neteři, tetě ale i maminkám a babičkám.

Není datovaný, takže se svým zapisováním můžete začít kdykoliv se Vám zachce a nemusíte ani psát denně, nemusíte ani dodržovat konkrétní rok. Je to čistě na Vás, jak se k deníku postavíte a jak si ho navrhnete. Dá se s ním pracovat na mnoho způsobů :-).

Deník a spoustu dalších věcí najdete na webu koralkydni.cz/eshop a nezapomeňte se mrknou i do záložky "blog", kde najdete spoustu zajímavých článků.


Cena: 290Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat