14. listopadu 2022

BYDLÍME: Roztomilé silikonové lampičky KITTY od InnoGIO

Holky mají rády, když jim v pokojíku svítí jemná světýlka nebo drobné lampičky a já to upřímně mám taky ráda. Zvlášť, když do pokoje potřebuju během večera či noci pro něco dojít a nemůžu si svítit jen baterkou v mobilu. Jenže sehnat něco dle toho, co jsem potřebovala, nebylo úplně snadný.

U postele má každá svou větší lampičku, která ale svítí opravdu silně. Hledala jsem především pro Sofinku něco, co by mohla mít u sebe, co by svítilo jemněji a co by se jí hlavně líbilo, protože přeci jen její vkus je ze všech tří holek nejnáročnější a nebojí se vůbec říct, že se jí něco nelíbí :-D.

Silikonovou lampičku Kitty Mini jsem objevila úplnou náhodou. Přišla mi skvělá a doslova za pár korun. Navíc kočička, to je přesně pro ni. Tak ji dostala vloni k Vánocům a měla obrovský úspěch. No a v červnu přišel Mamablog roku a s tím možnost otestovat další zajímavé věci - mezi nimi byla i lampička Kitty - tentokrát ale Midi. Tak jsem se přihlásila s tím, že by mohlo vzniknout hezké porovnání a že by každá ze starších holek mohla mít svou.

Nakonec jsem zjistila, že existuje ještě třetí velikost, ale to už je asi i na nás moc, hahaha :-D. V recenzi jsem se snažila ukázat jak vypadají samostatně i vedle sebe a porovnala jsem je, abyste se mohli sami snadno rozhodnout, která by pro vás byla lepší.

Tak se pojďme na ty naše dvě svítící kočky mrknout blíže :-).

 

 

 

KITTY MINI

Kitty Mini je veliká zhruba 10 cm, takže ji mají děti opravdu hezky do dlaně, na přitulení do postele i třeba sebou na cesty pod stan, k babičce atd. 


 

Baterky se do ní dávají celkem tři a chce to ale spíš nabíjecí, než jednorázové. Z vlastní zkušenosti, kdy potom světlo opravdu dojíždí a už je spíš takovou jemnou bludičkou, je lepší nabíjecí. Není to ale nic proti ničemu. Sofinka chtěla mít nějaký světýlko u sebe a stačí ji i když svítí málo.


 

Je z měkkého silikonu, takže pokud s ní dítko spí a zalehne ji, lampička se jedině zmáčkne, vypne a nic se v ní nemůže poniči. Silikon je poměrně tlustý, pevný.


 

Kitty Mini je takový ten ideál pro menší děti, který splnil všechna má očekávání a nadšení trvalo a stále trvá. Jednu dobu jsem ji využívala i u postele při kojení Olivky. Je to příjemné světlo, které neruší.


 

V sobě má plastovou část, která je chráněna silikonem. Plast není křaplavý, zdá se pevný. Holkám kolikrát spadla z postele. To bych se nebála. Působí bytelně a za ten rok jsme se nesetkali s problémem, že by nefungovala. Pár z palandy bych ale moc neriskovala.


 

Ve spodní části zapnete tlačítko a lampička svítí teplým světlem, když do ni ale lehce bouchnete, začnou se barvy prolínat zhruba po třech vteřinách a pokud do ni bouchnete ještě jednou, vypne se. Nejsou potřeba žádné rány, jednoduše stačí malý flákanec hahaha :-D.




 

KITTY MIDI

Kitty Midi přišla tedy od Mamablogu a jakmile jsem ji rozbalila, řekla jsem "wooooow!". V tu chvíli jsem měla obavy, že se o ni holky začnou přetahovat a že Sofinka už nebude chtít tu malou. To se ale nestalo, k mému překvapení.


 

Měří přibližně 15 cm a narozdíl od menší lampičky se tato nabíjí přes kabel, což je naprostá pecka, protože září úplně jiným světlem. Ve spodní části tedy najdete tlačítko na zapnutí/vypnutí a pak prostor na kabel, který je k lampičce přiložený.


 

Silikon je stejný, velmi příjemný na dotek a měkký.


 

Uvnitř je ale světlo tentokrát mnohem víc potuněné.


 

A když ji zapnete, tak září úplně neskutečně! Několikanásobně víc, než malá verze číčy se šméčkovejma baterkama. Nečekala jsem, že bude až takhle moc svítit. Klaudinka si u ní může s přehledem číst nebo prohlížet knížky ale zase na přímé spaní mi přijde opravdu dost svítivá. K mazlení při spaní bych volila spíš prolínající se barvy, než takovou záři.


 

Jedním klepnutím se barvy začnou prolínat stejně, jako u malé Kitty Mini lampičky, jen jsou zase o kus silnější a to jsem ji nenabíjela úplně na maximum ale byla v nabíječce asi půl hodinky.




 

Chtěla jsem je vyfotit vedle sebe, jak svítí, ale záře střední kočky tu malou úplně uzemnila :-D. Tak se alespoň podíváme, jak se jim líbí  našich holek a uvidíte další srovnání vedle sebe :-).


 

PÁR DALŠÍCH FOTEK S HOLKAMA

Velikostní rozdíly jsou dost viditelné, ale malá stále zůstává v Sofinky režii a velká je u Klaudinky, občas si je prohodí ale tohle je jedna z mála věcí, kdy si je tolik nepůjčují a každá se drží té svojí přesně dle potřeb, které každá z nich potřebuje.



 

Kitty Midi, tedy střední, je opravdu jako skvělá lampička ani ne tak přímo do postele, jako spíš kousek na stoleček u postele nebo nad postel na poličku. Svítí opravdu dost na to, aby s ní dítko spalo v náručí a dá se u ní čsíst i prohlížet časopisy.



 

Barvy se v nich jemně prolínají, takže je můžete mít i jako světelnou dekoraci mimo postel dětí, někde u skřínky nebo na poličkách - holky je mají ale raději, když svítí jedním světlem (naopak u difuzéru, o kterém vám napíšu brzy chtějí barvy).



 

Sofinčina oblíbená, i přes to, že si někdy půjčí střední midi, je ale ta mini malá. Říká o ní, že je roztomilejší a opravdu s ní často spí přímo v posteli přitulená. V tom je lepší právě ta mini, která svítí něžně, že to vůbec nevadí, jakmile ji má dítko jako mazlíka u sebe.




 

ZÁVĚREM

Za mě spousta muziky za pár peněz. Opravdu lampičky dle mých představ, které můžou mít holky přímo v posteli a navíc tak hezky vypadají. Něžné, jemné, ideální designem pro prcky i starší děti. Co se týče výdrže, měly by vydržet až 30 hodin, ale v tomhle upřímně nemám přehled. Nepoužívají je vyloženě každý den nebo je mají chvilku a pak hned vypnou, ale výdrž v obou případech je moc fajn - poznáte to na klesající zářivosti. 




 

Pokud vás tyto roztomilé lampičky Kitty Mini a Kitty Midi od značky InnoGIO zaujaly a chtěly byste je svým dětem pořídit, najdete je například na Mall.cz nebo na eshopu Pilulka.cz anebo si vyhledejte přímo InnoGIO Kitty a vyjede vám více možností.

 

Cena: od 337Kč (z webu Pilulka)

 

Žádné komentáře:

Okomentovat