5. ledna 2019

MLSÁME: Čokoládové fondue s vůní perníku

Sadu na fondue máme již několik let, ale zkoušeli jsme ji zatím jen párkrát.

Když jsem plánovala další recept na blog, vzpomněla jsem si právě na fondue, které bychom mohli po delší době oprášit. 

V chladném zimním počasí s romantickým plamínkem svíčky mi tento recept přišel jako parádní zakončení vánočního období :-).


SUROVINY


POSTUP

Čokoládu si nalámeme a ve vodní lázni ji necháme rozpustit.

Následně postupně přimícháváme ostatní suroviny tak, aby se směs dohromady řádně spojila.

Perníkového koření jsem dala od oka, přibližně 2 kávové lžičky

Směs přivedeme do mírného varu a přemístíme do nádoby na fondue.

Podáváme s nakrájeným ovocem :-). 




Přeji dobrou chuť!

Žádné komentáře:

Okomentovat