28. dubna 2022

UČÍME SE: Přiřazování jarních detailů - Ateliér v lese (ke stažení)

Eshop Ateliér v lese je láska na první pohled. Už jen samotné brouzdání a kochání se nad jejich produkty je plné fascinace a nadšení. Pokud chcete vidět detailněji některé produkty Ateliéru v lese, proklikněte se TUDY.

Poslední dny tvořím dětem v babyclubu jarní poličku a tak jsem zapátrala po oblíbených webech, kde co objevím a tuto aktivitu jsem si nemohla ujít. Nejen, že na eshopu Ateliéru v lese najdete spoustu aktivit ke stažení zdarma, ale pokud se přihlásíte k odběru, budou vám na email chodit i další aktivity ke stažení zdarma.

V babyclubu mám děti ve věku 1-3 roky a jarní detaily jsou pro ně jako dělané. Tak se na ně pojďme detailněji podívat a třeba vás zaujmou natolik, že si je taky vyrobíte :-).

 

 

 

CO BUDETE POTŘEBOVAT

  • Vytištěný soubor
  • Laminovačku s foliemi
  • Samolepící suché zipy
  • Nůžky

 

SOUBOR OBSAHUJE

V souboru najdete dva listy, které si vytisknete a zalaminujete. Jeden z nich rozstříháte na kostičky a druhý jen odstřihnete jako základní plochu. 

Suché zipy jsem zvolila kulaté samolepící, které drží jako přirostlé a jsem s nimi moc spokojena. Drží spoustu let i na starších zalaminovaných aktivitách. Z mého pohledu se na ně děti i mnohem snadněji strefují, než když bych použila jiný tvar nebo ústřižek.

Jarní detaily zahrnují i Velikonoce - beránka, kraslice, perníček.


 

Nastříhané čtverečky jsou akorát do dětské ručky. Hrany jsou ostřejší, ale existují také raznice, kterými hrany zaoblíte. Já to tak úplně neřeším, nemám s tím špatné zkušenosti ale je pravda, že zakulacené by aktivity mohly vypadat ještě o kus lépe.


 

Líbí se mi nápad konkrétních zvolených detailů, které nejsou tak úplně jednoduché na první pokus ale dítko se musí více zamyslet a pořádně se soustředit, aby detail správně přiřadilo.


 

Kromě přiřazování jarních detailů můžete přidat i pojmenování konkrétních obrázků i z jakých se skládají barev. Každé dítě je jiné a aktivita se dá moc hezky přizpůsobit jak malým dětem, tak i těm trochu starším.



 

ZÁVĚREM

Pokud by se vám přiřazování jarních detailů na poličku hodilo i vám, najdete ho ke stažení zdarma na eshopu Ateliéru v lese přímo ZDE. A rozhodně neváhejte ani s pořádným nákupem, vše je tak dokonale nakreslené a zpracované, až člověk neví co dřív. K odběru se můžete přihlásit v tomto odkazu .. to určitě udělejte jako úplně první https://www.ateliervlese.cz/aktivity-zdarma/ :-).

 

Žádné komentáře:

Okomentovat