17. srpna 2017

POMÁHÁME: Klikni a nakrm!

Co může být snadnější, než pouhým kliknutím někomu pomoct? V tomto případě zvířatům v útulcích, aby měly co jíst. Já si myslím, že nic snadnějšího opravdu neexistuje.

Ano, je to přesně tak! Jedním klikem naplníte jednu misku .. a to se vyplatí, nemyslíte?

Nic Vás to nestojí, jen jeden klik - jeden pohyb myší na těch internetech navíc. A pokud chcete pomáhat pravidelně, stačí si nechat zasílat upomínky na email. Nechodí žádné spamy, nejste přihlášeni k žádnému odběru - jen chodí upozornění pro kliknutí. Zpětně se nic doklikat nedá, takže pokud den promeškáte tak bohužel.



Útulky nejen, že praskají ve švech (převážně kvůli nezodpovědnému bezhlavému množení) ale ty, kterým není život psů lhostejný to stojí čas a finance, kterých bohužel není tolik a tak se musejí obracet na nadační fondy nebo dary od lidí. A právě touto cestou i vy můžete pomoci opuštěným psům bez ohledu na to, kde žijete - kliknutí totiž funguje i ze zahraničí! :-)






Počet kliknutí = počtu misek, které pak firma Brit přemění na skutečné krmení, které se každý měsíc rozveze do vybraných útulků. Pomůže to nakrmit ty, kteří nemají to štěstí na své rodiny a tráví svůj život v kotci útulku. Čím více kliknutí, tím více krmeni a tím ještě více plných bříšek opuštěných psů. Proto Vás prosím, sdílejte to mezi své přátele, ať i oni mají možnost pomoci psům v nouzi.






Na webových stránkách je také e-shop, kde si můžete pořídit trička, samolepky či naušnic. Koupí těchto produktů se přispívá na zvířata v útulku a v ceně je započítáno i poštovné.



Můžete ale také například zaslat finanční příspěvek na vakcinaci.

Pokud třeba znáte útulek, který není na mapě uveden a myslíte si, že by rád spolupracoval, tak neváhejte kontaktovat zakladatelku Martinu :-)

Výsledky počtu kliknutí se dozvíte, když na úvodní straně webu sjedete až na konec.



Aktuální informace najdete na Facebookových stránkách Click and Feed, ze kterých mám také se svolením zakladatelky Martiny vypůjčené fotky :-)

Více informací na oficiální webové stránce www.clickandfeed.cz

Mně se moc líbí jak trička, tak i nálepka, která by se nám hodila na auto a klikat se snažím pravidelně už pár měsíců.

A co vy? Začnete také klikat?

1 komentář: