10. srpna 2017

NOSÍME: Nosící větrovka Almya

Opět jsem měla možnost testování díky Facebookové skupině Nosíme děti. Schválně jsem se přihlásila na něco, o čem jsem si myslela, že je to zbytečné, ale díky tomu jsem se přesvědčila  o opaku :-).

Ano, vždycky jsem si myslela, že nosící oblečení včetně bundy je zbytečné, že si vždycky stačí vzít třeba o pár čísel větší nebo půjčit manželovo oblečení. Já sama jsem celou zimu chodila v manželovo bundě a k nosícímu oblečení jsem byla skeptická ve smyslu tahání peněz z maminek. 

ALE ...  z větrovky jsem naprosto poprděná !!! TU MUSÍTE MÍT !!!

Stejně jako jsem nechápala, jak někdo může mít na nošení speciální oblečení, tak teď nechápu, jak jsem bez ní vůbec mohla fungovat :-D. Bože, tak moc mi chybí, i když jsem měla růžovou, ale opravdu se mi po ní stýská, jaká byla parádní. No ale ať nepředbíháme :-)

Na tohle testování jsem se opravdu moc těšila a zároveň mě děsilo, jak budu testovat, když mi má přijít koncem července. Už jsem se viděla, jak se v ní smažim, ale naštěstí počasí hrálo do karet a já měla tu možnost v ní i zmoknout.

V testovacím balíčku přišly 2 větrovky. Černá a růžová. Černá byla větší velikost určena pro pány a růžová byla dámská. V první chvíli jsem se oklepala, protože růžovou nesnesu ani na ponožkách, ale ta černá na mě byla fakt mega, že jsem to přetrpěla a přiznávám, že jsem si jí opravdu zamilovala i přes tu růžovou barvu. 




Je vyrobena ze šusťákoviny se zátěrem ale NENÍ to pláštěnka. Je to opravdu spíš větrovka, která zvládne mírný déšť, ale já bohužel trefila déšť takový, že se mi lepila na tělo. Nepromokla úplně ale bylo to dost nepříjemné. Takže mírný déšť, než se stihnete někam schovat, je v pohodě, ale zbytečně to neprodlužujte nebo se na Vás přicucne.





Má miliardu camprdlíků na utažení, že prostě musí padnout úplně každému. Dá se nastavit přesně na míru jakékoliv postavě, kterou vytvaruje. Díky tomu v ní člověk nevypadá jako v pytli a překvapilo mě, jak je slušivá. Opravdu krásně vytvaruje tělo a nevypadáte jako valící se kombajn :-D.

Velkou výhodou je to, že se dá snadno a rychle sbalit do taštičky velikosti větší kosmetické, která je opravdu skladná a nosila jsem jí v kabelce.

Oblékání je docela sranda, že člověk neví kudy ta hlava vyleze ale v podstatě ji přehodíte přes hlavu a je hotovo. Postřehla jsem trochu kritiku při komplikovanějším oblíkání, když je dítě na zádech, ale to bohužel nemám vyzkoušeno. Určitě je to ale o cviku.

Dítku na zádech (díky vnitřní kapse na zip) vznikne pěkný úložný prostor, kam si můžete schovat cokoliv na co si vzpomenete. Připomnělo mi to scénu z Harryho pottera, kdy Hermiona sahala hluboko do kabelky, popadaly jí tam knihy a vytáhla oblečení pro všechny a snad i stan :-D. Boční kapsy jsou taky dost prostorné, jsou navíc zajištěny cvočkem, aby z nich nic nevypadlo.




POZITIVA

  • Milion gumiček na utahování přesně podle potřeby
  • Dá se sbalit do taštičky, která se vejde do kabelky
  • Při nošení z kapsy, do které se balí vznikne úložný prostor
  • Vhodná pro tandemové nošení
  • Vhodná na celé nosící období
  • Hluboké kapsy se cvočky
  • Odepínací kapuce
  • Slušivá i bez dítěte


NEGATIVA

  • Škoda, že není opravdu jako pláštěnka

Opět děkuji za možnost testování a vřele tuto větrovku doporučuji! Vůbec se mi jí nechtělo posílat dál, nejradši bych si ji nechala :-D. Troufám si říct, že je vhodná na celoroční nošení, určitě by se mi pod ní vešla i teplejší mikina přes zimní období.


Nosící větrovku 4v1 zakoupíte na oficiálním eshopu Almya.cz přímo ZDE.


Cena: 1500Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat