16. listopadu 2020

HRAJEME SI: Cool Games - Vzhůru nohama

Vzhůru nohama. Kdo z vás má alespoň chvíli denně zapnutou televizi nebo kouká na Youtube, tak se vsadím, že reklamu musel určitě vidět. My zapínáme televizi vždy až večer a někdy taky vůbec a stejně tak o tom Klaudinka básnila. Neuniklo to naší pozornosti.

Nejdřív jsem si říkala, že to je ptákovina ale když už jsem o tom slyšela denno denně, tak jsem si řekla, že takto před Vánoci a hlavně v aktuálním ne úplně veselém období není vůbec na škodu procvičit břišní svaly smíchem a koukat chvíli na svět vzhůru nohama.

Mohla by to být i skvělá inspirace pro Vás. A tak jsem, ve spolupráci s Funkids.cz, připravila recenzi této bláznivé ale velice vtipné ptákoviny s názvem Vzhůru nohama :-D.

 

 

PRAZVLÁŠTNÍ BRÝLE 

Tyto prazvláštní brýle jsou z pevného plastu a kolem dokola je tvrdší guma. Není to taková ta guma, kterou známe z plaveckých brýlí. Je pevnější a tužší ale jelikož je nebudete mít na hlavě hodinu ale jen chvilku, ničemu to nevadí a hlavně nijak vyloženě netlačí. Uvnitř brýlí jsou plastová sklíčka, která jsou nastavena tak, aby váš pohled byl obrácený.



 

Gumička na brýlích je stahovací, takže je přizpůsobíte jak dospělým, tak malým dětem. I když jsou brýle široké, tak přes ně děti vidí dobře - alespoň nám to tvrdí Klaudinka, která má menší hlavu, než Sofinka. Takže pro věk 4 i 7 let v pohodě.



 

KARTY VÝZEV

Karet s výzvou je celkem 25 a pak je v balení ještě 5 karet s vaší vlastní výzvou, kterou si můžete vymyslet dle své fantazie a hlavně dle vaší odvahy. Na kartách je buď vymezený čas anebo máte prostor jak je potřeba. Výzvy jsou různorodé ale nenechte se zmást. I když se zdají jednoduché, tak ta nejjednodušší bude tuplem tou nejnáročnější.



 

BLOČEK

Balení obsahuje také menší bloček papíru. Což je docela vtipné, protože budete mít co dělat se na tu malou plochu vůbec trefit. Nejdříve doporučuji určitě klasický papír velikosti A4 a až získáte zkušenosti a jistotu, zkuste pak menší formát. Ono totiž i na té A4 se vám může stát, že najednou píšete po stole ani nevíte jak.

 

 

NAŠE VÝTVORY

Abyste také viděli, jak to vypadá v praxi, tak první čtyři fotky jsou PES. První pes je můj a samozřejmě, že to je ten nejkrásnější. Následuje pes ségřina přítele. Třetí v pořadí je pes mého manžela a poslední je naprosto dokonalý pes od ségry. Taky jste se vrátili nostalgicky do školkového věku?

 




 

A tady už si dáme jednotlivé výtvory. Můj auťá brouk :-D


 

Květina s květináčem dokonce.

 

 

Strom s jablkem.


 

Kdyby náhodou někdo nepoznal, tohle je hvězda.

 

 

Kromě kreslení zkusíte psát také slova jako například hop, super anebo svoje jméno.


 

JSOU FOTOGENICKÉ

Brýle jsou velice slušivé. Sluší naporosto každému bez ohledu na cokoliv :-D.





ZÁVĚREM

Pokud máte rádi zábavu, u které se budou smíchy otřásat zdi, u které vám narostou takové buchty na břiše, že takové neupeče žádná babička na světě, u které vyzkoušíte zase jiný rozměr pohledu na celý svět, tak vás Vzhůru nohama zaručeně chytne! Ať vám je padesát nebo pět. 

Je to skvělá hra nejen na dlouhé zimní večery ale dokážu si ji představit na letních táborech, kde ptořebujete zaujmout větší množství dětí v různém věku. Každý si bude chtít brýle zkusit a může to být sebevětší puberťák nebo bručoun.

Pokud vás brýle zaujaly a chtely byste zažít svět vzhůru nohama, mrkněte na Funkids.cz přímo SEM, kde je najdete. Uznávám, že cena je vyšší, ale stojí to za to :-).


Cena: 599Kč 

Žádné komentáře:

Okomentovat