29. května 2019

MÁMY SOBĚ: Relax Studio - Diskrétní Wellness

I když jsme spolu s manželem už 10 let, tak jsme ještě nikdy nebyli na žádném wellness pobytu a ani jednorázově v žádné podobné vířivce. Dokonce jsme nebyli ani nikde na líbánkách .. ale to snad jednou napravíme hahaha :-D.

Dříve nás to nelákalo, nijak zvlášť nás to nebralo, ale po 5,5 letech s dětmi bez možnosti hlídání už by člověk opravdu rád (alespoň v našem případě) trochu vydechnul a když nás letos čekalo 10. výročí, tak jsme si řekli, že si ho užijeme na maximum a to úplně poprvé o víkendu bez holek, které byly v Kadani u babičky.

Tip na Relax Studio jsem dostala od kamarádky, která tam byla pár měsíců před námi a nemohla si to s přítelem vynachválit. Psala mi, že by tam vydrželi klidně i celý den. A když jsme navíc zjistili, že je to hned kousek od nás, tak závěr našeho výročí byl jasný.




CO VŠE JE V NABÍDCE

Relax studio nabízí plně klimatizované relaxační prostory s velikou hydro/masážní vanou, které můžete využít nejen na romantický večer, ale taky třeba na dámskou jízdu nebo třeba na rozlučku se svobodou - kapacita je totiž až 5 lidí.

Následně můžete využít menší saunu, ve které je kohoutek se studenou vodou.

V mezičase, kdy se vířivka sama vypne (což znamená čas na pauzu) si můžete odpočinout na vyhřívané lavičce se sklenkou šampaňského či se osvěžit minerální vodou s citronem, která pro Vás bude připravena na schodech u vířivky.

Píšou, že bezplatná wifi je samozřejmostí, jenže my nikde nenašli heslo .. což ničemu nevadilo, tím totiž líp a člověk si volný čas hned o kus více užije a sdílení nechá na později.

Po celou dobu hraje příjemná hudba, kterou si můžete sami nastavit anebo si přinést rovnou flashdisk s vlastní hudbou či vlastní hudbu přehrát přes bluetooth.


JAK SE OBJEDNAT

Objednávala jsem nás telefonicky, abych zjistila podrobnější informace a následně jsem psala sms, na kterou mi vzápětí přišlo potvrzení, že rezervace proběhla v pořádku.

Rozhovor byl příjemný a pohodový. Veškeré otázky byly zodpovězeny a nám už zbývalo jen odškrtávat dny, protože jsem nás objednávala zhruba 3 týdny dopředu, takže bylo ještě spoustu času.

Zkuste se vždy objednávat s předstihem, tak jako u všeho, ať máte jistotu v ten svůj konkrétní termín.

Další možností je online rezervace přes webové stránky.

Já nejsem technický tip, tak jsem zvolila telefon, než abych něco někde špatně zmáčkla :-D.


PŘIJDEME A CO DÁLE?

Před vstupem do Relax studia se setkáte s majitelem, který Vám vše konkrétně vysvětlí a ukáže - případně Vám zodpoví Vaše další dotazy a jakmile jste se vším obeznámeni, zaplatíte na místě částku a relax může začít.




Zaklapnou se za Vámi dveře, které se dají otevřít pouze zevnitř, takže se Vám do studia nikdo nedostane a je to celé na pár hodin jen Vaše. Všude kolem se nachází návody a texty, které je třeba si přečíst ať víte co a jak.




V malé předsíňce, do které vstoupíte hned, co se otevřou dveře, se nachází zrcadlo, poličky, hodiny a připravené ručníky. Tam se svlečete buď do plavek nebo na vostro - jak chcete. A následně už přecházíte do relaxačních prostorů.




Naše první dojmy byly takové, že jsme si přišli jak někde v luxusním pralese :-D. Zrovna zněla relaxační hudba, ve které zpívali ptáci a šuměla voda. Rozhlídli jsme se kolem a všude byly různé květiny, svíčky a bylo nám od první minuty opravdu příjemně.


SPRCHA

Jako první se půjdete osprchovat. Ve sprše si můžete navolit buď ledový vodopád anebo teplý déšť, záleží jak moc jste odvážní :-D. My si s sebou mimochodem na doporučení kamarádky vzali vlastní sprcháč, ale jinak nic víc nebylo potřeba.




VÍŘIVKA

Vířivka je naprosto boží! My nikdy nic takového nezažili, tak jsme byli naprosto fascinovaní a v úžasu z toho, jak je nejen veliká, ale taky hluboká. Takový menší bazén z našeho pohledu.




V jedné části (u zdi) má vířivka masážní lehátko, na které se můžete položit a nechat se masírovat bublinkami. Každých 15 minut se vypíná, takže čas následně můžete trávit v sauně nebo na vyhřívané lavičce. Můžete si nastavit barvu vířivky a také, jestli chcete jen bublinky nebo i masáž. 




Světlo v chodbičce je na pohybové čidlo, vždy zhasne, takže tam máte kompletní romantiku a přítmý nebo si můžete jednoduše zavřít dveře, to mi ale nebylo moc příjemný (celkově nemám ráda zavřený dveře :-D ), takže jsme je měli otevřené. Tím, že byly otevřené se taky trochu větralo. Je tam totiž poměrně dusno a horko, na mě až moc, takže mi bylo příjemnější, když se ten vzduch více rozprostřel.



SAUNA

Saunička je menší s jednou lavicí a kohoutkem se studenou vodou, kterou se můžete při pobytu v sauně osvěžit. Přiznám se, že do sauny nechodím a že na to nejsem vůbec zvyklá, takže jsem si tam poseděla pár minut a zase šla :-D.




Znovu píšu, že jsou všude různé popisky a návody, takže se nemůsíte bát, že něco pokazíte nebo špatně zmáčknete. Zrovna u sauny si nemusíte dělat vůbec starost,  protože se stejně štelovat nemůže, takže pohoda :-D.




OBČERSTVENÍ

My se rozhodli objednat si 2 hodiny, takže jsme měli v ceně lahev sektu. Pokud byste chtěli něco zakousnout, můžete si objednat ovocnou místu dle aktuálních sezónních surovin - ta se pohybuje kolem 100Kč. A také na Vás bude čekat minerální voda s citronem.

Skleničky jsou plastové, takže se nemusíte děsit, že je rozbijete ale přála bych Vám vidět můj vyděšený pohled, když jsem jednu shodila :-D. Trochu panika, než mi došlo, že je z plastu. Mají to vychytané! Asi zkušenosti nebo co :-D.

My jsme byli zrovna po večeři a několika pivech (:-D), takže jsme si ovocnou mísu neobjednali, ale příště bych do ní asi pro zpestření ale také pro osvěžení šla. 




TOALETA

Toaleta se nachází hned kousek od sprchy. Kdybyste náhodou potřebovali zrcadlo, tak tam je ale stejně se Vám brzy zamlží, že nic neuvidíte :-D


ODCHÁZÍME

Při odchodu se opět potkáte s majitelem, který jde následně uklidit tu spoušť :-D Nee, dělám si srandu. Potopě se ale nevyhnete, mokro tam prostě bude .. ale s tím se počítá. My se snažili najít nějaký mop, že bychom tam uklidili, ale vše je mimo místnost nebo zamčeno v komůrce.


ZÁVĚREM 

Užili jsme si to na maximum. Byl to pro nás opravdu zážitek a laťka je tak vysoko, že ji snad jen tak něco nepřekoná! Myslela jsem, že vyzkoušíme víc podobných míst tady v okolí, ale vůbec se mi nechce, protože nic tady poblíž nebude takto luxusní :-).

Doufáme, že budeme mít další příležitost se tam ukázat. A upřímně píšu, že tam budeme trávit každé výročí - ať vztahu nebo svatby. Jsme opravdu nadšení a nemáme co vytknout. Jen nám ke konci vadil chlor na oči, které nás oba začaly docela pálit.

Manžel si to užil snad víc jak já, ten byl doslova naměko :-). Přijdete si jako v úplně jiném světě, na úplně jiné planetě a je to parádní relax, který je potřeba provádět pravidelně.



CENÍK

  • 1 hodina wellness 650Kč (2 osušky v ceně)
  • 2 hodiny wellness 1250Kč (2 osušky v ceně + lahev sektu)
  • Vícehodinová relaxace a oslavy se řeší dohodou osobně či telefonicky

Žádné komentáře:

Okomentovat