10. července 2019

MÁMY SOBĚ: Randebox - Dia de los Muertos

S manželem jsme vyzkoušeli už dva druhy Randeboxu. První byl Indická noc a druhý byl Hvězdy a přání. No a jelikož jsme se pro Randeboxy oba nadchli a tvůrcům Randeboxu se hodí pár na pravidelné testování, dohodli jsme se na dlouhodobé spolupráci. Takže se s Randeboxy budete na blogu setkávat docela pravidelně.

Randebox je skvělý v tom, že můžete zažívat tématické druhy rande i přes to, že nemáte hlídání pro děti. Do některých aktivit je můžete dokonce i zapojit, ale jinak stačí počkat až usnou a několika hodinové rande je rázem na světě.

Tentokrát se přeneseme do barevného Mexika. Nalaďte se na mexickou vlnu a pojďte nahlédnout do Randeboxu s názvem Dia de los Muertos.





 "Široká ulice je plná tančících lidí s pomalovanými obličeji. Pestrobarevné květiny jsou všude, kam se podíváte. Sytá vůně se line z vonných tyčinek na dřevěných oltářích i ze všech mexických jídel kolem. Stačí jen natáhnout ruku, a některé ochutnat. Otevřete Randebox a nechte se unést přímo do centra oslavy mexického svátku Dia de los Muertos – “Dne zemřelých”. Smutku se ale nebojte – naopak! S mexickou oslavou posílíte váš vztah zábavnou cestou."




OBSAH BALENÍ

  • 2 mini čokoládičky
  • 2 bílé balonky
  • 2 permanentní fixy (červená a černá)
  • Barvy na obličej (bílá, černá, červená)
  • 2 balení tortil
  • Pikantní salsa
  • Kartičky ve stylu hry Hororová noc
  • 2 rodokmeny k dotvoření
  • Randeplán



RANDEPLÁN

Randeplán Vás naladí na vlnu konkrétního Randeboxu.




Dozvíte se v něm, co Vás ten večer čeká a jakým způsobem bude Váš večer probíhat. Dále se dozvíte i několik zajímavostí o konkrétní zemi či aktivitě, na kterou jste se zrovna navnadili.

 


BONUS NAVÍC

Na email Vám, jako vždy, dorazí speciální Randestránka, která obsahuje tématický playlist, makeup inspiraci a také návod jak sestavit rodokmen.

V předchozích recenzích jsem Vám vždy napsala, která písnička mě z playlistu zaujala nejvíce, jenže v tomto případě je to všechno v podstatě na stejný mexický brdo, tak dám jen příklad pro představu.




PŘIPRAVTE SE NA FIESTU

Během oslav Dia de los Muertos jsou všude vystaveny calaveras a calacas. Víte, co ty názvy znamenají? A víte, která kostra je nejznámější a koho vlastně zobrazuje?

Tohle vše a ještě o kus více se dozvíte v první části rande.

Budete potřebovat permanentní fixy a balonek - k tomu všemu si můžete smlsnout na mini čokoládičkách.




Musím říct, že bychom tohle měli asi dělat častěji. Totálně vypnout hlavu a soustředit se na dílo, nic jiného v hlavě nemít jen čisté soustředění. A takhle dopadly naše balonky. Poznáte, který je můj a který je manžela? Přiznávám, že se nám opravdu povedly.




Barvy na obličej jsme nezkoušeli, protože jsme zrovna pár hodin na to museli pro bedýnku, tak jsme se nechtěli malovat, abychom to po chvilce umyli ale byla by to zajímavá výzva. Tak třeba někdy příště :-)




PRAVÁ CHUŤ MEXIKA

Při zdobení balonků vyhládne, chce to něco na zub.

V rychlosti si připravíte tortilla chipsy, ke kterým si dáte pikantní salsu.

Časová příprava je doslova pár minut, takže žádné rande zdržení. Naopak si můžete vzájemně v kuchyni asistovat, aby vše bylo ještě rychleji připraveno.




My se trochu zapomněli v dalších úkolech, tak se nám je povedlo připéct, ale i tak byly dobré, jen ta salsa na mě byla víc pikantní - což k Mexiku sice patří, ale já to nemusím :-D.




PŘEZKOUMEJTE SVÉ KOŘENY

Tady docela záleží na tom, jaké máte v rodině vztahy. Pokud pozitivní, tak je to paráda a můžete si vzíjemně popovídat o svých rodinách a aktivitu si užijte. Já ale neměla upřímně moc náladu při našem rande řešit tchýni apod.




VYSMĚJTE SE SMRTI

Tohle je parádní aktivita, která nás moc bavila.

Hra je vytvořena přímo pro Randebox a Vaším cílem je uhádnout, co má ten druhý na kartičce.

Témat je celkem 8 a kartiček v každém tématu je 10 (i s tou úvodní).




Jedno z témat Vám částečně pro představu odkryju :-).




ZÁVĚREM

Jsem docela ráda, že se mi poštěstilo porovnat naše randění s Randeboxy v době, kdy jsme měli doma holky a včera, kdy byly holky u babičky.

Co si budeme povídat, ono taky dost záleží na tom, jak děti spí. Jestli děti usnou, ale pořád se v noci budí, tak se upřímně neuvolníte natolik, že vypustíte hlavu. A také jde hlavně o to, v kolik ty děti chodí spát, což hraje taky velikou roli. Nám chodí docela pozdě mezi 21-22 hodinou, takže na randění je člověk pak i unavený a je rád, že jde spát. Proto jsme předchozí rande nespustili večer, ale přes den. Holky si hrály a my si plnili svoje rande.

Tentokrát to bylo úplně jiné. Tím, že jsme byli opravdu sami, tak jsme se uvolnili, vypnuli hlavu a užili si každý moment celého Randeboxu.

Pokud Vám děti chodí spát pravidelně kolem 7-8 hodiny, tak máte skvělou příležitost na Randebox, na který potřebujete přibližně 2-3 hodinky. Záleží jak moc se u jednotlivých aktivit zastavíte. Anebo vždy ten výjimečný den nabrat síly a trochu ponocovat.

My jsme opravdu z každého Randeboxu nadšení a moc se nám líbí, že se zároveň dozvíme spoustu zajímavých informací o konkrétní zemi - tradice, zajímavosti, jídla a celkově to na nás dýchne tu typickou atmosféru.

Tento jsme si užili na maximum především díky malování balonků a docela bychom chtěli oba zažít ten opravdový Dia de los Muertos :-).

Pokud Vás Randebox zaujal, mrkněte na web https://randebox.cz/, kde se dozvíte více informací nejen o konkrétních Randeboxech ale také o tom proč vznikly. 


Cena: 699Kč


1 komentář:

  1. Tak tohle je super nápad jak oživit vztah :) vidím tuto krabičku poprvé a vypadá super, jen škoda, že ji nemám momentálně s kým sdílet :D

    OdpovědětVymazat