18. srpna 2017

VYRÁBÍME: DIY ramínko na šátky

Jóóó máte pravdu, je to už starý :-D Ale třeba se přeci jen najde někdo, kdo tuto vychytávku (ne, fakt ne od Láďi Hrušky :-D ) ještě nezná. 

U mě je zvláštní to, že šátky vůbec nenosim - neumim je nosit ale přitom jich mám naprosto šílené množství :-D Mám je rozdělené na dvou ramínkách. Na prvním mám ty nejhezčí a nejoblíbenější a na druhém mám ty méně využitelné, ze kterých kolikrát nějaký vyberu Klaudince kolem pasu nebo do vlasů. Té jsem navíc odebrala ještě do šuplíku, aby měla dostupný zdroj šátků se kterými ráda běhá a tancuje :-)




CO BUDETE POTŘEBOVAT

  • Kladivo
  • Dřevěné ramínko
  • Záclonové kroužky




POSTUP

Pokusíte se ramínko rozebrat :-D a to tak, abyste oddělily spojené části. Tím Vám vznikne přístup na spodní tyčku, na kterou navlíknete záclonové kroužky. Počet si zvolíte podle toho, kolik máte šátků. Jakmile kroužky navlíknete, ramínko opět stlučete do původní podoby.

Hotovo! :-D




Tak se Vám snad první DIY mimo děti zalíbilo :-) A i přes to, že je to známá věc, tak doufám, že Vás zaujme a hned si takové ramínko půjdete vyrobit :-D Úspory místa v šatníku neni nikdy dost.

Žádné komentáře:

Okomentovat