5. července 2017

ČTEME: Hledej a najdi - ve škole

Tuto knížku máme doma teprve pár měsíců (kupovaly jsme jí někdy na jaře v Levných knihách) a musim říct, že za dobu, co je Klaudinka na světě, tak ještě žádná kniha nebyla tak moc oblíbená jako právě tahle.




Byl to takový ten typ nákupu ve stylu "za ty prachy to tam nemůžeš nechat". Stála kolem 50Kč a já jí tam opravdu nemohla nechat :-D Sama takový typ hledacích knížek od mala miluju a očividně v tomhle bude Klaudinka po mně, o to víc si to společné "čtení" budeme užívat. 

Vůbec jsem nečekala jak moc velký bude mít úspěch a jak často si jí bude prohlížet. Divím se, že jí ještě nezná zpaměti. Opravdu neni den, co by jí neměla v ruce a co by mi neukazovala na jednom z obrázků, jak holčička z bazénu rychle utíká čůrat a nestíhá! :-D




Když nepočítám přední a zadní stranu, tak má knížka 12 stran a každá dvojstrana má svoje téma - na dvorku, ve třídě, v tělocvičně, na maškarním, v bazénu a cesta ze školy.

Rozměry knížky jsou zhruba 25cm x 20cm, takže ideální formát na cesty do kabelky či batůžku.

V horní části každé dvojstrany je tabulka s textem, otázkou, úkoly a vyobrazenými předměty, které se na té konkrétní dvojstraně hledají.




 CO SE DÍTĚ UČÍ

- Hledat konkrétní předměty
- Odpovídat na otázky
- Procvičit si postřeh
- Počítat
- Popisovat činnosti a děj






Z této knížky jsme opravdu moc nadšené obě dvě a doporučujeme jí všemi deseti!

Pokud se knížku rozhodnete pořídit, tak doufáme, že se Vám bude líbit stejně jako nám :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat