15. června 2020

MÁMY SOBĚ: Randebox - Noc v Las Vegas

Po delší době tu mám zase recenzi na další z Randeboxů, který jsme si po návratu manžela užili .. no, užili jak se to vezme, ale o tom už níže.

S Ingrid a Dušanem, kteří stojí za firmou Randebox.cz spolupracujeme již téměř rok a půl. Oba jim moc fandíme a těšíme se, co nás čeká příště.

V dnešním článku si přiblížíme Randebox s názvem Noc v Las Vegas a já musím říct, že jsme se takhle u žádného boxu snad nenasmáli, ale zároveň jsem se i několikrát nafoukla .. ženská no :-D. Tak se na něj pojďme zblízka podívat. 




"Zavítejte do města plného hazardu! Rušný noční život je protkán vysokými sázkami, vítěznými pokřiky i pády. Dejte volný průchod svým odvážným touhám – Las Vegas skryje všechny hříchy. Můžete vše, co si přejete. Bláznivá jízda právě začíná."




OBSAH BALENÍ

  • 2 mini čokoládičky
  • Randeplán
  • Hra Bingo
  • Hrací plán 
  • Pytlík s červenými žetony
  • Pytlík se zelenými žetony
  • Pytlík se šestistěnou kostkou a klasickými kostkami
  • Seznamy otázek pro hru Znám tě jako své boty
  • Kartičky pro hru Znám tě jako své boty a Burzu přání
  • Hrací žolíkové karty
  • Papírové kelímky
  • Spinner 
  • Tvarovací balonky
  • Pumpička na balonky



RANDEPLÁN

Randeplán je průvodce celým Vaším randěním. Najdete ho v každém Randeboxu. Získáte v něm tipy, jak s jednotlivými aktivitami pracovat a dozvíte se, čím vším Vás aktivity obohatí. Každý Randeplán je graficky sladěn s celým Randeboxem.





RANDESTRÁNKA

S každou objednávkou Randeboxu, Vám přijde na email odkaz na Randestránku, kde najdete například další tipy, jak s Randeboxem pracovat anebo objevíte pouze tématický playlist. Playlist je vždy naprosto skvěle sladěný s tématem Randeboxu.

Na této Randestránce, kromě tématického playlistu, také najdete způsob tvarování balonku a správné odpovědi k otázkám ze hry Burza přání.

Co se týče písniček, tak jsem vybrala tentokrát takovou:





ZNÁM TĚ JAKO SVÉ BOTY

Do seznamu s otázkami napíšete své odpovědi na otázky, které jsou také na kartičkách. Kartičky rozložíte na stůl a sázíte, kterou odpověď o svém partnerovi určitě znáte. To je zhruba představení této první hry, do které jsme se společně pustili.

A co jsme zjistili? Že o manželovi skoro nic nevim a to jsme spolu 11 let. Ale aby to nebylo jen o mé neznalosti, tak manžel nezná postavy ze seriálu Přátelé! Takže jsem našla v televizi, kdy je zrovna dávají a hezky jsem je s nim seznámila :-D.

Tak či tak manžel vyhrál .. a já zjistila, že jeho vysněné zaměstnání bylo stát se kuchařem. To odpovídá jeho aktivitě v kuchyni a piplání se s různými jídly. Nechám ho v tom ať nemusim vůbec vařit hahaha :-D.




UKAŽ, CO V TOBĚ JE

V této aktivitě máte hned několik úkolů.

Nejdříve využijete kelímky s kartami, protože bude potřeba postavit věž prokládanou právě kartami, které z ní budete vyndavat tak, aby všechny kelímky skončily v jednom. Doporučuju prosím necvrnkat do karet. Nedopadne to dobře :-D.





Také zjistíte, kdo z Vás dvou má šikovnější ruce a kdo dokáže z balonku něco vytvořit. K dispozici máte několik balonků v barvě bílé, černé a červené + pumpičku.




Manžel vytvořil (na přání Klaudinky) psa a bez návodu! On je fakt zručnej na všechno .. jediný, co mu opravdu nejde, je plodit kluky :-D. Jinak nemá problém vůbec s ničím.




A jako třetí tip na aktivitu kdy ukážete, co ve Vás je, je trefit se kartami do misky za židlí. To jsme nezkoušeli, na to mám nervy opravdu slabé. Ale viděla jsem takhle video na youtube, kde se youtuber Pedro snažil kartu zarazit do jablka - a fakt to dal!


BINGO

Bingo je klasická hra, která se dá hrát na neuvěřitelné množství způsobů. Tady v tématu Las Vegas plníte úkoly a na splněný úkol položíte žeton.




Tohle byla fakt sranda ve smyslu třeba rychlé masáže šíje, která proběhla ve třech vteřinách anebo říct partnerovi kompliment a manžel mi řekl, že mám hezký tričko - já s obyčejnym domácim trikem s nápisem Florbal :-D. Anebo pokus o rozesmátí, když se na sebe jenom kouknem a už se smějeme.




BURZA PŘÁNÍ

Uzavírání sázek na přání, která si sami vymyslíte.

Manžel se zděsil, opravdu se zhrozil, protože v tom viděl trochu "dejavu". Před mnoha lety jsme takhle hráli jednu hru, kde měl za trest splnit úkol, že bude snad týden mýt nádobí .. no a ono mu to zůstalo trvale :-D. Tak se bál, co si na něj vymyslim a co mu trvale zase zůstane :-D.

Opět se hraje s žetony a můžete blafovat. Správné odpovědi na otázky najdete na Randestránce, která Vám přijde, po objednání Randeboxu, na email.





BLAFUJ

Blafování se hraje s klasickými herními kostkami, kdy je Vaším úkolem hodit číslo, které ten druhý nevidí a pak buď říct pravdu kolik hodil anebo blafovat. Partner musí uhádnout jestli je to pravda nebo lež. Dostávají se trestné body a za každý trestný bod musíte vyprávět jednu vzpomínku, která se Vám váže k partnerovi.




ZÁVĚREM

U tohoto Randeboxu jsme se opravdu s manželem nasmáli a je z mého pohledu i takový na upevnění vztahu nebo na to, aby se jeden o druhém dozvěděl něco, na co se třeba ani nikdy nezeptal nebo na co se ho vůbec nenapadlo se ptát.

První námi testovaný Randebox byl Indická noc, druhý Hvězdy a přání, třetí Dia de los Muertos, čtvrtým byli Trosečníci, pátým Všemi smysly a šestým Nedělní ráno. Když kliknete na zvýrazněné názvy Randeboxů, můžete si všechny dosavadní recenze pročíst.

Více informací o všech možných Randeboxech najdete na oficiálních stránkách https://randebox.cz/, kde si můžete také přečíst zajímavé články v rubrice Randeblog. Každý Randebox je odlišný a každý Vám poskytně naprosto jiné zážitky. Každý si užijete úpln jinak a to je na tom naprosto skvělé.


Cena: 699Kč
 

1 komentář: