23. října 2019

MÁMY SOBĚ / HÝBEME SE: Sportovní bezešvé oblečení Intimidea

Letos jsem si pro Vás plánovala sepsat i nafotit 30 denní výzvu na břicho a když mi v meilu přistála nabídka ke spolupráci od Intimidea tak jsem si řekla, že to přišlo přesně včas.

Jenže pak nastala pauza v komunikaci a mně to z hlavy nakonec úplně vypadlo a když jsme komunikaci obnovili, tak jsem už byla několik týdnů těhotná.

Řekla jsem si, že stejně těhotná nebudu věčně a že se mi to oblečení bude nakonec hodit a navíc bych mohla prubnout nějaké těhotenské cvičení či jógu, které bych Vám případně mohla doporučit. Takže plán byl jasný.

Taky jsem chtěla vyzkoušet konečně nějakou sportovní podprsenku, která udrží vše, co je k udržení potřeba a to i při velké zátěži prsou v těhotenství a po porodu.
 

Celkově jsem si řekla, že by to mohl být skvělý objev jak pro mě, tak i pro Vás a tady je moje finální recenze toho, co jsem si k testování vybrala.
 




O ZNAČCE INTIMIDEA

Intimidea je česká společnost, která se zabývá výrobou vysoce kvalitního bezešvého prádla a sportovního oblečení ať už pro dámy či pány a zároveň nabízí i stahovací prádlo, které pomůže zformovat postavu.


BEZEŠVÁ PODPRSENKA

K testování jsem si vybrala klasickou bezešvou podprsenku v bílé barvě, kterou bych ráda využívala nejen na sport, cvičení ale taky na období v porodnici a po porodu doma. 

Moje zkušenosti s podobnými podprsenkami jsou úděsné. Bez ohledu na cenu jsem narážela na samé šmejdy. Prsa to vůbec nedrželo, takže efekt nula nula nic a byla jsem z nich sama zklamaná. Proto vlastně celý život funguju s klasickými podprsenkami.

Takže tuto příležitost beru zároveň jako takovou zkoušku něčeho, u čeho třeba i časem zůstanu a kde si budu kupovat třeba i prádlo pravidelně.





Co se týče této podprsenky, tak je to bezešvá podprsenka Kita, která je opravdu moc příjemná. Jen mi přijde docela průhledná - zvlášť když se prsa v těhotenství mění a když to tak napíšu tak prostě tmavnou a proto jsem si nevyfotila na sobě. 

Brala jsem velikost M/L a i když se mi prsa zvětšila o několik čísel, tak mi stále poměrně dobře je a troufám si říct, že mi vydrží až do porodu. 

Po porodu už do ní prsa rozhodně nedám, i když mi bude dělat společnost v porodnici a budu určitě pokukovat po jiném druhu, protože se mi zalíbila a ráda bych vyzkoušela i jiný typ.




Docela mě u této podprsenky mrzí, že neni tak neprůhledná, jako na eshopu, protože to by byla naprostá paráda! Ale na druhou stranu se mi líbí, jak ji mohu nosit pod běžných oblečením a rozdíl oproti klasice (pokud nenosíte vyloženě pushupku až u brady :-D) není téměř znát.

A taky Vám neudrží těžká prsa tak, jako ta modrá verze níže. Záda má klasicky vykousnuté s velikým výstřihem a nemá tedy sílu a pevnost v tom, aby držela tolik. Na menší prsa mimo tehotenství a poporodní období ale stačí.

Mně moc vyhovovala do doby, než se mi prsa začala měnit.




SPORTOVNÍ TOP + LEGÍNY

Dámy! Tohle je naprostá pecka!

Jako první mě samozřejmě zaujala barva. Však, kdo mě sledujete delší dobu, tak víte, jak moc jsem ujetá na jakýkoliv odstín modré. Barva hlavně odpovídá fotkám na eshopu, což se taky málokdy vidí.

Vybrala jsem si tedy dámský sportovní top a dámské sportovní legíny 7/8.




Podprsenka je krásně tvarovaná a udrží parádně i těžká prsa. To mě na tom překvapilo ze všeho nejvíc, že tak jak je nemusim cvičit jen doma ale můžu takhle chodit i mezi lidi, protože vypadá opravdu skvěle! Takže příští rok v létě využiju na maximum. Letos jsem si s tim svym pupkem netroufla :-D. Ale příští rok to bude zároveň i obrovská motivace na to hodit tělo zpátky do původní podoby.




Tím, že je na zádech takto vykousnutá, tak i dobře záda zpevňuje. Cítím mnohem větší "pomoc" v té opoře a cítím i dost úlevu. Jednou jsem zažila dost nepříjemnou slabost, kdy jsem si myslela, že sebou opravdu seknu. Takové ty mžitky před očima a návaly na zvracení. 

Přesně s tím jsem bojovala ještě mimo tehotenství a způsobovala mi to skolioza v kombinaci s velikým poprsím. Záda to jednoduše nezvládala. Tak jsem se tuto podprsenku rozhodla využívat kdykoliv nejen při takových stavech ale řekla jsem si, že mi může oporou pomoct v lepším fungování.

Úleva byla okamžitá, ač se to nezdá, tak opravdu moc pomohla a já ji začala nosit i pod klasické oblečení do práce, ven ale i na doma. Hlavně když bylo v létě doma opravdu dusno, tak mi v ní bylo dobře.





Mám u ní pocit, že s tělem doslova splyne. Můžete si ji stáhnout níž nebo ji nechat výš. Nikde netlačí, neřeže a já v ní dokonce i spím, protože mi je nepohodlné spát úplně bez a v klasice je to tuplem krkolomné. V této se mi spí dobře, pohodlně.




Na dotek je moc příjemná. Je hlavně prodyšná a opravdu je v ní moc dobře. Můžete ji nosit jen tak anebo ji využít pod volnější tílka.




Legíny jsou absolutně bez chybičky! Líbí se mi, že jsou až ke kotníkům - jsou tedy7/8. Barva je absolutně dokonalá, nikde nic neškrtí a dokonce lichotí i zadku. Takže každou postavu vyzvednou o pár levelů výš.




Na horní i této spodní fotce je vyfocena zadní část, která má toto tvarování. Přední část ho nemá. Na jednu stranu to působí jako zvýraznění nedostatků ale naopak dost postavě lichotí.




Za běžných okolností bych fotku svého pozadí na ty internety vůbec nedala ale musim říct, že se svojí vahou téměř 87kg a ve 29. týdnu tehotenství mám ten zadek docela dobrý :-D. Je krásně tvarovaný a opticky vypadá mnohem líp. Bych ani nevěřila, že takhle vypadám ze zadu :-D.



 
FOTKY CELÉ POSTAVY

Doslova s kůží na trh ale já jsem opravdu nadšená a zamilovala jsem se.




Věřím, že to spolu dotáhneme do zdárného konce a po porodu zkusím objednat větší podprsenku, protože M/L mi rozhodně už moc dlouho nebude. 




Když si sednu, tak si kalhoty pohodlně přetáhnu přes břicho. Ne, že by mě ve spodní části škrtily nebo tlačily ale je to takhle pohodlnější a příjemnější.


RŮŽOVÁ VERZE

Pokud by Vás zajímala druhá verze, která se na eshopu nabízí a která působí jako fialová, tak se nenechte splést, protože je to takto sytá růžová.

Původně mi totiž přišla tato verze ale nechala jsem si ji vyměnit, protože bych se do toho opravdu nenavlíkla. Na mě růžovou neuvidíte nikdy. Jen v případě pokud půjde o nosící bundu :-D.

Takže pro milovníky růžové je možnost takové výrazné barvy.




TIPY NA CVIČENÍ V TĚHOTENSTVÍ 

Říkala jsem si, jak vyzkouším cvičení v tehotenství apod. Jenže obstarávat domácnost, lítat kolem těch dvou cácorek a navíc chodit na brigádu je dost náročné, takže jsem se zmohla většinou jen na klasické protahování na podložce apod.

Ale dostalo se ke mně několik doporučených tipů, které Vám sem přiložím pro inspiraci.

Moc mě zaujal Youtube kanál StillOnTheWay, na kterém najdete videa nejen na cvičení či jógu v tehotenství, ale také na jogu pro děti, jogu po porodu a tipy na zdravá jídla. Prostě spoustu krásných videí, na která se hezky kouká a která mě osobně moc zaujala.

Tento kanál mě zaujal natolik, že jsem pak ani nevyhledávala nic dalšího, protože mi přišlo, že zde najdu vše, co potřebuji.

A jaké tipy na cvičení byste doporučili Vy?


ZÁVĚREM 

Jediný, co mě zklamalo je to, že ta bílá bezešvá podprsenka není úplně neprůhledná. Ale co si budeme povídat, takhle samotnou ji nikde stejn ukazovat nebudete. Spíš ven půjdete v té sportovní a né v té bílé, takže ono to zas tolik nevadí.

Jinak jsem opravdu moc ráda, že mě firma Intimidea oslovila a že jsem díky nic mohla zažít tuhle zkušenost, protože jsem na jakékoliv sportovní či bezešvé oblečení zanevřela a jen tak bych názor nezměnila.

No a doufám, že hned na jaře začneme s tou 30 denní výzvou! :-).

Pokud Vás sportovní a bezešvé oblečení Intimidea zaujalo, mrkněte na eshop Intimidea.cz, kde najdete mimo jiné také nadměrné velikosti, trička nebo džínové legíny.

Já už jsem si tedy vybrala hned několik věcí, kterými si udělám radost příští rok a doufám, že pokud se inspirujete, budete stejně spokojení, jako já.


Cena:
 
  • Dámská bezešvá podprsenka - 218Kč
  • Dámský sportovní top - 381Kč
  • Dámské sportovní legíny 7/8 -  552Kč
  

2 komentáře:

  1. A ta cena je taky příznivá! Nádhera a těším se až si je pořídím!

    OdpovědětVymazat
  2. To já tedy nejsem upřímně moc na sportovní oblečení, protože ani moc nesportuji. Já daleko raději pracuji jak třeba na zahradě, tak i okolo baráku. Takže na mne moc toho sportovního neuvidíte. Daleko spíše na mně můžete vidět něco pracovního :)

    OdpovědětVymazat