12. května 2019

HRAJEME SI: Ztringz - Magický provázek

Znáte klasickou přebíranou? Vodu?

Většina z nás na tom vyrostla a hrála hodiny a hodiny.

Ztrings klasickou přebíranou vynesl zase o level víc, protože s ním můžete vytvářet různé tvary a obrazce úplně sami. Nepotřebujete k tomu totiž druhou osobu, která od Vás bude přebírat. Zvládnete vše sami - tedy pokud máte pevné nervy :-D.




S tímto provázkem můžete vytvořit více než 45 různých triků, ale můžete zkusit tvořit i podle Vaší fantazie, jak Vás zrovna napadne. V přiložené brožurce najdete 3 různé fotonávody - na padák, šálek a podšálek a žebřík.




Můžu říct, že to je věco do kapsy pro celou rodinu. Vyřádí se s ní i dospělý. Manžel se sám snažil motat podle návodu na youtube a vždycky, když se mu něco povedlo (ale i nepovedlo :-D), tak se mi přišel pochlubit.

V tomto prvním případě se jedná zrovna o žebřík, který se trochu nedožebřil :-D.




Dále přiběhl s hotovou rybářskou síťí, nebo aspoň tak by se to mělo nazývat a snad i vypadat, jen jsem nevěděla z jakého úhlu to vyfotit :-D. 




A tohle by měla být snad květina nebo spíš pokus o květinu, který si umotáte na ruce a následně položíte na podložku a tvar by měl stále držet. 






No a Klaudinka nevyužívá své drobné prsty, ale rovnou zápěstí, na kterých dokáže umotat zajímavé tvary, které v cuku letu opět rozmotá - až se sama nestačím divit :-D.




YOUTUBE - TIPY


Návod na chodidlo




Návod na anděla




Návod na velikou květinu




Návod na běžícího psa



Návod na diamant





DOPORUČENÝ VĚK

Oficiálně se doporučuje ve věku kolem 5 let, což by tak nějak odpovídalo, jenže když to uvidí i mladší sourozenec, tak ho bude samozřejmě taky potřebovat. Takže pokud máte dětí víc, berte rovnou pro každého jeden :-D.

Sofince je 2,5 a i když jsem jeden získala ve spolupráci s Funkids.cz, tak jsem další musela doobjednat a určitě budu objednávat ještě další.

Někdy těmi recenzemi dokážu naštvat samu sebe, jelikož pak utrácím ještě víc :-D.


ZÁVĚREM

V závěru bych chtěla připsat ještě několik tipů.

Ztringz se vejde doslova do kapsy, doporučuji ho mít neustále u sebe ať už jdete nebo jedete kamkoliv. Když jsme jeli 3 hodiny do Prahy, tak se nám hodil neskutečně. Klaudinka si s nim vyhraje hodiny a neustále tvoří něco nového.

Starší děti ho můžou využít také jako stylový doplněk - omotat si s ním ruku a mít ho jako neonový náramek, který se nedá přehlédnout.

Využijete ho také při čekání na vlak, u doktora nebo kdekoliv jinde na zkrácení dlouhé chvíle.

Pořídíte ho na eshopu Funkids.cz přímo ZDE.


Cena: 69Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat