28. července 2017

HRAJEME SI: Balanční hra - Aliexpress

Ohledně Aliexpressu vzniká dost sporů, co se týče hraček a dětí. Já osobně s tím nemám žádný problém, pokud jde o děti, které jsou už starší a ty věci už nestrkají do pusy - každopádně co si budem povídat, v tom člověk nemá jistotu ani u běžně koupených hraček. Takže nechci vést žádné diskuze o vhodnosti či nevhodnosti nebo tamních podmínkách výroby apod. Jen dávám tip za pár korun a rozhodnutí, jestli hru koupíte nebo nekoupíte, nechám na Vás :-)

Tuto balanční hru jsem pořizovala .. ty jo, kdy já jí vlastně pořídila?! Teď mám teda pěkný "vokno" :-D
Informaci jsem musela dohledat zpětně v konverzaci, když jsem jí objednávala, jinak bych si za boha opravdu nevzpomněla kdy to bylo :-D Mimochodem objednávám přes kamarádku, takže Vám s informacemi co a jak moc neporadím. 

Hru jsem tedy pořizovala před Vánoci loňského roku, takže Klaudince bylo něco málo přes 3 roky a hraje si s ní poměrně často. Troufám si ale říct, že jí zvládnou hrát i mladší dětí.





POSTUP HRY

Hází se kostkou a dle hozené barvy se na sebe skládají tvary. Prohrává ten, komu celá "věž" spadne. Samozřejmě, že se může hrát i více způsoby - žádná pravidla ke hře nebyla přiložena, takže je na každém, jak si hru sestaví a jaká pravidla si vymyslí :-)


CO SE DÍTĚ UČÍ
  • Barvy
  • Tvary
  • Logické uvažování




Je složena z 8 dílků (včetně kostky) a stahovacího pytlíku, který se vejde do každé kabelky či batůžku. Hra je skvělá hlavně na cesty. Baví malé i větší děti a chytnou se i dospělí. Klaudinka si kolikrát hraje sama se sebou a já si hru kolikrát půjčím též si s ní pěkně vyhraju :-D




Odkaz k zakoupení najdete ZDE

Cena: 55Kč (cca)

1 komentář:

  1. Tu máme za 10kč z obchodu vše za 10 a 20kč, které jsou různě po republice, ta naše je z Bílé Labutě a hrajeme s dětmi docela často. :-)
    Iveta

    OdpovědětVymazat