18. října 2023

HRAJEME SI: Pizza pult s příslušenstvím

Když jsem rozbalila krabici, kterou jsme dostali ve spolupráci s eshopem Kreativni-hracky.com prakticky jako jedno velký překvapení a já v ní viděla tento dřevěný pizza pult s příslušenstvím, musela jsem se smát. No, smáli jsme se úplně všichni, protože tohle bych vůbec nečekala a přitom je to tak trefná věc, že by se nic trefnějšího snad ani vymyslet nedalo :-D.

Jak jistě víte, poslední dva roky je pizza v našem životě opravdu pravidelně. Sice už tam Tomáš nebrigádničí, ale rádi stále ochutnáváme měsíční limitky. Většinou bez holek, ale občas si pizzu taky dají. A protože v pizzerii Tomáš pracoval, přesně víme co, jak a v jaké kvalitě používají. I proto jsme věrní stále té jedné jediné :-).

Tento skvělý dřevěný pult zabaví hned několik sourozenců najednou. Holky si s ním většinou hrají všechny tři společně a vymýšlí i různé názvy, pro tu jejich kombinaci na pizze. Fotky budou nejspíše zkreslovat, ale je parádně veliký, takže jedna sedí před ním a dvě hezky za "sklem". Tak se na něj pojďme detailněji podívat.


 

OBSAH BALENÍ

  • Pizza pult
  • Pizza na 4 díly
  • 4 kousky žampionů
  • 4 kousky oliv
  • 4 kousky okurky
  • 4 kousky rajčat
  • Sugo látkové
  • Sýr látkový
  • Bankovky
  • Sýr "sypací"
  • Oboustranné menu
  • Pizza prkénko
  • Krájecí kolečko
  • Krabice na pizzu

 

 

PAPÍROVÉ BANKOVKY

Papírové bankovky jsou oboustranné ale takto ve zvláštních hodnotách, kdy jedniček je celkem šest ale pětka je pouze jedna. Holky to ale nijak neřeší, prostě platí jak jim je libo a uchovávají si je v kasírce, doslova :-D.


 

STROUHANÝ SÝR

Strouhaný sýr je parádní! Hezky pizzu posypat dle svých chutí a představ. Chrastí ale doopravdy se nesype, ani jsem se ho nezkoušela pokusit otevřít, to by jen tak nešlo. Víško je jen "alá" sypací, jinak se nebojte, díry v něm nejsou.



 

ČTYŘDÍLNÁ PIZZA

Pizza je rozdělena na čtyři klasicky krájecí díly, které jsou pospojované suchým zipem. Dřevo je pevné, bytelné a dobře oddělující se. Suchý zip se postupem času opracuje, ale až opravdu časem. Nic, co by nastalo brzy po pravidelném používání.


 

KOMPONENTY NA PIZZU

Z komponentů na pizzu nesmí chybět sugo, jako základní omáčka. Dále sýr, zelená paprika, salám, žampiony a také olivy - ty já mám na pizze velmi ráda! Sýr a sugo jsou z látky a ostatní dřevěné koponenty mají ve spodní části suchý zip. Každý druh je celkem 4x, abyste pokryli celou pizzu.


 

PIZZA MENU OBOUSTRANNÉ

A navíc mazatelné! Z jedné strany si mohou zákazníci určit, jaký druh pizzy chtějí, jestlli jen sugo nebo jestli i sýr a čím bude obložena. No a na druhé straně je "návod" krok za krokem jak na tu nejlepší pizzu pod sluncem :-).



 

LOPATA NA PIZZU A KRÁJECÍ KOLEČKO

Co bychom to byli za pizzerii, kdybychom neměli pořádnou lopatu na pizzu že? Ta je opravdu parádní, pevná, bytelná z pořádného kusu dřeva. A k tomu nesmí samozřejmě chybět i krájecí kolečko, aby se dala hezky rozkouskovat.


 

KRABICE NA PIZZU

Krabici si přece domu neponesete v ruce, že? Máme tu několik pizzerek, kde si ji jen vyzvednete nebo vám ji dovezou a pak taky pizzerky, kde si můžete sednout. Ale my většinou jíme někde mimo domov a buď si pro ně dojdeme nebo dojedeme autem. Takže i v této sadě nesmí chybět krabice na pizzu. Trochu jsem se bála, aby nebyla hned na cucky, ale je to poměrně pevný karton, který vydrží dost.



 

DETAILY PIZZA PULTU

Vše má v pultu své místo. Máte prostor na komponenty, máte místo na strouhaný sýr, do pece schováte lopatu buď s pizzou nebo si ji necháte připravenou na pultu. Samozřejmě nechybí ani čudlík na rozpálení pece a "plexisklo" je parádní! Takhle vám pizza nikam neuteče :-D.






 

ZÁVĚREM

I když se jednalo o překvapení a nevěděla jsem, co nám přijde ani jsem do toho nijak nezasahovala, tohle byla geniální trefa. Pizza pult máme několik měsíců, má své místo na kuchyňce a holky ho neustále tahají, vaří, pečou, nakupují a kombinují ho s další akcí v kuchyni nebo v obchodě.

Pizza pult s příslušenstvím je bytelný a krásně vypadající kus dřeva, který vynikne v každém dětském pokojíčku a vyřádí se s ním děti různého věku. Nebo alespoň tak to u nás je a holky baví kuchyňka a všecno kolem ní neustále i přes to, že Klaudince bylo nedávno deset.

Pokud vás pizza pult s příslušenstvím zaujal a chtěli byste ho svým dětem pořídit například k blížícím se Vánocům, mrkněte na eshop Kreativni-hracky.com přímo TADY.


Cena: 1748Kč


Žádné komentáře:

Okomentovat