11. února 2019

MÁMY SOBĚ: Randebox - Indická noc

Letos v dubnu s manželem oslavíme 10 let od našeho prvního setkání a začátku vztahu. Jelikož ale bude v tu dobu pryč, celý měsíc, tak slavíme předčasně a snažíme se to pořádně užít.

My nejsme ten pár, co si dává dárky. Napotrpíme si na to a nevyžadujeme to. Spíš se jen snažíme trávit čas spolu - pořídíme lahev vína a něco k snědku. Připijeme si a tak nám to stačí. 

Ale 10 let je přeci jen 10 let a chce to něco speciálního.

Když jsem vymýšlela, co speciálního by se hodilo, aby nás to oba zaujalo a hlavně bavilo, vzpomněla jsem si na Ingrid a její Randebox.

S Ingrid jsem se poprvé setkala na MAMAblogu, kde mi dělala parťáka. Za to ji moc děkuju a jsem ji za to moc vděčná, protože bych tam byla úplně sama jako kůl v plotě. Skvěle jsme si pokecaly a dost jsme se i nasmály. Zastupovala tam právě Randebox, o kterém jsem do té doby neměla vůbec žádné tušení. Navíc jsem později zjistila, že v prosinci oslavil Randebox teprve rok.

No a co by mohlo být speciálnější, než si zarandit. A tak vznikla naše spolupráce :-).




"S Randeboxem Indická noc se přenesete do barvité a exotické Indie plné netradičních chutí, vůní a zvyků. Stejně jako mnoho dobrodruhů před vámi i vy se vydáte na cestu sebepoznání a nalezení životní energie. Proniknete do tajů Indie, do země, kde čas plyne tak nějak pomaleji a lidé se nikam neženou. Do míst, kde meditace a klid duše jsou všudypřítomné."




Už po otevření Randeboxu budete okouzleni vůní Indie díky přiloženému koření. 




OBSAH BALENÍ
 
  • 2 mini čokoládičky
  • 5 kamínků
  • 4 zelené dřevěné figurky
  • 4 fialové dřevěné figurky
  • Hrací kostka
  • 8 kávových zrn
  • 3 čajové svíčky
  • Hrací plán hadi a žebříky
  • Hrací plán Chauka Bara
  • Sirky
  • 2 černé čaje
  • Koření Chai Masala
  • Koření Garam Masala
  • Sada barevného písku
  • 4 mandaly na vysypání pískem
  • Randeplán
  • Slevový poukaz na Tovino.cz
  • Sáčky na uložení pískových obrazů




Takto už vypadá rozložený celý obsah Randeboxu s názvem Indická noc. 




RANDEPLÁN

Randeplán Vás naladí na Vaše speciální rande a zároveň Vás provede všemi aktivitami.




Najdete v něm recept na Samosu s Raitou i na Chai Masala. Dozvíte se informace o svátku Diwali, návody jak hrát přiložené hry a zjistíte, čím Vás různé aktivity mohou obohatit.




Randeplán Vás krásně namotivuje a začnete se na své rande těšit o to víc :-).




BONUS NAVÍC

Na email Vám dorazí bonusy v podobě dvou playlistů, dvacetiminutové jógové video zaměřené na protažení pro začátečníky a video s návodem, jak se balí Samosy.

Příklad písničky, které mě zaujala nejvíce:




RECEPTY - CHAI MASALA A SAMOSA S RAITOU

Randebox tedy obsahuje recepty a koření na indické klasiky.

Na fotce jsou ještě jako bonus dvě malé hořké čokoládičky, které jsou (tuším) obsahem každého randeboxu.




Koření Chai Masala jsem přemístila do skleněné kořenky, ale koření Garam Masala má uzavírací závěr, takže se dá krásně uchovávat v původním obalu. 




Miluju čaje s mlékem! Jakmile mi někdo nabídne čaj, do kterého si můžu dát mléko, tak jsem v sedmém nebi. Proto mám velkou radost, že Indický Randebox obsahuje právě koření na Chai Masala, který jsem snad ještě překvapivě neochutnávala.

Chai Masala je typický kořeněný indický čaj, který se podává právě s mlékem.

Obsahuje zázvor, citronovou kůru, hřebíček, kardamom, skořici, anýz.

Abych pravdu řekla, tak ty bláho to je síla! Zázvorem v tomto koření vůbec nešetřili a čaj je silně pikantní, ale opravdu silně.

Na druhou stranu v tomto zimním období krásně zahřál.




Samosa je druh pečiva, který je typický pro indickou kuchyni. Jsou to v podstatě plněné taštičky, které se následně smaží v oleji, a podávají se s Raitou, což je jogurtový dip.

Z množství, které Vám vznikne podle receptu z Randebou, vytvoříte celkem 22 kusů plněné Samosy - což je opravdu velká dávka. Z takové porce jsme měli večeři celá rodina a navíc zbylo ještě druhý den na obě pro mě a Sofinku - to už ale bylo bez Raity.




Překvapilo mě, jak moc to holkám chutnalo. Klaudinka chodila ujídat směs už při plnění a Sofinka bagrovala, jako kdyby týden nejedla :-D. A to jsem si původně myslela, že jim to chutnat nebude.

Takže je v plánu časem určitě něco podobného, jen pečené v troubě, když jim to tak zachutnalo.




OSLAVA SVÁTKU DIWALI

Diwali je svátek světel a barev, který díky Randeboxu oslavíte s přiloženými svíčkami a pískovými mandalami.

V Randeboxu najdete celkem 4 mandaly, které se mi nepodařilo foťákem zachytit. 

Takže zůstanou překvapením i přes detailní recenzi :-).




Sada obsahuje celkem 10 barev písku v sáčcích na zip. K nim máte 10 plastových mističek, ve kterých můžete písek nadále uchovávat.




Barvy jsou opravdu nádherné a syté. Přesně takové, jako jsem je zachytila na fotce, jsou i v reálné podobě. Až se mi je nechtělo používat :-D. 




Tuto aktivitu jsme měli sice ve dvou, ale byla jsem to já a Klaudinka. Takže takové rande ve stylu máma a dcera. Klaudinka už s pískovými obrazy pracovala ve školce, ale pro mě to bylo poprvé. Takže jsem si nechala radit a nechala jsem se vést.




No a náš společný výsledek je teda povedený, to se musíme pochválit :-D. Šlo by ještě vysypat okraj kolem dokola, aby byl i ten čtverec zakončení, ale nám se líbila takto kulatá mandalka.




Hotové obrázky si můžete uložit do přiložených sáčků anebo si je vystavit na nástěnku apod.


HRAJEME HRY

Díky indickému Randeboxu si můžete zahrát i 3 různé zajímavé hry.

Jednu z nich určitě znát budete, ale ty zbylé dvě pro Vás budou zaručeně novinkami.

Součástí her jsou i dřevěné figurky ve dvou různých barvách a házecí kostka.




Hra s kameny se nazývá Gutta a dodnes se s ní můžete setkat na indickém venkově. Jedná se o postřehovou hru, ve které si s partnerem porovnáte síly.




Další z her se jmenuje Chauka Bara, ke které kromě figurek budete potřebovat i kávová zrna - ty Vám totiž poslouží jako kostka. 




Třetí hrou jsou poměrně známí Hadi a žebříky. Tato stará indická hra měla Indy nejen pobavit, ale také je naučit o ctnostech a neřestech života. Původní verze, než ta kterou známe z dětství, je obohacena o hlubší smysl vnitřního poznání.




"Herní soutěžení vnáší do vztahu energii, vzrušení a zdravé napětí."
 

ZÁVĚREM

Randebox je skvělým zpestřením, které Vás vtáhne do jiného světa a naučí Vás spoustu nových a zajímavých věcí, které byste jinak sami od sebe nevyzkoušeli nebo ani neochutnali.
Ideální pro ty, kteří nemají možnost hlídání svých dětí a přesto by si rádi zarandili.

A pokud Vás nezaujala zrovna Indie, můžete si vybrat z dalších možností, které Randebox nabízí - a že jich je :-).

Randebox je vhodný také jako dárek k výročí vztahu či svatby, k Valentýnu anebo si ho můžete předplatit a mít tak překvapení a zpestření pravidelně jen tak.

Můžete ho třeba i darovat jako zajímavý svatební dar - takový bych si nechala líbit. Nebo udělat radost kamarádům, u kterých víte, že nemají možnost hlídání a chtěli byste jim umožnit rande v pohodlí domova.
Pokud se Vám Randebox zalíbil a rádi byste si zrovna tento Indický anebo nějaký jiný zakoupili, mrkněte na eshop Randebox.cz, kde se dozvíte spoustu dalších informací.

Přeji krásné randění.


Cena: 699Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat