31. července 2019

HRAJEME SI: Řádíme s Megabublinou

Nejlepší bublifuky na obří bubliny - to jsou bublifuky Megabubliny, ale jako fakt! Každý, kdo si vyzkoušel bubliny s Megabublinou, tak doslova zíral, že to neni žádný photoshop, že to neni jen v televizi nebo ve filmech (:-D), ale že s ní opravdu úplně každý a to i ten nejmenší človíček může vytvořit obrovské bubliny.

Že Megabublinu neznáte? Tak se pohodlně usaďte a vrhněte se na čtení dnešní recenze, která vznikla ve spolupráci právě s Megabublinou a musím říct, že si jí užíváme na maximum a jiné bublifuky už opravdu nechceme. Jakmile jednou okusíte, stane se doslova součástí Vašeho života.

Ne vážně nepřeháním a vážně nic nezveličuju. S Megabublinou máme zkušenost už víc jak rok. Měli jsme tu možnost vyzkoušet si ji už dříve a proto jsem se pro spolupráci rozhodla, právě kvůli výborným zkušenostem, ale o tom už v článku :-). 




PRVNÍ SETKÁNÍ S MEGABUBLINOU

Naše první setkání s Megabublinou bylo vloni v červnu na narozeninách časopisu Puntík.

Tam bylo k dispozici dětem několik talířků s velkým kroužkem, se kterým řádily a ty bubliny byly opravdu parádní.

No a jelikož jsme splnili puntíkatý dress code, odnesli jsme si domu krásné dárky - jedním z nich byla právě sada Megabubliny s velkým kroužkem.

No a tím začala, doslova, naše láska k Megabublině a já si v hlavě usmyslela, že si na další léto domluvím spolupráci, abychom ji vyzkoušeli pořádně a abychom Vám ji mohli představit trochu ve velkém.

A tak jsme tady. Píšu tenhle článek a jsem vysmátá od ucha k uchu, protože to je přesně ta pohodová SPOLUpráce, kterých si vážím ze všeho nejvíce a které mě neuvěřitelně nabíjí.




CO NÁM VŠE DORAZILO



SADA BUBLIFUKU S VELKÝM KROUŽKEM

Tuto sadu považuji za základní a proto jsem chtěla ještě jednu, aby měly holky dva ty kroužky a nepřetahovaly se o něj.

Sada obsahuje 1 litr kapaliny, talířek a kroužek. Do talířku nalijete zlehka bublifukovou kapalinu, aby se do ní dal kroužek snadno ponořit a děti už si můžou řádit, jak je jim libo.

Jakmile se začne v talířku tvořit pěna, stačí ji jen sfouknout nebo shrábnout, dolít kapalinu a zábava může pokračovat.

Do kroužku můžete jak foukat, tak s ním i běhat nebo si počkat na lehký větřík.

My si z toho udělali pořádnou pohybovou aktivitu :-).





ŠŇŮRKA MOTÝLEK

Motýlka si velmi oblíbila Sofinka. Jen s ním kolikrát mydlí jako s plácačkou na mouchy, že se pořádně na fotku nedá zachytit :-D. 

Narozdíl oproti běžící Klaudince, se Sofinka nejraději točí kolem dokola.

Motýlek je krásným doplňkem, který tvoří dvojité "motýlkové" bubliny.




VANIČKA NA BUBLIFUK

Bohužel tuto vaničku nekoupíte samostatně, ale je potřeba ke tvoření bublin za ponocí šňůrek. Talířek je na pořádné ponoření a nacucání šňůrek mělký.

Vaničku koupíte v sadě buď v sadě Party boxu anebo v sadě Svatebního Megaboxu. Pokud máte tedy spadeno na šňůrky - a já doufám, že po přečtení tohoto článku budete chtít především šňůrky ( :-D), tak zainvestujte do sady s vaničkou.

Vanička je poměrně vysoká, vždycky tam ale stačí dát jen pár centimenterů kapaliny - třeba 4cm, aby se daly šňůrky bezproblémů namočit.

Není úplně nejpevnější, ale narozdíl od talířku je stabilnější a když do ní dítko kopne, tak nepřijdete o celé množství.

Dobře do ní namočíte i velký kroužek, ale je spíš určena šňůrkám.



KONCENTRÁT NA 4 LITRY MEGABUBLINY

Četla jsem diskuzi, že když někam cestujete nebo dokonce letíte a chcete sebou Megabublinu, je litr málo a víc lahví neni povoleno kvůli váze zavazadel. 

No a proto vznikl litrový koncentrát, ze kterého si můžete vyrobit 4 litry bublifukové kapaliny.

Koncentrát má zelenou lahev, tím se odlišuje od klasické litrové lahve kapaliny.

Míchá se v poměru 1:3 tedy 1 díl koncentrátu a 3 díly vody a to nejlépe destilované.


VELKÁ ŠŇŮRKA

Jako borec na konec je tu velká šňůrka, která je naprosto dokonalá a přijdete si s ní jako nejlepší bublifukáři na světě, fakt!




Můžete si ovládat samostatně nebo ve dvou a fakt máte pocit, že jste nejlepší na světě. Však se koukněte na toho mého odborníka :-D. Manžel Megabublině naprosto propadl a vymýšlí s ní různé kousky.




Velké šňůrky budeme muset dokoupit ještě minimálně dvě, protože o tu je boj největší. Jenže aby to nebylo tak jednoduché, tak právě tato šnůrka má největší spotřebu kapaliny. Což je logické, protože je opravdu veliká, dlouhá a vytváří mega bublinové hady.




No ale koukněte, na to. To prostě stojí za to. S touto šňůrkou uděláte tu největší show a je to opravdu nádherná podívaná, především při západu slunce :-).





Když ji manžel uvolní i pro ostatní, tak si většinou každá z holek vezme jednu tyčku, my jim šňůrku pomůžeme namočit a pak opatrně táhnou megabublinu za sebou. Takže je to parádní věc i na kooperaci dětí, které potřebují být sehrané, aby jim megabublina vyšla. 

Pomocí velké šňůrky můžete vytvářet i kulaté bubliny, ne jen dlouhé bublinové hady. Stačí jen se šňůrkou trochu cuknout a bublinu tím ukončit, uzavřít.




Když tak koukám na ty fotky, asi manželovi zařídím veřejné představení :-D.




ZÁVĚREM

Tak si to pojďme shrnout :-).

  • Nedělá fleky na oblečení, na plachtách stanů ani nikde jinde
  • I ti nejmenší zvládnou krásné bubliny
  • Lahev koncentrátu s sebou můžete vzít kamkoliv
  • Vytvoříte si zábavu na dlouhé hodiny
  • Žádné foukání a motání hlavy
  • Parádní show na dětských táborech
  • Skvělá aktivita na svatbách
  • Tip na dárek nejen ke dni dětí

a spoustu dalšího.

Pokud by Vás Megabublina zaujala natolik, že byste ji chtěli pořídit nebo využít právě probíhající slevovou akci na koncentrát, mrkněte na eshop Megabublina.cz a vyberte si dle své libosti.




Děkujeme Megabublině za úžasnou spolupráci a přejeme spoustu stejných nadšenců, jako jsme my :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat