25. března 2019

MÁMY SOBĚ: Randebox - Hvězdy a přání

Minulý měsíc jsem Vám představila kouzlo domácího randění s Randeboxy a mohli jste si přečíst první recenzi, ve které jsme s manželem testovali Randebox s názvem Indická noc.

V dnešním článku se podíváme na další ze série Randeboxů, tentokrát se jedná o Randebox s názvem Hvězdy a přání, který mám (stejně jako ten první) vrámci spolupráce.

My jsme s manželem přesně na taková zpestření a letošní rok, který je náš už desátý, si chceme pořádně užít od začátku až do konce - takže se chceme zaměřit na více podobných aktivit a zážitků.




"S Randeboxem Hvězdy a přání věnujete večer svým snům a zažijete krásné dobrodružství při hledání všeho společného, co chcete s partnerem prožít. Vzájemné sdílení přání a snů je základem šťastného partnerství. Spousta lidí ví, co v životě nechce, ale když mají přesně specifikovat to, po čem ve všech oblastech svého života touží, začnou tápat."


OBSAH BALENÍ

  • 2 mini čokoládičky
  • 2 párátka
  • 2 tužky
  • 2 svícny 
  • 2 papírové sáčky
  • 3 čajové svíčky
  • Sirky
  • Lepidlo
  • Nůžky
  • Mléčná čokoláda Lindt
  • Fondue set
  • Hra vzdušné zámky
  • Seznamy snů
  • Velký arch papíru
  • Randeplán




RANDEPLÁN

V každém boxu je Randeplán, který Vás detailně provede Vaším rande večerem a všemi aktivitami, které Randebox nabízí.

Dozvíte se, co všechno na tomto rande prožijete. Projdete si společně všechny aktivity, u kterých se přiučíte spoustu nových informací a zjistíte, čím Vás aktivity mohou obohatit.

A najdete v něm také jednoduchý recept na čokoládové fondue. 

 


BONUS NAVÍC

Na email Vám dorazí bonusy, tzv. Randestránka, v podobě hudebního playlistu a inspirace na mapy snů a oblohu plnou hvězd.

Z tohoto playlistu jsem se nejvíc zamilovala do této písničky. Tu, se přiznám, poslouchám často a to několikrát za sebou doslova do zblbnutí :-D.




Playlist krásně a tématicky naladí atmosféru pro konkrétní Randebox :-).


OBLOHA PLNÁ HVĚZD A MAPA SNŮ

Nejtajnější sny + obloha plná hvězd = ideální kombinace.

Připravíte si hvězdnou oblohu s pomocí papírových sáčků, párátek, tužky, svíček a předlohy, kterou najdete v odkazu z emailu.

Vytvoříte si mapu souhvězdí Andromedy nebo Persea a při romantickém světle svíček si zkuste vytvořit svoji mapu snů.




My dali do každého sáčku jednu svíčku, ale pro větší efekt je lepší dát dvě svíčky do jednoho sáčku, aby se světlo více rozložilo.




V Randeplánu si následně můžete přečíst řecký mýtus o Perseovi, ve kterém Andromeda, dcera etiopské královny, doplatila na matčinu pýchu. A pak se společně vrhnout na mapu snů.

Arch papíru na mapu snů je poměrně velký. Můžete si ho následně vystavit třeba nad postel v ložnici, kde Vám místnost nejen ozdobí, ale taky budete mít svou mapu snů stále na očích, tím pádem bude stále v mysli a sny se začnou plnit :-).




Kartičky na sny jsou oboustranné. Takže oba dva můžete zároveň vyplňovat krátkodobé sny, následně dlouhodobé a pak dát společně dohromady ty společné.

Ptejte se sebe navzájem a zkuste si vytvořit také časovou osu podle toho, jak budete chtít svá přání plnit. Je důležité ujasnit si s partnerem to, po čem v životě toužíte a kam chcete směřovat.


LAHODNÁ ČOKOLÁDA

Tohle je naprostá pecka! Nám totiž před nějakou dobou fondue set prasknul, takže nám nový šel naprosto do rány a i kvůli němu jsem se pro tento Randebox rozhodla.




Pro čokoládové fondue jsme zvolili pomeranče. Pomeranč s čokoládou skvěle ladí a v počasí, které je poslední dobou docela šílené, se vitamíny hodí ve velkém.




HRA VZDUŠNÉ ZÁMKY A SNOVÉ RANDE

Jak by mělo vypadat perfektní rande? Co by na něm nemělo chybět? To vše Vás čeká v následujících aktivitách. O svých přáních i touhách bychom měli neustále přemýšlet a povídat si o nich. Víc a víc je tím posilujeme a přitahujeme k sobě.




Vaši představu perfektního rande vyplňte každý sám za sebe a následně si kartičky vyměňte. Pak už jen stačí to Vaše perfektní rande zrealizovat.

U nás je to aktuální. Jedno takové perfektní rande nás čeká již tento víkend. Takže jsme si všechno naplánovali doslova a do písmene tak, že to bude nejlepší rande za našich 10 let a večer padneme únavou :-D.

Výhodu jsme měli v tom, že máme společné zájmy a společné nápady. Takže stačilo dát hlavy dohromady a během chvíle bylo rande vymyšleno.




Ve hře Vzdušné zámky je potřeba se nejprve dohodnout na ceně pro vítěze a pak už hra může začít.

Musím říct, že je to výborný nápad a dost se u toho nasmějete. Zároveň máte mysl opět naladěnou na pozitivno, sny a přání a opět si k sobě všechno přitahujete aniž byste o tom cíleně věděli.

Hra probíhá tak, že si vyberete jedno písmeno a na to písmeno v libovolné kategorii snů vymýšlíte slova. Pozor! Je to na čas, takže honem honem zahřát závity :-D.



ZÁVĚREM

Na tento Randebox jsem se těšila opravdu na maximum, protože se od nového roku aktivně zajímám o zákon přitažlivosti a snažím se aktivně soustředit na své sny a přání.

Tento Randebox to všechno ještě více oživil a dodal tomu tu správnou atmosféru.

Fascinuje mě, jak je každý Randebox jiný, jak jsou nápady originální a jak vždy přijdete na něco nového, co si rovnou zamilujete - ať už jde o hudbu, hru nebo jídlo.

Klobouk dolu před týmem Randeboxu! Je vidět, že se tomu opravdu věnují, že se snaží vymýšlet zajímavé a originální aktivity a že tu svoji práci milují.

Randebox je vhodný také jako dárek k výročí vztahu či svatby, k Valentýnu anebo si ho můžete předplatit a mít tak překvapení a zpestření pravidelně jen tak.

Můžete ho třeba i darovat jako zajímavý svatební dar - takový bych si nechala líbit. Nebo udělat radost kamarádům, u kterých víte, že nemají možnost hlídání a chtěli byste jim umožnit rande v pohodlí domova.
 
Pokud se Vám Randebox zalíbil a rádi byste si ho vyzkoušeli, mrkněte na eshop Randebox.cz, kde se dozvíte spoustu dalších informací.
Přeji krásné randění.

Cena: 699Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat