10. února 2020

MÁMY SOBĚ: Randebox - Nedělní ráno

Randeboxy, díky dlouhodobé spolupráci s úžasným manželským párem Ingrid a Dušanem, recenzujeme a testujeme už ROK!

Pamatujeme si každý z nich naprosto přesně. Každý z nich nám vytvořil vzpomínky, ke kterým se rádi vracíme. Každý z nich nám předal nové informace.  A užíváme si další příležitosti v testování dalších.

Šestý Randebox, do kterého jsme se s manželem pustili, je takovou klasikou. Žádné konkrétní téma, ale takové to klasické pohodové domácí rande .. doslovné Nedělní ráno.




"Znáte ten skvělý pocit? Přes závěsy prosvítá slunce, vedle vás spí vaše drahá polovička. Víte, že nikam nemusíte spěchat a čeká na vás pohodová neděle. S Randeboxem Nedělní ráno to bude ještě lepší. Zažijete dokonalé ráno plné zábavy a dobrého jídla, a hlavně času s partnerem."




OBSAH BALENÍ

  • 2 Sonnentor čaje - Bláznivě milovat
  • Pytlíček se zrnky kávy
  • Kartičky Souboj o šálek
  • 2 bílé hrnky
  • 2 fixy na porcelán (zlatá + černá)
  • Tvořítko na led
  • Lahev na palačinkové těsto
  • Randeplán 



RANDEPLÁN

Randeplán je průvodce celým Vaším randěním. Najdete ho v každém Randeboxu. Získáte v něm tipy, jak s jednotlivými aktivitami pracovat a dozvíte se, čím vším Vás aktivity obohatí.



 

RANDESTRÁNKA

S každou objednávkou Randeboxu, Vám přijde na email odkaz na Randestránku, kde najdete například další tipy, jak s Randeboxem pracovat anebo objevíte pouze tématický playlist.

Na této Randestránce najdete mimo playlistu také správné odpovědi pro hru Souboj o šálek.

Tentokrát jsem si vybrala hned první písničku. Chtěla jsem vybrat nějakou vyloženě romantickou, která bude ladit s nedělním ránem a trefa :-).




VYŠPERKUJTE SVÁ RÁNA

Na Randeboxech se mi líbí nejvíc to, že zahrnují mnohdy i praktické a moc krásné produkty, které budete třeba i každý den využívat.

Nedávno jsem byla velmi nadšená z krásné aromalampy a teď nás moc potěšili hrnky s fixami na porcelán, které můžete následně využít k pomalování hrnků či talířků jako dárek pro své blízké.

Velkou výhodou je to, že se nemusí nikterak vypalovat. Stačí je nechat 48 hodin zaschnout a pak zvládnou bez problémů i myčku.




My tuto aktivitu nepojali teda vůbec romanticky, i když nápady by byly, ale touha po něčem originálním a "svém" byla silnější.

A tak jsem si vytvořila hrnek s mým mottem "Stačí si jen přát" a manžel si vytvořil hrnek se všemi jmény svých dcer.

Dolu prý musel udělat srdíčka, aby se tam už žádné jméno nevešlo :-D.




UKRYJTE TAJNÝ VZKAZ

Miluju palačinky! Ale jedině s tvarohem! Žádná marmeláda :-).

A nejen k nedělnímu ránu, ale celkově k víkendu patří a o to víc jsem se na ně těšila.

Tuto aktivitu jsem nechala čistě na manželovi, který mi připravil několik palačinek s tajným vzkazem.




V Randeboxu najdete praktickou lahev na palačinkové těsto a zároveň si k palačinkám můžete (do nových hrnků) připravit čaj. Tento čaj už mám doma mimochodem v plném balení a moc ho doporučuji, protože je výborný!




A tady jsou už jeho výtvory. Docela povedené, jen sluníčko se mu přičmoudlo :-D.







A došlo i na mini srdíčkovou palačinčičku :-D.




Zamotané, pocukrované, naplněné neslazeným tvarohem .. mňam!




POBAVÍTE SE S KÁVOVÝMI ZRNKY

S kávovými zrnky se pobavíte hrou Mankala a Kávovou věží.




Co se týče Kávové věžě, tak v Randeboxu je rekord 4 zrníčka postavena na sobě. Ha! Jsem si myslela, jak je určitě trumfnu ale prdlajs. Postavili jsme 3 a víc zaboha nešlo :-D.

Další hra je Mankala, která mě docela zaujala ale stejně mám pocit, že jsme ji tak nějak úplně nepochopili, ale hraje se nám dobře a to je hlavní :-D.

V podstatě podle určitých pravidel přeskládáváte zrnka a Vašim cílem je nasbírat nadpoloviční většinu zrnek, což je 21 a více.




PRO ŠÁLEK KÁVY NEBO ČAJE

A nakonec Souboj o šálek - kartičky se záludnými otázkami nejen o kávě, ale také o Vašem partnerovi a čekají Vás i úkoly, které musíte splnit.

Kde byla káva objevena? Co znamená cupping? Jaký typ kávy se připravuje v nádobě zvané džezva?

Celkem 35 kartiček s různými otázkami a úkoly. Zvládnete je všechny? Správné odpovědi najdetena Randestránce, která Vám přišla do emailu.




ZÁVĚREM

Randebox s názvem Nedělní ráno se mi líbí především proto, že je v podstatě obyčejný ale přitom naopak v jednoduchosti je krása. A tady navíc získáte nové informace ohledně kávy, o Vás samotných a ještě se vyblbnete při polštářové bitvě.

Každý Randebox je jedinečný a každý Vás svým tématem naprosto pohltí. My si je vždy užíváme na maximum bez ohledu na to, jestli zrovna holky spí anebo si hrají. I v takových chvílích se snažíme věnovat sami sobě a je to skvělé :-).

Více informací o všech možných Randeboxech najdete na oficiálních stránkách https://randebox.cz/, kde si můžete také přečíst zajímavé články v rubrice Randeblog. 

Randebox Nedělní ráno najdete přímo ZDE

První testovaný Randebox byl Indická noc, druhý Hvězdy a přání, třetí Dia de los Muertos, čtvrtým byli Trosečníci a pátým Všemi smysly. Když kliknete na zvýrazněné názvy Randeboxů, můžete si všechny dosavadní recenze pročíst.


Cena: 699Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat