28. září 2020

MÁMY SOBĚ: Randebox - Za hranou zákona

Po delší době jsme se s manželem dostali k dalšímu Randeboxu. Tentokrát skvělé téma s názvem Za hranou zákona, na které jsem se moc těšila a měla jsem na něj docela velké očekávání.

S firmou Randebox spolupracuji už pěkně dlouho a pokaždé si Randebox užíváme. Každý je tak jedinečný, že se ani nedají srovnávat. Každý má své kouzlo, své téma a své možnosti.

Miluju detektivky, napínáky, Sherlocka Holmese, Agathu Christie, hru Cluedo i třeba seriál Myšlenky zločince. No a samozřejmě jsem v pubertě (i později) milovala hru Mafie, kterou si vždy ráda znovu zahraji - manžel stejně tak. Takže jsem se těšila, co nás čeká v tomto mafiánsky zaměřeném Randeboxu.

Když koukám na předchozí recenzi, kdy jsme zkoušeli Randebox s názvem Noc v Las Vegas, tak jsem tam psala, že jsem se u žádného z Randeboxů ještě tolik nenasmála.

To se ovšem změnilo s tímto Randeboxem a laťka smíchu se zase o kus výš, protože mě tvář a břišní svaly budou smíchy bolet ještě pěkně dlouho :-D.

 


"V ulicích Chicaga zuří v době prohibice nemilosrdná válka mafiánských gangů. Zákaz produkce a distribuce alkoholu pouze rozvířil tajemné vody černého obchodu. Zločinnost narůstá hrůzným tempem!  Divokou hru režíruje mafie a nyní jste součástí temného podsvětí i vy. Obrníte se proti strachu a vypátráte vraha svého dávného přítele?"

 


 

OBSAH BALENÍ

  • 2 mini čokoládičky
  • Randeplán
  • Karty na profil podezřelého
  • Mafiánský slovník
  • Hru Tajemná smrt
  • Terče
  • Vystřelovací otvírák
  • Sáček s pivními uzávěry
  • Kokosové mléko
  • Magnový džus
  • Domino

 


RANDEPLÁN

Randeplán je průvodce celým Vaším randěním. Najdete ho v každém Randeboxu. Získáte v něm tipy, jak s jednotlivými aktivitami pracovat a dozvíte se, čím vším Vás aktivity obohatí. Každý Randeplán je graficky sladěn s celým Randeboxem.

 



RANDESTRÁNKA

S každou objednávkou Randeboxu, Vám přijde na email odkaz na Randestránku, kde najdete například další tipy, jak s Randeboxem pracovat anebo objevíte pouze tématický playlist. Playlist je vždy naprosto skvěle sladěný s tématem Randeboxu.

Na této Randestránce, kromě tématického playlistu, také najdete správné odpovědi k mafiánskému slovníku.

Co se týče hudby, tak jsem vybrala tentokrát takovou. Tentokrát jsme si hudbu opravdu užívali jednu za druhou, protože nám připomínala doby hraní Mafie.

 


 

PROFIL PODEZŘELÉHO

Tohle je docela vtipný, protože kdyby nás někdo hledal, jsme oba v bezpečí dle toho, jak jsme se vzájemně dokázali nakreslit :-D. Za úkol máte nakreslit podobu toho druhého, ale pouze navádíte, rukama kreslí ten druhý a zároveň sedí za vámi, takže kreslí poslepu.

 


Tohle byla přesně ta chvíle, kdy mě mrzelo, že to nenatáčíme. Byla noc, všichni spali a já se dusila smíchy, abych nezbořila celý panelák. Pak jsem si ještě dobrou hodinu utírala slzy smíchy, když mě dorazila podobizna manžela, kterou jsem kreslila já. Tohle budeme muset vyzkoušet znovu!



PŘESTŘELKA

Dejte do Randeboxu "pistolku" a Karol bude zabavená na několik dní :-D. Vystřelovací otvírák lahví, pivní uzávěry a terče. Bomba! Ježiš marja tohle mě dostalo. Naprostá paráda!

Vyrostla jsem na flusbroku, tak je asi jasný jakou radost jsem měla z tohodle a budu psát Ježíškovi o pistol na kapslíky! S manželem jsme si totiž zavzpomínali na kapslíkové pistolky, že dřív byly na takové ty papírky a až pak byly na taková ta kapslíková kolečka.

