30. března 2023

HRAJEME SI: Playfoam WorkShop Set

Kromě úžasných Playfoam PALS jsme, ve spolupráci s PEXI, dostaly k vyzkoušení také tuto sadu s názvem Workshop Set, která obsahuje, kromě sedmi barev kuličkové hmoty, také doplňky v podobě očíček, pírek či chlupatých drátků.

Této sady se holky chopily zase jiným způsobem, než vajíček playfoam PALS a vznikla zase úplně jiná tvorba, kdy tedy víceméně zafungovala éra Pokemonů, což je u nich poslední roky velmi aktuální a na denním pořádku. Mrkneme se tedy detailně na obsah sady i výtvory holek, u kterých ze všeho nejvíce vládla prostřední Sofinka.

Tak se na WorkShop set pojďme podívat blíž :-).

 

 

 

O WORKSHOP SETU

Jedná se o velkou sadu kuličkové modelíny, která nelepí, nebarví, nevysychá nedělá žádný nepořádek a nezašlapete ji ani do koberce. Je to sada sedmi barev s drobnými doplňky k dotvoření vašich výtvorů při jejichž tvoření děti rozvíjejí kreativitu a fantazii, podporují smyslový a hmatový vývoj a hlavně vydrží několik hodin u stolu ponořeni a fascinováni :-D.


 

BALENÍ SETU

Nevýhodou tohoto setu je balení. U playfoam PALS máte plastová vajíčka, ve kterých máte hmotu uskladněnou, ale po rozbalení tohoto setu nemáte nic, co byste pro uložení využili. Pokud nenajdete vhodný box, ve kterém bude dostatek prostoru pro všechny barvy, což by bylo ideální. My si ale nechali takto vrchní část, do které playfoam vracíme zase zpátky + pytlíček na komponenty, který taky nevyhazujte. Takto ji máme uloženou na poličce, než vymyslíme něco lepšího :-).


 

CO VŠE OBSAHUJE

Workshop set tedy obsahuje 7 barev playfoam kuličkové hmoty a drobnosti k dotvoření - takto sestavený mi přijde jako krásný dárek k narozeninám, svátku, na Den dětí nebo pro malé kamarády. Je v něm vše, co potřebujete a postupně můžete přidávat i další doplňky, které třeba najdete doma.


 

DOPLŇKOVÉ DROBNOSTI

Mezi doplňky najdete peříčka, bavlnku, bambulky, chlupaté drátky, pěnové drobnosti, očíčka, dekorační kamínky i černé plastové šroubky. 

Jen co se týče peříček, používejte je spíš jako vlasy nebo ocas, ale nezamačkávejte je úplně do hmoty nebo je tam neválejte jako náplň palačinky. Trhají se a zanechávají maličká pírka v hmotě, což našim holkám teda hrozně vadilo :-D.

Chlupaté drátky jsou geniální, očíčka dodají tvář a bavlnka je hezky dlouhá - jen ty kamínky jsou drobné, že jeden spadne a přestane existovat. Tak si raději hrajte na ohraničeném tácu, aby neměly kam skákat potvůrky.


 

VÝTVORY NAŠICH CÁCOREK

U holek bylo zajímavý pozorovat, jak po rozbalení nechtěly vůbec ty "boule" ničit ale hned je začaly využívat jako zvířátka či nové druhy Pokemonů. Až jsem jim několikrát řekla, že je mohou opravdu rozplácnout a hrát si s nimi, jako s těmi předchozími :-D.


 

Tak mi tedy vytvořily špagety (horní fotka) a pizzu (spodní fotka).


 

A vznikl i dortík s polevou a třešničkou. Musím říct, že jakmile se jim dostaly do rukou doplňky k podpoření kreativity, vznikaly úplně jiná díla a fantazie pracovala na plné obrátky. Takže v rámci pozorování mě bavilo víc koukat na tuhle tvorbu, než na původní PALS, kde si hrály hlavně s těmi zvířátky.


 

Bílá boule byla jasnou hlvou sněhuláka ale protože je bílé málo, tak z něj byl ve finále nanuk na špejli ve smyslu chlupatého drátku. Tím, že je hmota lehká, tak držel ve zvýšené poloze s občasným pérováním a záchvěvem :-D.


 

Taky nastala Klaudinčina série pokemonů, kdy pírka posloužila jako ocásky a bambulky jako ouška. Snažila se tím napodobit známé Pokemony Vaporeona a Vulpixe :-D.



 

Když se uvolnily bambuly z rokou Klaudinky (tyhle barevné s lesklými vlákny musím někde sehnat do zásoby!), tak Sofinka vytvořila myšku nebo spíš dva druhy myšky. Schválně, jestli poznáte rozdíly, hahaha. Já je našla všechny! :-D



 

V neposlední řadě přišlo ještě na smajlíky jako takové. Takže jeden s ohnivými vlasy posílající srdíčkové pusinky - dle slov Sofinky. A druhý se zrovna prý naštval, tak mlčí ale za to má krásný žlutý vlasy, dodala Sofinka.




 

ZÁVĚREM 

Playfoam workshop set je zase jiným druhem modelování ze světa playfoam, který je takto jako sada skvělým dárkem pro spolužáky, k narozeninám, k svátku apod. Děti si s nim užijí spoustu zábavy a tím, že obsahuje několik různých barev stačí jedna sada i pro tři sourozence - jen doplňky by v případě vícero dětí potřebovaly přidat na počtu. Ale nic, co by nevyřešilo oblíbené "co dům dal".

Pokud by vás zaujal WORKSHOP SET, můžete využít slevový kód PALS20, který platí do 31.3 2023 zde https://bit.ly/3Z18J6o. Pokud byste se rozhodli také pro PLAYFOAM PALS, můžete využít do 31.3 2023 akci 2+1 ZDARMA zde https://bit.ly/3TrH1P6 

Pro nás je playfoam skvělým objevem a i když jsem si myslela, že mám o všem skvělý přehled, tahle hmota nám nějakým způsobem unikala ale už máme spadeno na další druhy, které playfoam nabízí - zjistila jsem totiž, že se prodává také svítící atd. Tak užívejte hraní a napiště, jak se vám líbí!

 

1 komentář:

  1. Dcera dostala k Vánocům a vůbec ji to nenadchlo a mě taky ne.

    OdpovědětVymazat