21. května 2020

VYRÁBÍME: CD organizér na drobné aktivity

No, sice je v názvu "vyrábíme" ale já nevěděla jak jinak to pojmenovat, aby se to do té konkrétní kategorie zařadit. Tento tip jsem objevila snad před rokem na Pinterestu myslim a vloni v létě jsem Vám o něm psala na Facebooku s tím, že ho na blog dávat nebudu, ale že to je hezká inspirace.

Nedávno jsem doplňovala pár dalších aktivit a připomněla jsem to na Instagramu ve stories. No strhla se zase vlna, že to je super tip atd. Tak jsem se rozhodla, že to nakonec na blog přidám. Ať se to dá dobře vyhledat.

Jedná se tedy úplně obyčejně o obal na CD, který jsem využívala hojně v pubertě na takové ty hity typu Karma - Sedam Dana apod. No prostě retro :-D.




Aktivity z časopisu jsou úplně akorát a vejde se tam opravdu všechno možné. Navíc ho úplně v pohodě můžete mít v batohu, v kabelce a nijak se to nezmuchlá. Je i dost lehký, takže o nějaké zátěži vůbec nemůže být řeč.





Tyto dinosauří puzzle jako jediné trochu přečuhují, ale nic, co by bylo nějakým problémem. Jen je vždy trochu ohnu aby nečouhaly ven a dobrý.




Máme tam všechno možné, co jsme si za poslední téměř tři roky z Puntíka vystříhaly. Takže z toho vznikl takový přenosný zdroj Puntíkovo aktivit :-D.





Až díky organizéru jsem si o to víc uvědomila, jak je Puntík pestrý a jak jsou ty aktivity různorodé.




Někde bych měla mít ještě jeden, šedivý. Snad ho najdu abych do něj schovala aktivity z jiných časopisů nebo doma vyrobené.

Žádné komentáře:

Okomentovat