4. listopadu 2021

MÁMY SOBĚ: Můj památník

Můžeš kreslit, můžeš psát .. ale listy netrhat, můj památník to nemá rád.

Památník je novinkou na eshopu www.muj-zapisnik.cz a jeho autorka, pro kterou jsem psala už recenzi adventního i prázdninového zápisníku, mi pro holky poslala i tuto parádní novinku. Což ve mně v ten moment vyvolalo docela husí kůži, protože mám památníky napsané na seznamu k Vánocům.

Původně jsem plánovala nějaké holčičí na zámeček, ale přitom v jednoduchosti je krása a tento si mohou pomalovat metalickými fixami a ozdobit si ho podle svého. Navíc má velmi pevné listy, které snesou třeba i vodovky nebo temperové barvy a tím se otevírá mnohem víc možností. Tak se na něj pojďme podívat trochu blíž :-)

 

 

ÚVODNÍ STRANA + TIPY NA VYUŽITÍ

Jakmile památník otevřete, objeví se strana s tipy, co si do něj ukládat.

Můžete ho mít jako klasický památníček plný vzkazů a obrázků od rodiny a přátel, který za pár desítek let otevřete a nostalgicky si ho prohlédnete.

Můžete ho mít jako svatební památník, který si nazdobíte metalickými fixami, kamínky, třpytkami apod. a do kterého vám svatebčani napíší vzkazy, nalepí fotky, podepíší se atd.

Můžete ho mít jako něco svého tajemného, co budete skrývat před celým světem .. plného myšlenek, snů, nápadů, vystřihnutých obrázků, přání apod.

Může to být i památník vzpomínek vašeho vztahu od první schůzky až po současnost.


 

O PAMÁTNÍKU

Desky památníku jsou z černé lepenky, která doslova svádí k tomu, ji pořádně vyzdobit, polepit, vymalovat. Název památníku je blýskavou stříbrnou barvou, která se leskne v každém úhlu. Uvnitř je celkem 30 listů recyklovaného papíru s vysokou gramáží.

Svým elegantním designem je skvělý pro děti i dospělé, pro kamarádky i kolegyně v práci, pro paní učitelky, prarodiče. Originální dárek ohledu na věk a pohlaví.

Rozměry jsou 15x17. Ideální velikost a akorát do kabelky nebo pod polštář :-).


 

KOMU HO MŮŽEME DAROVAT

Můžete ho darovat paní učitelce ve škole, se kterou se loučíte, jako vzpomínku na třídu, se kterou trávila několik let jako třídní učitelka. Zapíšete do něj nejlepší hlášky, nalepíte fotky, rozepíšete vzpomínky apod.

Můžete ho darovat paní učitelce ve školce při odchodu předškolní třídy do základní školy, aby měla na všechny památku. Děti mohou paní učitelce něco namalovat a podepsat se a nalepit společnou fotku.

Můžete ho darovat kamarádce jako dárek s fotkami z nezapomenutelné rozlučky se svobodou nebo jako památku na vaše dlouholeté přátelství.

Můžete si z něj vytvořit památník čekoholiv, co vás jenom napadne anebo ho jednoduše bezeslova darujte a nechte ostatní, ať si sami vymyslí, jakým způsobem ho využijí.

Možností je nespočet.


 

ZÁVĚREM

Klobouk dolu za tak krásný nápad. Autorce moc fandím a přeju mnoho dalších takových nápadů. Vše je pokaždé dle mých představ. Miluju totiž ručně psané deníky, diáře i třeba knížky a autorčina tvorba je naprosto skvělá a originální. Těším se, co přijde dalšího :-).

A památník? Ten budu rozhodně potřebovat i pro sebe. Ráda si zapisuju do svého "kouzelného" sešítku, který mi plní všechna přání a pak si ho pročítám a škrtám vše, co se mi splnilo. Je krásný vidět ten progres a to kouzlo splněných přání.

Já osobně nejsem milovník černé barvy, ale v tomto případě černá otevírá další možnosti - třeba zrovna malování metalickými fixami, třpytivých kamínků nebo drobných třpytek. 

Moc se těším, jak ho využijí holky a jak se jim tam budou hromadit obrázky a vzkazy od všech blízkých ať už přátel nebo rodiny. 

Kroužková vazba navíc umožňuje lepší manipulaci.



 

Pokud vás památník zaujal a v hlavě už se vám honí myšlenky, komu byste ho mohli darovat anebo jestli si ho spíš necháte sami pro sebe, najdete ho na eshopu www.muj-zapisnik.cz přímo ZDE.


Cena: 199Kč


Žádné komentáře:

Okomentovat