19. ledna 2022

HRAJEME SI: Magnetické oblékání - zdobený koník

Když jsem v létě pátrala po dárku ke 3. narozeninám pro naši malou kamarádku, objevila jsem nádhernou magnetickou oblékačku koníka, která mě nadchla. Líbila se mi nejen sama o sobě tématicky, ale i tím, že je dřevěná. Oslavenkyně z ní byla nadšená a co víc? Líbila se i Sofince. Líbila se jí tak moc, že ji nechtěla darovat a nejraději by si ji nechala.

To bylo radosti, když si ji rozbalila o několik měsíců později pod stromečkem. A jelikož slaví opravdu veliký úspěch nejen u 5 leté Sofinky ale také u 8 leté Klaudinky, ráda bych vám ji ve spolupráci s 4kids.cz v této recenzi představila blíže.

Tato dřevěná magnetická oblékačka obsahuje celkem 53 krásných komponentů. Je celá ze dřeva, prakticky uložena v dřevěné krabičce a koníka můžete zdobit postaveného na pevném stojánku. Tak se na ni pojďme detailněji podívat :-).

 

 

 

PRAKTICKÉ BALENÍ

Líbí se mi, že jsou veškeré komponenty uloženy v dřevěné krabičce, kde mohou být přehledně rozděleny. Jenže krabička má ale jedno větší mínus. 

Jakmile totiž sadu rozbalíte, přijdete o vrchní část, která by pomohla v lepším uskladnění celé sady. Vy tím sice máte hezky rozdělené komponenty, ale už je nemáte čím přiklopit.

Čekala bych nějaké víko bránící vysypání, ale bohužel nic takového není. Proto sadu musíte mít ideálně někde položenou a buď na dobrý dosah dítěte, aby nedošlo k poztrácení a vysypání anebo mimo dosah a dávat ji dítěti na vyžádání.



 

DETAILY KONÍKA

Koník je krásně ilustrovaný, dostatečně veliký pro drobné dětské ruce a vyrobený ze silnějšího kusu dřeva. Je tedy pěkně bytelný, kdyby náhodou spadl. Do stojánku se snadno nasadí. Není potřeba větší síly a dobře to půjde i dětem.


 

Velikost je bomba! A pokud si ho dítko nazdobí, vypadá dobře i jen tak na poličce jako dekorace dětského pokoje, ke které se může průběžně vracet a měnit její vzhled.


 

MAGNETICKÉ DOPLŇKY

Různorodé magnetické doplňky z vašeho koníka udělají nejen drsoně ale také krasomilu nebo dokonce jednorožce. Je na vás, jak jednotlivé komponenty nakombinujete. Jestli přidáte kovbojské sedlo, mašle, květiny nebo deku.


 

Velký výběr hřívy, ocasu, květin, mašlí, medaile, šněrování nohou, sedla, vázání apod.







 

PŘÍKLADY OBLÉKÁNÍ

Nechala jsem holky, aby mi postavily dva koníky a třetího jsem zvolila já, aby taky byl jeden z nich trochu barevně klidnější hahaha. Klaudinka vytvořila duhového jednorožce a Sofinka nazdobila blondýnu (říká :-D) s růžovými detaily.





 

ZÁVĚREM

Když pomineme fakt, že si s koníkem holky dokáží hrát v tichosti a pěkně dlouho, zároveň si procvičují jemnou motoriku a rozvíjejí fantazii i estetické cítění.

Všichni jsme vyrostli na oblékacích panenkách ale mít oblékacího koníka je taky parádní!

Doporučený věk je od 3 let, ale pokud vaše děti v nižším věku již nic nestrkají do pusy a víte, že by si s ní vyhráli, určitě bych neváhala. Případně byste ji schovali a předložili dítku o chvíli později. Určitě si s ní vyhrají i starší děti v předškolním věku.

Je to skvělý tip na dárek nejen pro vaše děti ale i pro malé kamarády vašich dětí. Já se vždy snažím vybírat dárky pro ostatní dle toho, co bych vybrala svým dětem a mnohdy se mi povede inspirovat se a následně to sam pořídit holkám :-).

Pokud vás tato krásná magnetická oblékačka koníka zaujala a chtěli byste ji pořídit, najdete ji na eshopu 4kids.cz přímo ZDE.


Cena: 289Kč (původně 399Kč)


Žádné komentáře:

Okomentovat