5. prosince 2020

HRAJEME SI: Zvířata v zimě - Pexeso od Little Bears

Sympatickou rodinnou firmičku s názvem Little Bears už ode mě znáte asi dva roky. Nejdříve jsme se spojili pro recenzi krásných puzzlí Čtyři roční období a když se vrhli na psaní knih, tak jste u mě mohli potkat recenzi na krásnou knihu Zachumlané pohádky a také Pohádky pro nemocné medvědy

Nedávno jsem sdílela i krásné adventní puzzle, které se skládají z 24 dílků, takže vyjdou akorát do adventního kalendáře.

No a dnes přišla řada na krásné pevné pexeso se zvířaty v zimě, tak se na něj pojďme podívat blíž :-).


 

OBSAHUJE

  • 20 (x2) obrázků zvířat
  • Brožurku
  • Praktický pytlík


PRAKTICKÝ PYTLÍK

Pexeso je, společně s brožutkou, uloženo v praktickém pytlíku s krásně třpytivým modrým nápisem, na který se nemůžu vynadívat (kombinace třpytek a modré, znáte mě). Můžete ho mít připravené po rucev poličce anebo si ho jednoduše dáte do kabelky, batůžku třeba na víkend k babičce.



 

BROŽURKA

Brožurka je oboustranná a dozvíte se v ní základní informace o jednotlivých zvířatech. Můžete ji také s dětmi využít na přiřazování, hledání, hádání apod.



 

DETAILY PEXESA

Pexeso je opravdu pevné, že o sebe "cinká". Jen tak se neohne a aby bylo zničeno tou naší malou pažravkou, musela by se hodně snažit. Z jedné strany jsou stopy zvířat a z druhé strany jsou krásně ilustrovaná zvířata.



 

Zvířat je celkem 20 a jedná se například o lišku obecnou, labuť velkou, vlka obecného, lišku polární, prase divoké, sýkoru modřinku, zajíce běláka, vydru říční, jelena evropského apod.


 

Když se podíváme detailněna pár zvířat, tak si všimneme, že kromě krásné ilustrace a názvu zvířete, uvidíme také jeho stopu. A až napadne sníh, můžeme pozorovat, které zvíře cestou asi procházelo, běželo či hopsalo.







ZÁVĚREM

S každým ročním obdobím vytvářím poličku s typickými knihami pro to konkrétní období a zároveň také poličku s aktivitami. Aktuálně máme aktivity jak s rolničkami, tak s adventními puzzlemi i zimními puzzlemi (ze sady čtyř ročních období) a vedle toho jsem přidala i toto pexeso, takže je polička krásně vyladěna zimními a vánočními aktivitami.

Pexeso je originální, pevné a pro děti zároveň i naučné. Naučí se poznávat zvířata, jejich názvy a dokonce i jejich stopy. To vše v kombinaci s procvičováním paměti a postřehem.

Pexeso Zvířata v zimě objednávejte na eshopu Littlebears.cz přímo ZDE.

 

Cena: 229Kč

 


Žádné komentáře:

Okomentovat