Pomazánky se pro letní horké dny hodí skvěle ať už na svačinu nebo ke studené večeři. A i když poslední dny počasí slunečné dny moc nepřeje, tak jsou prázdniny a komu by se chtělo stát dlouho v kuchyni, že?
Co se ryb týče, tak by se měly jíst ideálně 1x týdně ale spousta lidí to nedodržuje, tak to aspoň zkuste dohánět kvalitními "konzervami" - nejlépe ve vlastní šťávě, protože oleje většinou nebývají kvalitní.
Co se ryb týče, tak by se měly jíst ideálně 1x týdně ale spousta lidí to nedodržuje, tak to aspoň zkuste dohánět kvalitními "konzervami" - nejlépe ve vlastní šťávě, protože oleje většinou nebývají kvalitní.
SUROVINY
1 pomazánkové máslo (nebo domácí lučinu)
1 tuňák ve vlastní šťávě
1 malá cibule
2 vejce
špetka himalájské růžové soli
POSTUP
Konkrétně této pomazánky bych se mohla doslova ujíst, tak doufám, že Vám bude chutnat stejně tak, jako chutná mně :-)
Jestli mohu doporučit, k této pomazánce se skvěle hodí kukuřice (čerstvá, mražená, příp. plechovka). S manželem to zbožňujeme (já teda nedávám vejce, ale hned zkusíme s vajíčkem) :-) Díky
OdpovědětVymazatTisicere diky za super jednoduchy recept, ja, varici antitalent ho velmi oceni ! Zitra se na pomazanku vrhnu. Celkove uz se dlouhou dobu dokopavam k pomazankam, protoze stale dokola jedeme syr - sunka a pokud si chceme doprat kvalitni syr a sunku, leze to do penez....
OdpovědětVymazat