1. března 2021

HRAJEME SI: Na párty s PAN KÁČI od Piklí

Firmu Pikle musí znát už každý a kdo ne, tak to zkuste co nejdříve napravit. Od Piklí máme už krásnou sadu Moje zoubky a parádní flustrubku, se kterou si užíváme mnoho zábavy nejen venku, na zahradě ale také doma. No a dnes bych vám konečně ráda představila párty sadu PAN KÁČŮ, kterou jsme od Piklí do třetice dostali k testování.

Party sada je skvělá v tom, že je počtem ideální pro pětičlennou rodinu tak, aby se nikdo s nikým o žádného nehádal a zároveň se můžete vzájemně hecovat a vymýšlet různé výzvy, které zkusíte pokořit.

Tak se na ně pojďme detailně podívat.


 

BALENÍ PAN KÁČŮ

Pan Káči jsou v praktické kartonové krabici, kde najdete veškeré komponenty, návody a tipy, jakým způsobem si s nimi hrát. Docela by se tam hodil i látkový pytlíček, aby se mohli zhotovení dobře přenášet. Ale nic, co byste si nemohli doplnit sami :-).


 

SADA OBSAHUJE

  • Komponenty na 5 Pan Káčů
  • 5 dřevěných desek na zpestření zábavy
  • Lepidlo
  • Návod k sestavení
  • Nád a tipy na hraní


 

NÁVOD A TIPY NA HRANÍ

V sadě najdete přehledný návod, jakým způsobem sestavit Pan Káče a jakými způsoby si s nimi hrát - jako například Punk´s not dead, Kdo vydrží nejvíc nebo Horká brambora. Tipů je celkem 7 a dále můžete zapojit vlastní fantazii nebo nechat děti, co si sami vymyslí.

 

 

DŘEVĚNÉ DESKY

Dřevěné desky slouží na přemístění rotujících Pan Káčů mezi ostatními anebo jen z ruky do ruky, což uvidíte na následujících fotkách. Zároveň je můžete využít jako taneční parket Pan Káčů, ale věřte, že vám z něj rychle utečou. Ne každý Pan Káč se chce na parketu předvádět.


 

KOMPONENTY K SESTAVENÍ 5 PAN KÁČŮ

Základem všech Pan Káčů je tato dřevěná bambulka s logem Piklí. Je poměrně veliká a pro děti mi přijde naprosto akorát. Dobře se jim drží a dobře se jim i roztáčí - i když ze začátku, než se jim zajede švih, spíše za pomocí rodičů.



 

Dalšími komponenty jsou tyto "prstýnky" nebo spíše kroužky, které navlíknete na tyčku zasazenou v hlavní bambuli. Za tyto prstýnky Pan Káče při roztáčení držíte.



 

Důležitým komponentem jsou i tyčky, na které se nasazují kroužky a zároveň se jimi provléká šňůrka, kterou můžete i zastřihnout, pokud se vám ji nedaří provléknout.



 

Tohle jsou hlavičky, které přilepíte na vrchní část tyčky a kterými vznikne Pan káčům stylový klobouček anebo přímo hlavička, které vytvoříte obličej.



 

LEPIDLO HERKULES

Lepidlo Herkules je držák nad všechny držáky. Toto je navíc s praktickou špičkou, kterou jednoduše nakapete lepidlo kam potřebujete a nikde nehrozí nechtěné opatlání.


 

ŠŇŮRKY

Posledním komponentem jsou šňůrky, bez kterých by se Pan káči netočili. Jsou to obyčejné provázky s uzlíkem na konci.


 

PÁRTY MŮŽE ZAČÍT!

Naše posledná párty s Pan Káči byla na balkoně, kde jsem využila i sluníčka, abych je mohla vyfotit v rotující akci. Ještě, že ten balkon máme, když se pořádně kvůli aktuálnímu dění nedostaneme ani na kamarádčinu zahradu.


 

Líbí se mi, jak jsou velcí. Holky si s nimi hrají rády i jako s panenkama a dělají, že chodí tancovat a mají sukýnku. Ta dětská fantazie je úžasná. Ať jim dáte do ruky cokoliv, dokáží si vytvořit vlastní jedinečný svět, který my dospělí jen tak nevidíme.


 

Slunečních paprskl jeden z Pan Káčů využil pro nahození bronzového odstínu. Je pravda, že bylo horko pomalu na opalovačku.


 

Jeden Pan Káč roztočený a kroužící po parketu. V tom ale přijde druhý Pan káč a snaží se s ním zkamarádit. "Ahoj! Jak se máš?". Následně řekl Sofinčin Pan Káč tomu druhému. A tak spolu šli na parket a užívali si tanečního odpoledne.



 

Rotujícího Pan Káče můžete z jedné desky přemisťovat na druhou anebo ho můžete zkoušet chytat i na ruku. Což zkoušela Sofinka, aby ho zachránila před pádem.



 

Přehazování z jedné desky na druhou může být zábava, ale také pěkné nervy. No a manžel následně ještě machroval způsobem, že s pankáči házel, jako když vyhazuje palačinku z pánve. To už jsem se ale bála, aby nám nevyskočil z balkonu. Pan Káč, ne manžel.



 

Abych pravdu řekla, tak já jsem prostě pako a hrozně se u toho roztáčení nervuju. Neustále z Pan káčů dělám motorovou pilu. Takže jsem častěji za foťákem nebo se kochám, jak to všem krásně jde a já asi navěky zůstanu u psaní :-D.


 

Manžel je roztáčecí profík. Sofinka to ještě moc neumí, ta spíš všechny hned boří ale Klaudince se daří krásně jemně roztáčet, tak si řikám, že to je zatím 50:50 u nás v rodině. Chce to trénovat trpělivost, což je u mě marný a bohužel to podědila i Sofinka.


 

Tady se nám dokonce chtěli sbližovat. Tak jsme je hned upozornili, aby dodržovali dvoumetrové rozestupy a nemuckali se :-D. A oni co? Poslechli!



 

Rotování na ruce ovšem taková sranda není. Chce to mít ruku co nejvíce napnutou, ale ne vždy se to povede a Pan Káč to vzdá.



VIDEO NA YOUTUBE

 


 

ZÁVĚREM

Pan Káče do každé rodiny! Znovu zmíním, že se mi líbí to, jak jsou velcí. Můžete si je snadno sbalit do kapsy nebo do auta, když se chystáte na výlet či k babičce. Dřevěné desky se snadno vejdou do batůžku, ale nejsou vůbec žádnou nutností takto na cestách.

Pokud chcete, můžete si své Pan Káče nazdobit fixami, třeba i metalickými (přidat k punku trochu metalu :-D). A výzvou by pro vás mohlo být, že je namalujete zároveň, když jsou roztočení. 

Doporučují se pro děti od 5 let a horní hranice je neurčena. Věřím, že se s nimi zabaví i mnohem starší děti společně s dospělími.

Na eshopu Piklí můžete zakoupit nejen party sadu, kterou najdete ZDE, ale pokud by to na vás bylo moc, můžete přímo ZDE zakoupit sadu dvou. 

A určitě mrkněte i na další produkty, které Pikle nabízí :-).


Cena: 590Kč


Žádné komentáře:

Okomentovat