Skvělý! Skvělý! Skvělý!

 


PROHIBICE

V Randeboxu najdete kokosové mléko a mangovo jablečný džus. K tomu si koupíte bílý rum a hrc frc máte na světě domácí "Piňa Coladu". Kam sice oficiálně patří ananasová šťáva ale my si tam přidali alespoň ananas z kompotu. Upřímně jsem netušila, že to je takhle "jednoduché" a sem tam si ji připravíme určitě zas. Takže děkujeme moc za tuto inspiraci a nápad.

 


TEST DŮVĚRY

Překážková dráha, kterou je ptořeba bez zaváhání projít. Partnerovi, který má zavázané oči, pomůžete tak, že ho budete navádět na správnou cestu.

U nás v podstatě každodenní záležitost. Vymotat se z pokoje se spící Olivkou aniž by mi zrovna hlasitě nekřuplo koleno, abych si neukopla prst o nohu postele, abych zrovna nenarazila do dveří a tak dále - to snad známe úplně všichni :-D.

Docela vtipné, jak každý má představu o "kousku" nebo "kroku" úplně jinou :-D.


HAZARD

Abych pravdu řekla, tak tuhle hru jsme s manželem asi špatně pochopili nebo nepochopili anebo jsme na to už neměli po té Piňa Coladě kapacitu v hlavě, ale nějakým způsobem jsme si zahráli :-D. Ve hře jde o to, že jeden z vás je pašerák a druhý policista a vyhrává ten, kdo nasbírá co nejblíže k číslu 21.

 

 

Každopádně dominové kostky jsou pěkné a nám došlo, že doma žádné takové nemáme. Což je docela vtipný, když máme tři děti a žádné domino. Hodí se už i pro Klaudinku, kterou ty obrázkové už nebaví, takže zase skvělé využití i na další aktivity.

 

 

MLUVITI STŘÍBRO, MLČETI ZLATO

Tady jsme se docela pobavili, protože i přes to, že rádi hrajeme hru Mafie, tak jejich slovníku absolutně nerozumíme. No a dopadli jsme ještě hůř, než jsme si mysleli. Člověk si myslí, že se něco nějakým způsobem odvodí ale prdlajs.

 

 
 
Všimněte si například mého komára anebo manželovo prostaty - joo jasně, běžně mafiáni řeší prostatu a komáry že :-D. To jsou samé důležité věci.




TAJEMNÁ SMRT

Miluju hru Cluedo, miluju hry Agathy Christie .. a tohle je hra na motivy právě Clueda, jen je mnohem lépe vytvořená pro hru ve dvou hráčích a nepotřebujete ani hrací plán. Píšeme tužkou, abychom mohli gumovat, protože tohle budeme hrát určitě pravidelně.

 

 

ZÁVĚREM

Těžko se srovnávají Randeboxy, když je každý tak jedinečný a svý. Ale dle mého názoru a vkusu - tedy našeho, společně s manželem, je Randebox Za hranou zákona nejlepší z těch všech, které jsme zatím vyzkoušeli a budeme se k němu vracet pravidelně. 

Může to být tím, že to je naše téma a že se nám to absolutně trefilo do vkusu ale přesto nás ani jeden z Randeboxů ještě nezklamal. Ono je totiž opravdu potřeba naladit se na atmosféru, těšit se a hlavně si to chtít užít. V tom je to kouzlo a my si užili zatím všechny. Každý trochu jinak, ale všechny nám něco daly a něco nác naučili.

My jsme pro každou srandu i pro každou špatnost a čekat až nám někdo pohlídá tři děti naráz, to se jen tak nedočkáme. Randeboxy nám umožňují užít si večer aniž bychom potřebovali hlídání.

První námi testovaný Randebox byl Indická noc, druhý Hvězdy a přání, třetí Dia de los Muertos, čtvrtým byli Trosečníci, pátým Všemi smysly, šestým Nedělní ráno a sedmým Noc v Las Vegas. Když kliknete na zvýrazněné názvy Randeboxů, můžete si všechny dosavadní recenze pročíst.

Více informací o všech možných Randeboxech najdete na oficiálních stránkách https://randebox.cz/, kde si můžete také přečíst zajímavé články v rubrice Randeblog. Každý Randebox je odlišný a každý Vám poskytně naprosto jiné zážitky. Každý si užijete úplně jinak a to je na tom naprosto skvělé.


Cena: 699Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat