13. května 2019

MÁMY SOBĚ: Sokolovský pub Dole v Dole

Na naše 10. výročí vztahu jsme přemýšleli, kam si zajdeme na večeři (naposled jsme takhle byli ve Steak Baru, když jsem čekala Klaudinku) a když jsem se zeptala manžela, kam by rád zašel, okamžitě ze sebe vyhrnul Dole v Dole!

Takže romantická večeře Dole v Dole byla rychle vyřešena.

Chvíli po tom našem naplánování na Facebooku vyhlásili soutěž o voucher na žebírka a 6 piv. Tak jsem si říkala, že by to byla paráda a že se nám zrovna trefili do noty, protože tam stejně chceme zajít.

No .. a já ten voucher opravdu vyhrála :-D.

Zároveň jsem si tedy řekla, že bych o tomto podniku mohla napsat článek, protože je z mého pohledu nejlepší nejen na posezení s přáteli, ale také na oslavy narozenin nebo větší skupinové srazy.
O DOLE V DOLE

Sokolovský pub Dole v Dole otevřel teprve před rokem - zrovna se blíží první výročí jeho otevření.

Člověk by si možná řekl, že je to jen další hospoda ve městě, ale vůbec to tak není. Z mého pohledu je to taková luxusní pivnice, která má svoje kouzlo a velice příjemnou atmosféru.

Stal se tak oblíbeným místem, že má neustále plno. Proto, když byste si chtěli naplánovat návštěvu, je lepší zarezervovat stůl. Mnohdy přijdou lidi a nemají si kam sednout. Bez rezervace si tam člověk doslova neprdne :-D.

Jako první Vám nejspíš padne zrak na obraz, který se nachází na zdi po levé straně. Jedná se o originální obraz jednoho umělce - sprejera, který ho vytvořil v garáži podle původní fotografie.

Všichni výčepní se pravidelně účastní prestižních soutěží, ve kterých slízí úspěchy.


Zdroj: Facebook DolevDole


JE LIBO ZAJÍT SI NA POLEDNÍ MENU?

Na facebookové stránce Dole v Dole pravidelně vyvěšují týdenní polední menu, na které si můžete podle chuti zajít.

My tam přes oběd ještě nebyli a rozhodně se to co nejdříve pokusíme napravit, protože už při čtení jejich nabídky se sbíhají sliny.

Taky případně můžete menu brát jako inspiraci k vaření :-D.




DROBNOSTI K PIVU NEBO POŘÁDNÁ ŽRANICE?

Co se týče nabídky k večernímu posezení, tak si troufám říct, že nebudete vědět, co dřív ochutnat.

Nabídka je skvěle sestavena a k pivu naprosto geniálně vymyšlena.

Na výběr z drobností máte například chipsy, sýrové pikantní nugetky, cibulové kroužky, klobásu.

Pokud ale budete chtít něco pořádného, můžete si vybrat z křidýlek, žebírek, kolena nebo hornického guláše.

Když nebudete mít chuť na nic teplého, můžete si vybrat špek, utopence, nakládaný hermelín nebo výbornou krkovici.




JAK JSEM DOLE V DOLE SLAVILA 30. NAROZENINY

Nikdy jsem na větší oslavu narozenin nebyla. Stačil mi dort, sladkost a být s manželem nebo s rodinou doma u filmu a tak.

Letos jsem si ale řekla, že 30 je přeci jen už číslo a že by to chtělo pořádně oslavit.

Daly jsme tedy hlavy dohromady s mojí partou kamarádek a zarezervovaly stůl na oslavu. Těšila jsem se tedy neskutečně, protože jsem takhle nikde nebyla už opravdu spoustu let.

Vlastně jsem tímto způsobem narozeniny neslavila nikdy, abych se přiznala.

Čekala na mě výzdoba v podobě několika balonků a nesměl chybět ani výborný dort.

Obsluha trpělivě plnila všechna naše přání a touhy.

A my si večer užily takovým způsobem, že ani nevím, jak jsem se dostala domu :-D.




AKCE A ŽIVÁ HUDBA

Pár týdnů po mých narozeninách jsme se ocitly v DolevDole zas. Tentokrát v menším počtu a u menšího stolu, protože byla většina míst již zabraných, ale pro změnu nás čekala živá hudba a výborné steaky.

Vyrazily jsme totiž na akci živé kapely Černý Nebožtík band a venkovního grilování. Zároveň jsme zlehka slavily narozeniny další z nás.

Doslova jsme si nacpaly břicha a užily si večer na maximum.




Podobné akce se tam pořádají docela pravidelně - stačí si hlídat facebookovou stránku, ať Vám žádná z akcí neuteče a ať si stihnete včas zarezervovat stůl.


NAŠE VÝROČÍ A VÝHERNÍ VOUCHER

Štěstí v očích ve smyslu jídlo a pivo zdarma hahahaaa :-D. Tohle se opravdu povedlo a náš výroční romantický večer se šesti pivy a žebírky jsme si snad ani víc užít nemohli.




Manžel byl v DolevDole úplně poprvé, takže to byla jeho premiéra o to víc jsem se těšila a doufala jsem, že se mu tam zalíbí stejně tak, jako se tam zalíbilo mně.

Rezervaci jsme měliod 17 hodin ale kuchyň vaří až od 18 hodin, tak jsme začali pivem (kopu za tým Plzeň :-D) a povídali jsme si tak, jako jsme už dlouho neměli příležitost.

Musím říct, že jsem na pivo nikdy nebyla. Vždy jsem dávala přednost vínu, ale oni tam to pivo umí tak dobře načepovat, že si ho zamiluje úplně každý a ze mě se snad na stará kolena stane pivař nebo co :-D.




A tady jsou už naše výherní žebírka, doplněna o srdíčka a desítku ve smyslu 10. výročí. Zrovna v kuchyni vládla kamarádka, tak nám to takto vyšperkovala :-).




Následně jsem chtěla, aby měl manžel možnost ochutnat i to, co jsem si zamilovala já na oslavě svých narozenin. Takže jako další přišla na řadu krkovice, která je naložena v červené uzené paprice a čtyřech druzích pepře.




No a ze všeho nejradši mám sýrové nugetky, které jsou na mě sice docela pálivé ale jsou tak výborné, že se jim nedá odolat. Objednali jsme si rovnou dvojitou porci. Ono se to možná nezdá, ale jsou docela syté. Takže jedna porce s 5 kousky na osobu bohatě stačí.




Těch 6 vyhraných piv nám k našemu romantickému večeru v hospodě (:-D) vyšlo úplně akorát a my odcházeli spokojení a najezení trávit zbytek večera ještě na dvě hodiny do Relax Studia.


ZÁVĚREM

Nemám vůbec co vytknout. Prostory jsou originální, jídlo i pití výborné, obsluha se mnohdy může doslova přetrhnout a stále jede na 100% s úsměvem na tváři.

Pokud váháte s návštěvou, doufám, že Vám tato recenze a mé doporučení v rozhodování pomůže.

Ať už plánujete sraz třídy nebo přátel, ať už chcete jen posedět ve dvou nebo si zajít na večeři, tak je tohle místo to pravé.

Upřímně řečeno, kdyby tu DolevDole nebylo, tak vážně nevím, kam bychom si s manželem zašli a jestli bychom si vůbec někam zašli. Možná by to skončilo dovozem pizzy domu.

Podpořte DolevDole Vaší návštěvou. Věřím, že se Vám tam bude líbit a že si rozhodně pochutnáte na drobnostech k pivu či sytějších porcích.

A pokud nepijete pivo, to vůbec nevadí. V nabídce mají i několik druhů vína - určitě si vyberete to Vaše oblíbené.

Jen tak dál! :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat