28. března 2022

HRAJEME SI: Aktivní panenka se spoustou doplňků

V loňském roce jsem vám ukazovala aktivní pohádkové obrázky, na které najdete recenzi ZDE. Mrkněte také na Simči Facebook, kde v albu Pohádkové aktivní obrázky najdete mnohem víc možností. Na blogu ale najdete také recenzi Houbařské sady aktivních obrázků a to přímo ZDE.

Nejen za mě, ale také za holky, je ovšem takzvaným borcem na konec všech možných výrobků od Simči sada oblékacích panenek, kterou bych vám taky konečně detailněji představila. Věřím, že se nadchnete a co nejdříve objednáte, protože je to nádhera a holky si s tím vyhrají dlouhé hodiny.

Vše je hlavně ručně malované, což mě na tom fascinuje snad úplně nejvíce. Tak se na tu nádheru (nejen pro holčičky) pojďme pořádně detailně podívat :-).

 


 

OBSAH SADY

Sada obsahuje nespočet kostýmů, šatů, botiček, triček, kalhot a dalších nutných doplňků, se kterými můžete panenku čančat podle ročních období i třeba maškarního bálu. Nesmí chybět ani detaily v podobě policejních pout, vařečky, metly, slunečních brýlí, kruhu na plavání apod. K tomu všemu je přidaná panenka ve dvou verzích - vystřižená a přímo celá A4. No a abyste měli oblečení kam uložit, jsou připraveny tři druhy skříní - dvě o velikosti A4 a jedna A3.



SKŘÍNĚ A VĚŠÁKY

Největší ve verzi A3 je skříň s ramínky a poličkami, do kterých můžete poskládat oblečení i menší doplňky. Dalším úložným prostorem je věšák s poličkami, do kterých můžete uložit například boty, pověsit deštník apod. A třetím je komoda, do které můžete uskladnit třeba kabelky, korunky a cokoliv dalšího, co se vejde.

 


OBLÉKACÍ PANENKA

Panenka je ve dvou verzích. Samostatná oblékací, se kterou si můžete přímo i hrát. A pak je ještě zalaminovaná celá A4, na které můžete zkoušet další kombinace oblečení a kostýmů. Pokud máte více dětí, určitě se dá se Simčou domluvit na více panenkách, aby mělo každé dítko tu svou.



OBLEČENÍ A KOSTÝMY

Když se tak porozhlédnete, ani nevíte, čím začít. Chcete nejdříve vyzkoušet všechny druhy kostýmů na maškarní bál anebo si zahrajete na nějaké povolání? Anebo rovnou zabrouzdáte do léta a oblečete sukni či vyzkoušíte, ve kterém ročním období by to panence slušelo nejvíce? Sukně, šaty, rifle, kraťasy, lacláče, trička, komplety .. toho teda je :-).

 


 

BOTY A DOPLŇKY

Čepice, klobouky, kabelky, boty, deštníky, čelenky, korunky a různé drobnosti ke kostýmům. Tyhle menší potřeby je lepší uskladňovat v krabičce, která se dětem bude dobře otevírat. může být plastová anebo papírová. Aby měly vše pohromadě, protože se třeba zrovna botky dají snadno ztratit. Ve větší krabici společně se zalaminovanými skříňkami by se drobné věci více rozprostřely a nebylo by to tolik přehledné.

 


 

PŘÍKLADY OBLÉKÁNÍ

Do čeho oblečete vaší panenku jako první? Půjde na strašidelný ples? Zahraje si na policistku? Zkusí kariéru kuchařky? Zajde si na pláž nebo si vyzkouší jaké to je být mořskou pannou? Bude lékařka anebo princezna? Fantazii se meze nekladou a dát volnou ruku dětem je bájo. Uvidíte, co sami vytvoří za zajímavé kombinace.









ZÁVĚREM

Oblékací panenku mají holky už víc jak rok (jo, sama nevím, proč mi ta recenze tak dlouho trvala) a stále je to drží. Jen to nemají na dosah ruky, aby to nebylo po celém pokoji, ale dávám jim to na požádání a musí dávat pozor, aby nic nepoztrácely.

Troufám si říct, že to je aktivita, ze které dítko jen tak nevyroste. Zabaví tříleté, zabaví osmiletou .. já sama jako malá měla oblékací panenky neskutečně ráda a tehdy mi to vydrželo až do puberty. Teď je sice jiná doba, ale věřím, že i tak holkám vydrží dlouho :-).

Tuto aktivitu si můžete zakoupit buď v PDF podobě anebo již kompletně hotovou, což doporučuju - u stříhání bych se asi zbláznila a Simča to má vždy tak dokonale připravené- i za to klobouk dolu!

Pokud vás aktivní oblékací panenka zaujala, najdete ji konkrétně ZDE, kde si ji po zprávách můžete u Simči objednat. A pokud byste raději oblékacího panáčka, tak takového u Simči samozřejmě najdete taky a to přímo ZDE :-).

Jestli Simču ještě nesledujete na Facebooku, koukejte to co nejrychleji napravit, ať vám neutečou její úžasné výtvory, které sází jednu sadu za druhou.

 

Cena: 400Kč komplet hotové, 80Kč pdf

 

Žádné komentáře:

Okomentovat