10. listopadu 2021

HRAJEME SI: Parkoviště a heliport (doplněk ke Kolotočce)

To, že je Kolotočka skvělá pohybová pomůcka, to už všichni ví. Ale víte, že si na ni můžete koupit různé doplňky a doslova z ní vyždímat maximum? Nedávno jsem vám ukazovala první doplněk na Kolotočku a tím byl domeček s předzahrádkou. Tentokrát bych vám chtěla představit další doplněk a tím je parkoviště s heliportem.

Stejně jako domeček s předzahrádkou i toto parkoviště s heliportem máme doma již víc jak rok a když zrovna Kolotočka není v babyclubu, holky ji nedají chvíli klid. Jen ten vrtulník nám stále chybí, ale to není nic bez čeho bychom se neobešli.

Tak se na to pojďme podívat blíž :-).

 

 

 

OBSAH PARKOVIŠTĚ S HELIPORTEM

  • 4 části parkoviště
  • Heliport
  • Hlídací budka
  • Dva benzínové stojany


 

SESTAVENÍ NA KOLOTOČKU

Sestavení je velmi jednoduché. Stačí jen díly parkoviště spojit jako puzzle. Na vrchní část kolotočky připravit heliport. Nájezd přichystat na místo výjezdu z parkoviště a své místo mají taky benzínové stojany a hlídací budka.



 

DETAIL NÁJEZDU

Nájezd na Kolotočku dokonale zapadne. V jeho spodní části je stupínek, díky kterému drží ve zvýšené poloze. Holky ho mají po ruce, ale ne vždy přímo na Kolotočce. Často s ní otáčejí a tím dosahují toho, aby auta jezdila sama :-D.



 

DETAILY PARKOVIŠTĚ

Parkoviště má klasicky vjezd i výjezd s hlídací budkou. Kolem dokola jsou zábrany, aby autíčka nesjížděla dolu a držela na místě, v rámci možností. No a kolem základní tyče Kolotočky je vytvořený kruhový objezd se směrovými šipkami.




 

HELIPORT

Heliport je pevná kulatá destička přímo pasující na vrchní část Kolotočky. Můžete na ni umístit vrtulník anebo auta .. a kdo řekne, že auta přece nelítají, ať se podívá na Rychle a zběsile! :-))


 

BENZÍNKY A HLÍDACÍ BUDKA

Vloni se nám stala trochu nehoda a pes ségřina přítele nám rozkousal obě benzínky. To by se v tu chvíli ve mně krve nedořezali. Ach jo. Naštěstí reakce tvůrců DomDom byla k mému překvapení neuvěřitelně pohodová a nakonec jsme se tomu společně zasmáli. Poslali nám nové a holky si můžou zase hrát komplet s veškerým vybavením.


 

Benzínové stojany i hlídací budka jsou hladce opracované kousky dřeva velikosti tak akorát do dětských ruček a bohužel ideální do psí tlamy.




ZÁVĚREM

Já jako malá milovala autíčka. Aktuálně ujíždím na minicooperech. Holky jsou v tomhle nejspíš po mně, všechny tři, a proto u nás nesmí chybět pořádná zásoba autíček. Berou si je často i do auta na cesty a jednu dobu jsem je nosila i po kabelce. Proto jsem věděla, že pro ně parkoviště s heliportem bude parádní právě na ta větší autíčka (na malá máme garáž z Lidlu).

Holky si vyndají počet autíček tak, aby se jim všechna vešla na kolotočku a rozjedou volné hraní, do kterého jim nikterak nezasahujeme. Nejvíc se jim ale líbí, že se parkoviště otáčí. I když si kolikrát dělají i naschvály a ujíždí si s tím pod rukama, ale to k sourozeneckému vztahu patří. Baví mě pozorovat, jak si s tím vyhrají a kolik času u toho dokáží strávit.

Moc se mi líbí, že je Kolotočka skvělá multifunční záležitost a dá se různorodě využít. Chvíli se na ni můžete točit, následně vytvoříte domeček pro panenky a za chvíli máte parkoviště s heliportem a to není zdaleka vše! Ke Kolotočce můžete dokoupit také Edutočku, Člověče nezlob se, Mandalu či Zahrádku u lesa. Pokud vás zaujalo zrovna parkoviště s heliportem, najdete ho na eshopu Domdom.cz přímo ZDE.

 

Cena: 590Kč

 

Žádné komentáře:

Okomentovat