24. července 2017

NOSÍME: Nosítko Lenka Carrier

Když bylo na Facebooku ve skupině Nosíme děti vyhlášeno testování spousty věcí, tak jsem nevěděla na co se dřív přihlásit - jak už jsem psala posledně. Bylo mi doporučeno toto nosítko a já váhala, protože mi nosítka vážně nesedí.

Děsně mi vadí polstrované popruhy a cvočky. Když jsem před několika měsíci zkoušela Manducu, tak jsem byla ráda, že mi před porodem nevyšla koupě, jelikož by to byl průšvih. Na jednu stranu jsem si říkala, že nechci testovat nosítka, když mi nesedí - šátky jsou prostě šátky, ale tohle je prý úplně jiná liga. Tak jsem se přihlásila a díky za to!

Bože kéž bych si ho mohla nechat :-D

Předem jsem netušila jak vypadá, nezjišťovala jsem si nic a o to bylo mé překvapení mnohem úžasnější, když jsem zjistila, že je ze šátku Diva Essenza Celeste - což byl jeden z prvních šátků, do kterých jsem se zamilovala na první pohled, jen mi ještě nebylo dopřáno si ho vyzkoušet na vlastní kůži.

Nosítko jsme byli vyvětrat na výletě o kterém jsem psala nedávno - na Rotavských varhanech. Po nahození Sofinky to byl skvělý pocit. Takový ten kdy si řeknete, že i kabelku máte těžší. Vůbec jsem o ní nevěděla, jen mě děsně vadily ty popruhy ale to je prostě můj nosítkový problém :-D

Nejdřív jsem jí nesla na břiše cestu nahoru, protože byla děsně protivná (zubiska) a na cestu zpátky jsem si jí dala na záda. Vlastně vůbec poprvé jsem měla Sofinku na zádech a byla to fakt paráda, ani nemukla a nakonec ještě spokojeně usnula a já si pak ještě pohodlně trhala borůvky. Vůbec jsem o ní nevěděla.

Jen ty prsa mi ty přesky dělalo krapet pošahaný :-D Postupem času, bych si na ty popruhy zvykla, našla bych lepší polohu a asi bych šátky zahodila natrvalo :-D Kdyby bylo ale vázací, tak bych se totálně roztekla blahem! Byla jsem v šoku z toho, jak to po mě bylo pohodlnější (co se dítěte týče) než šátek. 

Kopu za šátky, že člověka s dítětem líp obepnou ale tohle mi normálně rozrazilo všechny názory :-D Byla jsem tím nosítkem naprosto fascinovaná a mít ho doma trvale, tak opravdu šátky zahodim a nosim jenom v něm :-D 

Šlápla jsem si s ním tedy zhruba 5 kiláků a vůbec se mi ho nechtělo sundavat. Bylo mi s nim opravdu dobře a cestu jsem si maximálně užívala, jako bych neměla žádnou zátěž. Vážně jsem z něj úplně paf! :-D Jen ty pásky má děsně dlouhý a vláčela jsem to kilometry za sebou S těžkým srdcem jsem ho posílala dál a to hlavně z důvodu, že je z Divy což je moje srdcovka a snad si jednou budu moct otestovat přímo i jí :-)

Jen si nejsem jistá, jestli by ta zádová opěrka neměla být třeba trochu výš, tak jestli na to neni už v tomhle směru malá ale když usnula, tak jsem jí s přehledem přetáhla kapucku, takže to ničemu nebránilo. Kapuca je pružná a na gumičky, nikde netlačí a neškrtí.

S těžkým srdcem jsem ho posílala dál, je to opravdu miláček :-)


POZITIVA

+ Skvělý bederák
+ Úžasný materiál
+ Lehkost
+ Nikde netlačí
+ Drží na svém místě

 
NEGATIVA

- Opravdu moc dlouhé pásky, nevěděla jsem kam s nimi
- Bude pro děti cca do 1 rok 





Toto je starší verze nosítka Lenka, novější verze je údajně propracovanější a ještě lepší :-) Tak doufám, že někdy budu mít to štěstí vyzkoušet i tu novou a už teď se nemůžu dočkat :-) 

Děkuji moc za možnost testování!

1 komentář:

  1. Ahojky, Váš zajímavý článek mě zaujal. Velice rádi chodíme do přírody, někde se s kočárkem s malým nedostaneme . Proto chceme pro našeho chlapečka pořídit nosítka. Jedny jsem sehnala naa také jsem je koupila. A můžem s malým chodit všude

    OdpovědětVymazat