27. října 2021

HRAJEME SI: Domeček 2+1 s předzahrádkou (doplněk ke Kolotočce)

O kolotočce jsem vám psala podrobnou recenzi pár měsíců zpátky a najdete ji ZDE. V tomto článku bych vám chtěla představit první z několika parádních doplňků vytvořených přímo na kolotočku.

Holky dostaly na vyzkoušení domeček pro panenky, který nejčastěji využívají se svým oblíbeným Duplem. Kromě Dupla můžete využít jakékoliv jiné menší panenky nebo třeba dřevěné duháčky. A navíc si ho můžete také celý vybarvit dle svých představ. My ho zatím máme takový, jaký nám přišel.

Tak se na něj pojďme detailněji podívat.

 

 

OBSAH DOPLŇKOVÉHO DOMEČKU

  • Kulatá plstěná podložka
  • Dvě stěny domečku




 

SESTAVENÍ NA KOLOTOČKU

Díky dostatečně velkému otvoru plstěnou podložku jednoduše navlíknete na kolotočku a porovnáte tak, aby byla uprostřed. Podložka zakryje vzor na kolotočce a zároveň je protiskluzová. Stěny domečku spojíte, postavíte na kolotočku a provázkem přivážete ke kolotočce tak, aby po ní neujížděl.




 

DETAILY DOMEČKU A JEDNOTLIVÝCH MÍSTNOSTÍ

Domeček je sice ve smyslu 2+1 ale děti si s nimi vyhrají dlouhé hodiny a budete překvapeni, co všechno s ním vymyslí.


 

Objevíte vchodové dveře s venkovní stěnou, koupelnu, obývák, kuchyň, wc, ložnici a předzahrádku. Že to nezní jako 2+1, to máte pravdu. Je tam toho opravdu spoustu. Holky kolikrát ty místnosti neberou jako jednu velkou ale "půlí" si je tak, že třeba i přidají další dveře (duplo) nebo postaví zeď apod.




 

Je na vás, jestli dětem řeknete o možnosti vybarvení. Já jim to zatím úspěšně tajím :-D. Moc se mi líbí takto přírodní varianta domečku, než aby byl vybarvovaný.





 

KOMBINACE S LEGO DUPLO

Holky mají pořád ze všeho nejraději Lego Duplo a o klasické se nezajímají. Případně si hrají s Enchantimals, Petshopáky nebo jinými menšími panenkami ale s Duplem si vyhrají ze všeho nejvíce a využívají ho pro volnou hru nejčastěji. Vždy si vyberou nějakou rodinu se zvířaty a s nimi si hrají - pokaždé s někým jiným a v jiné kombinaci.


 

Máma s tátou přišli domu z práce a potkali se ve dveřích.


 

Dostali chuť na pizzu a tak objednali jednu velkou pro celou rodinu :-D.


 

WC s výhledem na rozkvetlou zahradu je docela zajímavý a inspirativní tip.


 

Ložnice v kombinaci s dětským pokojem - hračky, kobereček a dárek.


 

Vana v koupelně je lehce v ignoraci ale v posledních dnech tam začali dávat vanu z nového domečku pro panenky, který dostaly jako společný dárek k narozeninám. Před dveřmi zaparkovaná motorka, plot u hrany a dokonce byla přidána i klouzačka, která vyjde výškou úplně akorát na kolotočku.



 

A auto? Auto se parkuje zásadně na střeše! :-D



 

ZÁVĚREM

I když je Kolotočka skvělá sama o sobě, jsem ráda, že existují i takové doplňky díky kterým z Kolotočky vytáhnete naprosté maximum a využijete ji v různých směrech. Ať už právě s domečkem, parkovištěm s heliportem anebo edutočkou.

Každý doplněk má svoje a já ani nedokážu říct, jestli je v našem případě lepší třeba to parkoviště s heliportem anebo domeček. S obojím si holky krásně vyhrají a samy si nedokáží vybrat, co je lepší .. je to vždy podle nálady. Buď jsou celý den s autíčky anebo s domečkem. Všechny doplňky jednoduše složíte a nezaberou vám místo navíc.

Pokud vás domeček pro panenky zaujal, najdete ho na eshopu firmy Domdom.cz přímo ZDE.

 

Cena: 490Kč


Žádné komentáře:

Okomentovat