1. července 2017

O MNĚ: A tak jsem založila blog

Psaní mě vždycky moc bavilo. Na školách jsem si užívala každou příležitost ke psaní na různá témata. Vždy to pro mě byla výzva, protože bylo hodně těžké začít ale nakonec jsem nikdy nevěděla, kdy skončit. 

Dokonce jsem před pár lety blog už psala. Byl to takový deníček spíš, protože jsme se přestěhovali do nového města 100km daleko od všech známých. Jenže nakonec jsem se do psaní nutila, aby vůbec články přibývaly. Neměla jsem pořádně o čem psát a tak z blogu sešlo a já ho zrušila.

Od té doby se toho spoustu událo a taky se toho spoustu změnilo. Stala jsem se novým člověkem, nabrala jsem mnoho zkušeností, informací a znalostí a rozrostli jsme se o dvě cácorky, které jsou našimi velkými učitelkami a s kterými je každý den zajímavou výzvou.

Zhruba před dvěmi lety jsem začala vymýšlet vlastní recepty, které se mi začaly hromadit na webu Top receptů a byla jsem vybraná i do týmu přispěvatelů na webu Pažitky.
O psaní jsem sice žádným způsobem znovu nepřemýšlela ale baví mě doporučovat, inspirovat a dávat různé tipy. Díky Modrému koníkovi jsem měla možnost testovat několik produktů, což mě zase k psaní vrátilo a ve mně začala růst touha po něčem větším a svém.

Dokonce jsem před několika měsíci začala sepisovat pár e-booků ale k nim si bližší informace nechám ještě pro sebe. Prozradím jen to, že je jeden zaměřený na šetření sebe, přírody, peněz, času .. další bude o základech zdravé kuchyně a třetí je zaměřený na naše babičky, kterým by mohl tak trochu promluvit do duše ohledně "přilepšování" různými druhy nevhodného mlsání pro naše děti.

Nově jsem začala psát tipy na výlety na web Ven každý den, kde ale databáze výletů není ještě zveřejněná. Teprve se tam výlety hromadí a zveřejní se, až jich tam bude dostatečné množství. Stejné výlety budu sepisovat také sem :-)

No, takže si hledám různé příležitosti k tomu, abych mohla psát ale pořád to není tak úplně ono a pořád je to na různých webech a já toužila po tom mít všechno na jednom místě. Blog jsem ale začínat nechtěla, na to je opravdu potřeba péče a čas. Jenže mi to prostě už nedalo a pustila se do toho.

Řekla jsem si, že takovou výzvu bych přijmout mohla. Uspokojila bych svou touhu po psaní, která by nebyla jen tak někam do šuplíku a kdyby to náhodou nevyšlo, tak blog zase smažu, že jo.

Doufám, že se vám zde bude líbit, že se vám mé články budou hezky číst a že se budete rádi inspirovat.

Založila jsem zároveň i Facebookovou stránku, která bude s blogem propojena.



S láskou Karol

1 komentář:

  1. Jééé, já jsem si také nedávno založila svůj blog, protože jsem se začala věnovat kreativnímu psaní a obecně jsem přešla do online světa. Myslím si, že je to velice fajn způsob, jak si začít v nově začínající dekádě vydělávat :) V tuto chvilku se učím disciplinu jménem newslettering a myslím si, že už to začínám pomalu a jistě chápat.

    OdpovědětVymazat