17. března 2021

HRAJEME SI: Liščí výzva #VencimLisky od firmy BUUK

Začátkem března firma BUUK vyběhla se zajímavou výzvou #VencimLisky. Výzva vznikla proto, aby byla nějaká další motivace k procházkám po obci a i když máte obec třeba malinkou, aby to děti bavilo a chtěli liškám ukázat místa, která mají rádi, kam rádi chodí a jaké to tam u vás je.

Rodinku lišek si objednáte po kliknutí na tento odkaz https://buuk.cz/listicky/, kde si zakliknete, že lišky chcete a buď si je přihodíte k objednávce anebo si zakoupíte pouze lištičky za drobný poplatek.

Nám přišly v minulém týdnu a mě napadlo, že bych vám to sem sepsala. Tak se pojďme podívat co vás vše v zásilce čeká a jak si takovou liščí rodinku zhotovíte :-).

 

 

CO VŠE DORAZÍ

Dorazí vám obálka s průvodním oboustranným dopisem, kde se dozvíte i jakým způsobem lištičky zhotovit. Opravdu si text přečtěte, ať se pak nedivíte jako já, že dílky nesedí .. hahaha, to jsem to zase vymňoukla :-D.



Pokud už máte s produkty BUUKu zkušenosti, tak víte, že jsou dílky takto propojené. V obálce tedy dorazí kompletní sada tří lištiček i s provázky na provlékání. Vy budete potřebovat pouze jehlu a nit, abyste přišili oči a čumák.



Postupně odstřihněte jednotlivé dílky a připravte si jednu lišku po druhé. Zkontrolujte, aby hlavní díly tělíčka seděly a abyste neměli jeden velký a druhý malý. Každá liška má tedy dva díly tělíčka, uši, tři černé dílky na oči a čumák (taky si pohlídejte velikosti - čumák je oválný), ocas a tvář a bílý konec ocasu + provlékací provázek.



Takto už vypadá připravená liška. Já oči a čumák přišila přímo na tvář, aniž bych přišívala i k první části tělíčka. Takže přišít oči, čumák a pak už jen provlékat podle návodu od levé části. Nechte si pár centimetrů na uzlík anebo uzlík udělejte rovnou, než začnete provlékat. Jak chcete :-).


 

VENČÍME LIŠKY

Jak o plnění výzvy dáte vědět? Pod příspěvek s liščí výzvou se pochlubte i s fotkou (na IG bez fotky), kam jste se s lištičkou zatoulali, a pokud můžete, přidejte do komentáře kamarády či kamarádky, kterým by se taky mohla Liščí výzva líbit, ať ji neprošvihnou. Na fotkách označujte @buukcz a přidejte hashtagy #BUUKCZ #VencimLisky, ať se lišky dostanou ke všem liščím norám.



Naše liška byla dokonce mimo obec a to bez čestného prohlášení! Uff, je to rebel. A dokonce i pomáhala manželovi na brigádě, který lepí plakáty po celém městě.



Když už píšu o mateřství a všem kolem, tak jsme liškám museli ukázat i náš strom mateřství, který je u nás v parku a zdobí ho takový kámen.



Pauza u kmene stromů, když je neustále někam taháme :-).



Máme tu dokonce naučnou botanickou stezku, kterou jsme lišky taky provedli.



A kousek pod naším sídlištěm mají za plotem slepice, tak jsme je seznámili i s nimi. Jen jsme nečekali, že nám až takhle jedna ze slepic vleze do fotky :-D.


 

Tak co? Přidáte se taky? Přijměte výzvu. Lišky všech obcí, spojte se! :-)

 

Žádné komentáře:

Okomentovat