6. července 2017

NOSÍME: Mum´s Era Symbio Laguna

Letos v únoru jsem měla jedinečnou možnost otestovat krásný nosící šátek Mum´s Era Symbio Laguna. Testování probíhalo pouze 3 dny a to tak, že první den šátek přišel, druhý den se testovalo a třetí den se posílal zase o dům dál.

Klaudinka byla nošená zhruba od 9 měsíců a to v nosítku, které jsem si nechala ušít na míru od Maggionu. U Sofinky jsem byla plně rozhodnutá vyzkoušet šátky a musím říct, že jsem tomu neskutečně propadla.

Žádný šátek nevlastním a ani nevím, jestli nějaký někdy vůbec vlastnit budu. Šátky si půjčuji na dobu neurčitou u kamarádek (kterým jsem za to neskutečně vděčná!) a snažím se zapojovat do různých testovaček, abych šátků vyzkoušela co nejvíce.

S šátky je to totiž jako s auty - každé auto je jiné. I když je třeba od stejné značky, tak se dost liší a u šátků je to na stejném principu až je to k neuvěření, že se ty "kusy hadru", jak jsem je dříve nazývala, můžou tolik lišit a mít mezi sebou takové rozdíly.

Zrovna třeba značku Mum´s Era jsem za dobu, co je Sofinka na světě, zkoušela 3x (Holiday Garnet, Symbio Laguna a teď nedávno naposled Nordik Olive). Každý šátek byl originál a vůbec se nedaly srovnávat i když jsou od stejné značky.

Symbio Laguna je krásný nosný šátek ze 100% bavlny se zvláštním vzorem kosočtverců. Barvou opravdu odpovídá laguně, která hraje různými odstíny modré. Já mám pro modrou barvu hodně velkou slabost. Modrá neni jen dobrá, modrá je totiž nejlepší!


POZITIVA
 
+ Je úžasně pevný a nosný
+ Snadno a rychle se utahuje
+ Po navázání nic neklouže, nepovoluje, neřeže
+ Drží opravdu jako přibitý i při větší zátěži
+ Krásné barvy


NEGATIVA

- Ach ty nitky, na ty je opravdu dost háklivý a toho jsem se bála

Šátek jsem testovala, když Sofince byly 4 měsíce a měla něco kolem 6kg. Zkusila jsem zátěžový test i s Klaudinkou, která v té době měla kolem 12Kg a mile mě to překvapilo. Ani s ní nic nepovolilo, neřezalo a drželo jak přibité.

Je to opravdu krásný, pohodlný nosný šátek a i přes tu náchylnost na nitky, bych se vůbec nezlobila kdybych si ho mohla nechat :-D


Žádné komentáře:

Okomentovat