6. června 2018

CO NA SEBE: Jarní softhell Love Rebel

Když jsem byla před pár měsíci oslovena k testování dětských softshellových kalhot, tak jsem byla dost zaskočená, protože jsme je zatím nikdy nepotřebovaly a neměla jsem ani pocit, že by nám chyběly.

Klaudinka nosila takové ty pogumované kalhoty, které bohatě stačily a nijak se v nich nepotila. Takže jsem vůbec nevěděla jak na nabídku reagovat.

Začala jsem tedy obepisovat kamarádky - své rádkyně :-D Probírala jsem s nimi jejich spokojenost se softshellem jako takovým, jejich zkušenosti a hlavně porovnávání cen "na trhu", protože se snažím doporučovat hlavně to, co si může dovolit v podstatě každý a pokud se jedná o něco dražšího, tak aby to za to opravdu stálo. Hlavně je v dnešní době, kdy šije snad každý druhý, poměrně těžké se zorientovat v tom, aby byla vyvážena kvalita s cenou.

Nechala jsem si nabídku několik dní projít hlavou a probírala jsem pro a proti. Sice šije každý druhý, ale ne každý si troufá na to mít živnost nebo mít eshop. Na softshellové oblečení je dost známých a profláknutých značek (například Unuo), ale ty jsou naopak tak velké, že nemají čas zabývat se individuálními požadavky, které jsou alespoň tedy v našem případě, na prvním místě kvůli tomu, jak je Klaudinka drobná. 

Požádala jsem také Vás čtenáře a to jak na Facebookové stránce blogu, tak i na Instagramu, abyste hlasovali v anketě, jestli by o takový článek byl vůbec zájem.

Takže jsem na nabídku kývla a nakonec z toho vznikla moc krásná spolupráce, díky které proběhly také dvě slevové akce - ty jste mimochodem využívali opravdu hojně a doufám, že jste spokojení! :-)




PARAMETRY SOFTSHELLU

  • Voděodolnost vodního sloupce 10 000 mm
  • Prodyšnost 3000g/m² 
  • Vnitřní strana bambus


INDIVIDUÁLNÍ DOMLUVA

  • Barva softshellu (cca 7 barev)
  • Barva nápletu (cca 16 barev) 
  • Reflexní odrazka (cca 31 druhů)
  • Rozměry na míru (obvod pasu i kotníků)
  • S kapsami či bez kapes 

Nově se začala šít verze s lepším nápletem jak kolem pasu, tak i u kotníků. Je vyšší a mám pocit, že ve srovnání s původní verzí i lépe obepíná a drží.




Na zadní části nápletu najdete praktické poutko pro zavěšení - ve školce, na kroužcích nebo i doma.




Bezpečnostní odrazka dle vlastní volby, se nachází na levém stehně. I když se zdá být malá, tak skvěle dělá svoji práci :-).




Logo značky, formou další bezpečnostní odrazky, se nachází na zadní straně pravé nohavice hned nad nápletem kolem kotníku. Je výrazné a skvěle se odráží.






Klaudinka je odjakživa úzký drobek, takže když byla malá, neexistovalo abych kupovala oblečení bez regulační gumy. Neexistovaly ani tepláky s širokou gumou, nic. Musela jsem na ní už tehdy nechat ušít tepláky, jinak jsem fakt nevěděla, co by nosila. Tepláky s ní rostly, takže je nosila ještě minulý rok :-D Kdybych jí pořídila cokoliv, co odpovídá její velikosti (104) bez regulace v pase, tak by se do toho vešla 2x a i kdyby měla kšandy, tak by to odstávalo (jojo bohužel poměrně čerstvá zkušenost :-D ).

Byla jsem proto ráda, že se mohu domluvit na přesných rozměrech podle individuální potřeby, jinak bychom měly prostě smůlu. Zaslala jsem rozměry pro obě holky.


KAM S NIMI?

  • Do školky
  • Na výlety
  • Do přírody
  • Na dovolené

Bereme je sebou kamkoliv, hlavně pokud víme, že tam budeme celý den až do večera. I když je přes den horko na kraťasy nebo legíny, se západem slunce se rychle ochladí a přijde řada právě na tyto softshellové kalhoty.

Nesměly chybět například na celodenním výletu do Zooparku Chomutov, kde je holky opravdu hojně využívaly. Počasí ten den zrovna vůbec nevyšlo a my měli radost, že jsou holky hezky v teple.






Také jsme je sebou vzali na celodenní výlet do bečovské botanické zahrady, kde přišly vhod hned, jak zapadlo slunce. To se ochladilo jako lusknutím prstu a byli jsme rádi, že je máme po ruce.




Naposled s námi "výletily" na farmě Kozodoj, kde se pořádaly Bioslavnosti. Tam jsme je opět využili až k večeřu, kdy se začalo ochlazovat a nás čekala delší cesta lesem zpátky k autu.





Brzy se chystáme na naše tradiční každoroční pětidenní stanování, takže s námi zaručeně pojedou i pod stan. Tam většinou děti řádí i za tmy, kdy už je vážně chladno a začíná i padat rosa. Tak se těším, jak uspějí na takové velké akci :-).


ZÁVĚREM

Dřív nám sice nechyběly, ale zpětně vidím, kolik kalhot nahradily. V podstatě jsme téměř úplně vyřadili tepláky. Klaudinka tepláky nenosí vůbec. Nosí buď legíny, kraťasy nebo tyto softshellky. Ve srovnání s tepláky mám jistotu, že jí nebude zima, neprofouknou ani nepromoknou.

Sofinka má pár tepláků, takových s širokou gumou kolem pasu, ale jinak je spíš taky v legínách, kraťasech a nebo těchto softshellkách.

O to víc chápu, když se říká, že není špatné počasí, je jen špatné oblečení. Jsem moc ráda, že jsme dostaly tu možnost se s nimi seznámit a zařadit je mezi nejoblíbenější oblečení, které u nás už nikdy nesmí chybět :-).


Nejen tyto skvělé softshellové kalhoty, které jsou vhodné od jara do podzimu, ale také třeba letní pumpky, čepice, nákrčníky, šátky a mnohem více zakoupíte na eshopu LOVE REBEL.

Cena: od 380Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat