9. prosince 2019

MÁMY SOBĚ: Randebox - Všemi smysly

Po delší době přináším recenzi dalšího z parádních Randeboxů, kterými si zpestříte (nejen) večery ve dvou bez možnosti hlídání dětí.

Tohle je náš pátý Randebox, který jsme měli tu možnost vyzkoušet. První byl Indická noc, druhý Hvězdy a přání, třetí Dia de los Muertos a čtvrtým byli Trosečníci.

Randebox s názvem Všemi smysly je především pro požitkáře a milovníky čokolády. Věřte, že tolik srandy jste ještě ve spojení s čokoládou nezažili!




"Otevřete Randebox a nechte se pohltit novým dobrodružstvím! Nalaďte svou mysl a tělo na intenzivní prožitky plné aroma, doteků a chutí. Provokujte navzájem své smysly. Jak voní vaše polovička nebo vaše společné chvíle? A dokážete vytvořit umělecké dílo, jaké svět neviděl jenom s pomocí čokolády?"




OBSAH BALENÍ

  • Degustační sadu mini čokolád
  • Hodnotící kartičky
  • Hru Šarády
  • Maluj jako Picasso
  • Karty kreslení se vzájemnou kalibrací
  • Bio kakao 
  • Třtinový cukr
  • Vosky do aromalampy
  • Aromalampu 
  • Jutový pytlík se svíčkami
  • Sirky
  • 2 malé tužky
  • 2 čaje Štěstí je bláznivě milovat
  • Randeplán



RANDEPLÁN

Randeplán je průvodce celým Vaším randěním. Získáte v něm tipy, jak s jednotlivými aktivitami pracovat a dozvíte se, čím vším Vás aktivity obohatí.




Každý z úkolů je v něm krásně popsán, takže budete přesně vědět, co dělat :-).




RANDESTRÁNKA

S každou objednávkou Randeboxu, Vám přijde na email odkaz na Randestránku, kde najdete například další tipy, jak s Randeboxem pracovat anebo objevíte pouze tématický playlist.

Vždy v recenzi zmíním písničku, která se mi z konkrétního playlistu líbila nejvíc a zrovna v tomto jsem objevila mojí srdcovku, kterou absolutně miluju!

A dokonce v acoustic verzi, která je o to intenzivnější .. to je přesně ta písnička, u které má člověk husí kůži jako blázen .. uuuáááá! :-)





CHUŤOVÉ POHLAZENÍ

Degustační sada plantážních čokolád s pokyny, jakým způsobem degustaci správně provádět. Ve finále si můžete zvolit Miss Chocolate.




Do této aktivity jsme zapojili i marodící Klaudinku, která nejdříve s chutí ochutnávala, ale pak ji už ty čokolády přestaly chutnat - tím líp pro rodiče že? Zbylo víc na nás a nemuseli jsme se dělit :-D.




Musím říct, že jsem si pár chutí doslova zamilovala. V první řadě jsem si říkala, že to bude na stejný brdo ale ani náhodou. Každá chutná opravdu jinak.




AROMA KOTVENÍ A SEDM NÁDECHŮ

Wow! Nádherná a veliká aromalampa. To jsem dost koukala, když jsem Randebox poprvé rozbalila, že obsahuje takovou krásu. Fotka docela zkresluje, ale je opravdu veliká - mým odhadem tak 12-13cm a nádobku má krásně hlubokou.




Vosky do aromalampy jsou ve tvaru srdíčka. Každá krabička obsahuje jedno srdíčko a vůně je nádherně silná a intenzivní, ale na tolik, aby Vás z toho bolela hlava.




My si krásně během chvilky provoněly ložnici :-).




V této kapitole objevíte mimojiné inspiraci k tomu, že si můžeme spojit určitou náladu nebo situaci s konkrétní vůní a když si chceme zážitek nebo pocit v hlavě oživit, využijeme k tomu právě tu konkrétní vůni.


KRESLENÍ SE VZÁJEMNOU KALIBRACÍ

Podstatou této aktivity je vyzkoušet si schopnosti mluvení a naslouchání ve spojitosti s kreslením dovolené, kterou byste rádi zažili nebo na kterou máte krásné vzpomínky. Většina komunikačních problémů ve vztazích totiž tkví v tom, že s partnerem sice mluvíme o stejné věci, ale vůbec si nerozumíme - což můžu potvrdit .. po 10 letech je to snad i horší :-D.




HLEDÁNÍ KRÁLE PANTOMIMY

Tato aktivita vychází ze hry Šarády. Cílem je předvést v rámci časového limitu mimicky či gesty obsah tažené kartičky tak, aby partner rozpoznal, co na ni bylo napsáno.




MALOVÁNÍ JAKO PICASSO

S chutí se pustíte do výroby domácí čokoládové barvy na tělo. Použijete kvalitní bio kakao od firmy Countrylife a třtinový cukr od Grešíka - musím pochválit zvolené suroviny :-).




Nám se v první řadě čokoládová barva zvrhla v čokoládovou válku, kdy jsme po sobě všichni (včetně Klaudinky) čmárali hlava nehlava :-D. Pak jsem si ale řekla, že by to chtělo i trochu něco fotitelnýho a pustili jsme se do malování na tělo formou čokoládových tetovaček, jak jsme to nazvali.





Na poslední fotce měla být umělecky vytvořená duha, ale manželovi se to nepovedlo, tak mi to prostě na ruce rozmáznul a aby to nevypadalo tak blbě, tak udělal alespoň smajlíka :-D.


POZNÁNÍ SMYSLŮ PARTNERA 

Čaje od Sonnentoru výbornou volbou. Tyto jsem ještě neměla, tak jsem se moc těšila, jak mi zachutnají. Při jejich popíjení se můžete pustit do téma smyslů a začít se poznávat na smyslové úrovni například otázkami, které najdete v Randeplánu.




A co se týče čaje, tak je VÝBORNÝ! Zamilovala jsem se okamžitě především proto, že má jemně sladkou koncovku. Jako kdybyste polkli sladký bonbon. 




ZÁVĚREM 

Moc krásný Randebox opět s originálními a zajímavými aktivitami a degustací netradiční čokolády.

Jsem moc ráda, že jsem díky němu objevila další úžasný čaj od Sonnentoru a jsem naprosto paf z té veliké aromalampy.

U tohoto Randeboxu jsme měli doma nemocnou Klaudinku, tak jsme ji zapojili a to jste měli vidět tu radost, když s námi degustovala čokolády a pak jsme po sobě malovali čokoládou. 

Musím říct, že to je skvělý tip na takové to rande máma s dcerou, taková pohodová dámská jízda plná čokolády a srandy kolem :-). 

Z Randeboxů, které jsme zatím měli možnost vyzkoušet, se tento řadí výše do žebříčku oblíbenosti a moc ho dpoporučujeme všichni tři - teda čtyři - maličká v břiše si taky vůbec nestěžovala.

Více informací o všech možných Randeboxech najdete na oficiálních stránkách https://randebox.cz/, kde si můžete také přečíst zajímavé články v rubrice Randeblog. 

Randebox s názvem Všemi smysly najdete přímo ZDE.


Cena: 699Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat